Dodaj do ulubionych

Rozjasnianie włosów

09.07.04, 10:01
czesc, chialabym sobie zrobic balejaz na czarnych wiloletnie farbowanych
wlosach w kolorze blad, czecz blad mam tylko 3cm u czubka glowy a reszta to
braz, jakie fraby rozjasnia mi to, pomozcie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: wredota Re: Rozjasnianie włosów IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 10:25
      rozumiem, że jesteś urodzoną "blądynką"? :P
      • eva5 Re: Rozjasnianie włosów 09.07.04, 10:28
        nie szatynka ale od 10 lat farbuje wlosy na czarno:( i juz ich nie che, tzn
        wlosy chce ale nie czarne
      • Gość: bleble Re: Rozjasnianie włosów IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 10:33
        moja rada, zrob to u fryzjera a nie sama!! bo mozesz wygladac tragicznie!
        ja mialam kiedys prawie czarne wlosy a naturalniy kolor moj to taki misio siwy.
        wiec na te bardzo ciemne pani fryzjerka zrobila mi dekoloryzacje (robilam
        pasemka) a pozniej nakladala wybrany kolor farby. wyszlo bardzzo ladnie,
        pasemka byly koloru takiego zloto-miedziano bo takie ladnie wygladaja na bardzo
        ciemnych wlosach. pamietam ze tez mialam odrosty swoich wlosow, czyli mysie i
        najpierw mi kazala sobie zafarbowac te odrosty na ten kolor jaki mialam cale
        wlosy a pozniej przyjsc na pasemka, mozesz tez zrobic to u fryzjera ale bedzie
        drozej. kazala mi je pofarbowac po to zeby kolor na wlosach byl jednolity i
        zeby pasemka mialy taki sam kolor wszedzie a nie tylko koncowki, bo w efekcie
        przy skorze bym miala inny niz reszta.

najlepiej jak pojdziesz i porozmawiasz wczesniej, niech obejrzy twoje wlosy i
        poradzi. ja tak zrobilam i bylam zadowolona. znajdz dobra fryzjeke bo to wazne.
        :)
    • Gość: Ola Re: Rozjasnianie włosów IP: 195.26.24.* 09.07.04, 10:36
      No właśnie, na bardzo ciemnych farbowanych włosach wychodzą pasemka miedziano-
      złotobrązowe. Nigdy "czysty" blond. Szkoda.
      • eva5 Re: Rozjasnianie włosów 09.07.04, 11:46
        no wlasnie a ja chcialam zrobic blad i czerwien no i mam problem z tym bladem u
        fryzjera bylam, pani mi pieknie naopowiadala, ze bedze tak jak chce w
        rzeczywistosci bylam zalamana, sama bym lepiej zrobila
        • Gość: blądynka Re: Rozjasnianie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:48
          • Gość: wredota Re: Rozjasnianie włosów IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 12:45
            pewnie, że "blądynka", bo do tej pory nie zrozumiała aluzji.
            • eva5 Re: Rozjasnianie włosów 09.07.04, 13:11
              ale smieszne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka