Dodaj do ulubionych

Zabieg z kwasem azelainowym

02.12.12, 14:27
Kosmetyczka obejrzawszy moja cere zaproponowala oczyszczanie: peeling kawitacyjny, jonoforeoza (o ile w ogole dobrze to napisalam ;), maska algowa. Jestem zadowolona z efektu, wiem jednak, ze trzeba bedzie zabieg powtorzyc i efekt nie trwa wiecznie ;( natomiast dosc mnie namawiala na zabieg z kwasem azelainowym i mam sie nad tym zastanowic :] czy ktos wie, co to za kwas, co on robi i czy warto?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Zabieg z kwasem azelainowym 02.12.12, 15:50
      kulawa_wodzirejka napisała:

> Kosmetyczka obejrzawszy moja cere zaproponowala oczyszczanie: peeling kawitacyj
      > ny, jonoforeoza (o ile w ogole dobrze to napisalam ;), maska algowa. Jestem zad
      > owolona z efektu, wiem jednak, ze trzeba bedzie zabieg powtorzyc i efekt nie tr
      > wa wiecznie ;( natomiast dosc mnie namawiala na zabieg z kwasem azelainowym i m
      > am sie nad tym zastanowic :] czy ktos wie, co to za kwas, co on robi i czy wart
      > o?

podstawowa sprawa - jakiej firmy jest proponowany przez nią kwas?
      • kulawa_wodzirejka Re: Zabieg z kwasem azelainowym 02.12.12, 23:57
        a nie wiem. Nie sadze, zeby jakis badziew, bo salon raczej "renomowany" (ambasada urody)
        • ariessa1 Re: Zabieg z kwasem azelainowym 13.12.12, 15:52
          Moim zdaniem świetny zabieg. Ale efekt jest widoczny po 3-12 miesiącach systematycznego stosowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka