Dodaj do ulubionych

:((( BIAŁA PLAMKA na ciele :(((

13.07.04, 23:14
kilka tygodni temu zauważyłam u siebie w okolicy pachwiny biała plamke
wielkości fasolki, nie znika, kiedy potraktuje ja samoopalczem nabiera koloru
jak reszta ciała.
Dodam, ze na solarium chodzę ( a raczej chodziłam) sporadycznie ok, raz na 3
tygodnie góra 10min opalania.
Czy ktoś może mi powiedziec co to może być? bielactwo?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: :((( BIAŁA PLAMKA na ciele :((( IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.07.04, 09:13
      Do lekarza - ale może być to zmiana drożdżycowa - z
      - basenu, ręcznika, kamizelki do pływania ( kapoku:)))

cos takiego miałam i musiałam smarować NIZORALEM - ale najlepiej upewnij się u
      lekarza
    • Gość: zuza Re: :((( BIAŁA PLAMKA na ciele :((( IP: *.proxy.astra-net.com 14.07.04, 11:23
      niestety..duze prawdopodobienstwo ze moze to byc bielactwo mam identyczna plame
      w takim samym miejscu tjak ty i jeszcze na plecach..niektorzy zazdroszcza mi
      tej plamy na plecach bo twierdza ze oryginalnie wyglada..niestety nie maja
      pojecia jak to"boli" jak ktos zwraca na nia uwage:(((((((
    • citty Re: :((( BIAŁA PLAMKA na ciele :((( 14.07.04, 12:24
      więc muszę się wybrać do lekarza, dzięki za odp. choć szzerzem mówiąc nie
      wygląda mi to na zmiany drożdżakowe choć moze się nie znam.
    • Gość: Irish Re: :((( BIAŁA PLAMKA na ciele :((( IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 12:29
      hah, ja tez mam taka plamkę,od dawna juz, takze w okolicy pachwiny-tzn na dole
      brzucha,ze widać ją jak ubiorę bikini,jest wielkości własnie fasolki, nie
      przeszkadza mi ona, uważam że jest bardzo seksowna,(zerszą juz duzo osób mi to
      powiedzialo,nawet spotkalam faceta na plazy ktory mnie na to poderwał-miał taką
      sama w tym samym miejscu tylko odbicie lustrzane :) ),wiec nie zamartwiaj sie
      tym, pomysl ze to taki twój fajny znak charakterystyczny,obserwuj tylko czy sie
      nie powieksza, pozdrowienia
      • Gość: Irish Re: :((( BIAŁA PLAMKA na ciele :((( IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 12:34
        ps. u mnie zidentyfikowano to wlasnie jako bielactwo miejscowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka