eva5 09.07.04, 10:01 czesc, chialabym sobie zrobic balejaz na czarnych wiloletnie farbowanych wlosach w kolorze blad, czecz blad mam tylko 3cm u czubka glowy a reszta to braz, jakie fraby rozjasnia mi to, pomozcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredota Re: Rozjasnianie włosów IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 10:25 rozumiem, że jesteś urodzoną "blądynką"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
eva5 Re: Rozjasnianie włosów 09.07.04, 10:28 nie szatynka ale od 10 lat farbuje wlosy na czarno:( i juz ich nie che, tzn wlosy chce ale nie czarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Rozjasnianie włosów IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 10:33 moja rada, zrob to u fryzjera a nie sama!! bo mozesz wygladac tragicznie! ja mialam kiedys prawie czarne wlosy a naturalniy kolor moj to taki misio siwy. wiec na te bardzo ciemne pani fryzjerka zrobila mi dekoloryzacje (robilam pasemka) a pozniej nakladala wybrany kolor farby. wyszlo bardzzo ladnie, pasemka byly koloru takiego zloto-miedziano bo takie ladnie wygladaja na bardzo ciemnych wlosach. pamietam ze tez mialam odrosty swoich wlosow, czyli mysie i najpierw mi kazala sobie zafarbowac te odrosty na ten kolor jaki mialam cale wlosy a pozniej przyjsc na pasemka, mozesz tez zrobic to u fryzjera ale bedzie drozej. kazala mi je pofarbowac po to zeby kolor na wlosach byl jednolity i zeby pasemka mialy taki sam kolor wszedzie a nie tylko koncowki, bo w efekcie przy skorze bym miala inny niz reszta. najlepiej jak pojdziesz i porozmawiasz wczesniej, niech obejrzy twoje wlosy i poradzi. ja tak zrobilam i bylam zadowolona. znajdz dobra fryzjeke bo to wazne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Rozjasnianie włosów IP: 195.26.24.* 09.07.04, 10:36 No właśnie, na bardzo ciemnych farbowanych włosach wychodzą pasemka miedziano- złotobrązowe. Nigdy "czysty" blond. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
eva5 Re: Rozjasnianie włosów 09.07.04, 11:46 no wlasnie a ja chcialam zrobic blad i czerwien no i mam problem z tym bladem u fryzjera bylam, pani mi pieknie naopowiadala, ze bedze tak jak chce w rzeczywistosci bylam zalamana, sama bym lepiej zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blądynka Re: Rozjasnianie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredota Re: Rozjasnianie włosów IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 12:45 pewnie, że "blądynka", bo do tej pory nie zrozumiała aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś