Dodaj do ulubionych

dermatolog - Warszawa

IP: 212.244.37.* 19.03.02, 15:34
Czy ktos mógłby podac namiary na sprawdzonego lekarza? Trafiłam już do kilku,
ale to chyba nie to....

pozdr.
Ewa
Obserwuj wątek
    • agus7 Re: dermatolog - Warszawa 19.03.02, 15:36
      :))) właśnie miałam zadać to samo pytanie :))) a więc podłączam się, chociaz
      nie mam zbytnio probelmów ze skórą (odpukać!) ale może warto pokazać ją dobremu
      dermatologowi...
      • Gość: Anka Re: dermatolog - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 23:21
        Nie znam lepszego dermatologa niż pani dr. Noszczyk, która pracuje w gabinecie
        Eris na Puławskiej. Ma kilku-godzinne dyżury, ale zapisy trzeba zacząć
        duuuuuużo wcześniej. To sprawdzone źródło na własnej skórze. Miła, pogodna,
        śliczna i SKUTECZNA!!!
        • Gość: eewcia Re: dermatolog - Warszawa IP: 212.244.37.* 20.03.02, 12:03
          Mila, pogodna i skuteczna - masz na mysli Pania dermatolog czy swoją skórę?
          A czemu jest godna polecenia?
          Pzepraszam za nieufność, ale to doświadczenie
          • Gość: aneta Re: dermatolog - Warszawa IP: *.astercity.net / 10.130.129.* 20.03.02, 12:32
            niestety,pani doktor nie przyjmuje juz na Pulawskiej.jezeli ktos ma inne
            namiary,bardzo prosze o info.
            • ada1 Dr. Maria Noszczyk ma swój prywatny gabinet. 22.03.02, 11:50
              Pani Doktor Maria Noszczyk przyjmuje w prywatnym gabinecie przy
              ul. Gwiaździstej 5b lok.23, tel. 833-74-38, mają też stronę internetową:
              www.melitus.pl
              • Gość: Anka Re: Dr. Maria Noszczyk ma swój prywatny gabinet. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:23
                ada1 napisał(a):

> Pani Doktor Maria Noszczyk przyjmuje w prywatnym gabinecie przy
                > ul. Gwiaździstej 5b lok.23, tel. 833-74-38, mają też stronę internetową:
                > www.melitus.pl

Ada, wielkie dzięki!!! Pzdr.
          • Gość: Anka Re: dermatolog - Warszawa IP: 217.99.1.* 20.03.02, 22:26
            Gość portalu: eewcia napisał(a):

> Mila, pogodna i skuteczna - masz na mysli Pania dermatolog czy swoją skórę?
            > A czemu jest godna polecenia?
            > Pzepraszam za nieufność, ale to doświadczenie

Miałm na myśli panią Noszczyk, rzecz jasna, ale skoro juz tam nie pracuje nie
            pozostaja ci nic innego jak zasiegnięcie języka własnie u źródła!
            Czemu godna polecenia? Bo bardzo skutecznie (jak wspomniałam) pozbyłam sie u
            niej "pajączków" i znacznie zlikwidowałam przebarwienia.
        • Gość: rena Re: dermatolog - Warszawa IP: *.astercity.net / 10.130.129.* 20.03.02, 22:49
          > Nie znam lepszego dermatologa niż pani dr. Noszczyk, która pracuje w gabinecie
          > Eris na Puławskiej. Ma kilku-godzinne dyżury, ale zapisy trzeba zacząć
          > duuuuuużo wcześniej. To sprawdzone źródło na własnej skórze. Miła, pogodna,
          > śliczna i SKUTECZNA!!!

guzik prawda. mi nie pomogla. ale ze jest sliczna i zgrabna to prawda. tylko, ze
          to za malo na dobrego dermatologa.
          • Gość: eewcia Re: dermatolog - Warszawa IP: 212.244.37.* 21.03.02, 08:52
            No właśnie czekałam na taką odpowiedź. To byłoby zbyt piękne gdyby ta Pani
            dermatolog oprócz swych zalet była jeszcze polecana przez większe grono jej
            pacjentów.

A czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat dermatologów z Kliniki Damiana?
            pozdr.
            Ewa
            • Gość: Marta Re: dermatolog - Warszawa IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 21.03.02, 11:37
              Centrum Damiana-broń Boże!Chodziłam tam przez rok leczyć jakieś wypryski
              trądzikowe.Trafiłam na panią doktor,która kompletnie nie umiała sobie z tym
              poradzić i naokrągło przepisywała oxycort.Na moją sugestię, że to nie pomaga
              powiedziała że widocznie za mało się nim psikam.Autentycznie.
              Nie wiem czy inni dermatolodzy tam są tacy,ja w każdym bądź razie się zraziłam
              i więcej tam leczyć cery nie pójdę.
              • Gość: eewcia Re: dermatolog - Warszawa IP: 212.244.37.* 21.03.02, 12:36
                Marta, a czy pamietasz może do kogo chodziłaś w tej klinice?
                • Gość: Marta Re: dermatolog - Warszawa IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 21.03.02, 13:31
                  Gość portalu: eewcia napisał(a):

> Marta, a czy pamietasz może do kogo chodziłaś w tej klinice?

Ona się nazywała Kaczmarek czy Kaczmarczyk.Jakoś tak.

• Gość: eewcia Re: dermatolog - Warszawa IP: 212.244.37.* 21.03.02, 14:30
                    No to ładnie. Ja bylam również u niej - Kaczmarek. Mi co prawda oxycortem nie
                    kazala smarowac. Dostalam antybiotyk doustnie + differin i zineryt +witaminki.
                    Dostałam jeszcze skierowanie na badania , gdyz podejrzewa wpływ hormonów na
                    stan mojej cery. Po 1,5 miesiąca chyba mi sie poprawiło, nie zrobiłam tylko
                    jescze wszystkich badań. Także wydaje mi się, że podejście ma jako takie
                    fachowo, czy może podobne do wszyskich innych dermatologów. Tak więc jeśli mnie
                    wyleczy,a na to wskazuje znaczna poprawa, to też będę ja chwalić.

pozdr.
            • Gość: Xena Re: dermatolog - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 12:03
              Ja też odradzam. I nie tylko dermatologów. Miałam przyjemność korzystać w tej
              szacownej klinice z usług dermatologa, ginekologa i chirurga. I to tylko
              wyrzucanie pieniędzy w błoto. Płaci się średnio 80 zł za wizytę, a wizyta
              najczęściej trwa 3 do 5 minut. Pobieżne pytania, pobieżne badanie, wypisanie
              jakiejś recepty i standardowe: wizyta kontrolna za miesiąc (i kolejne 80 zł w
              plecy). Ostatnio coraz bardziej przekonuję się do publicznej służby zdrowia.
              Trzeba się wprawdzie swoje odstać po numerek i nie można wybrzydzać w
              terminach, ale często spotykam się z większą życzliwością i zainteresowaniem
              (ze skutecznością już bywa różnie) niż wśród prywatnych lekarzy.
              Pozdrawiam
              • Gość: Marta Re: dermatolog - Warszawa IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 21.03.02, 13:39
                Dziewczyny,teraz znalazłam w notesie jego wizytówkę więc wam podam namiary na
                świetnego dermatologa.Po przejściach w Klinice Damiana, skierował mnie do niego
                mój znajomy.Dermatolog jest super,leczy kompleksowo,przy czym jest uczciwy i
                nie wyciąga bezczelnie kasy na kolejne nic nie dające wizyty.Mnie wyleczył
                całkowicie wypryski trądzikowe i przeprowadził 3 zabiegi eksfoliacji.

Tomasz Pniewski
                ul.Marszałkowska 87m77(VI piętro)
                (ten blok ,gdzie jest sklep "Bata")
                tel.6288219

Tylko jak będziecie dzwonić ,nie zdziwcie się gdy pani odbierająca tel.powie
                wam 'Klinika Stomatologiczna".Facet po prostu ma tam swój gabinet.
          • Gość: Anka Re: dermatolog - Warszawa IP: *.man.polbox.pl 21.03.02, 17:55
            Gość portalu: rena napisał(a):

> guzik prawda. mi nie pomogla. ale ze jest sliczna i zgrabna to prawda. tylko, z
            > e
            > to za malo na dobrego dermatologa.

Ale mnie pomogła i tym się kierowałam, pisząc o niej. Przecież nie będę pisać ,
            że nie , skoro tak. Nie powinno to cię dziwić, zresztą jeszcze nie było takiego,
            żeby wszystkim dogodził. Ja bynajmniej o takim cudotwórcy nie słyszałam.

• renagregor Re: dermatolog - Warszawa 23.03.02, 18:19
              >zresztą jeszcze nie było takiego żeby wszystkim dogodził. Ja bynajmniej o takim
              >cudotwórcy nie słyszałam.

mialam kurzajki na stopie. zaplacilam u niej za prywatna wizyte, dostalam leki,
              ktore tez nie byly takie. zastosowalam zmudne i dlugie leczenie tymi lekami i
              kurzajki mam do dzis, a to bylo sporo czasu temu. wiec to chyba nie jest
              kwestia "dogodzenia", a raczej niekompetencji.

• Gość: Anka Re: dermatolog - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 00:05
                Jezusie Nazareński! Ile Wam można powtarzać, że nie wszystkim wszystko
                odpowiada?????? Mnie pani Noszczyk pomogła i chwała jej za to, a to, że Ci
                kurzajki dokuczają do dziś to chyba nie jest moja wina, prawda? Tak ciężko to
                zrozumieć????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka