Dodaj do ulubionych

Depilacja w domu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:11
a co stosować do b. wrażliwych pachwin, by nie było czerwonych kropek?! Czy
ktos może coś polecić!?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: biki Depilacja "cukrem" IP: 82.160.30.* 21.07.04, 23:16
      Czy ktoś nie posiada czasem szerszych inf. na temat depilacjii cukrem? Czekam
      na odp
      • Gość: Kosmetyczka Ania Re: Depilacja "cukrem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:38
        Z czystym sumieniem Ci odpisuje Cukier jest do niczego , a to ze importer
        zaniescil sponsorowany artykul tu nic nie zmienia. Nie znam udanego przypadku
        depilacji.Woski (dobre ) jeszcze dlugo beda tu bezkonkurencyjne.
    • Gość: I. Re: Depilacja w domu IP: *.chello.pl 23.07.04, 11:21
      Jeśli komuś robią się czerwone kropki to po zgoleniu włosków dobrze jest
      masowaś to miejsce balsamem a dodatkowo posmarowac jakąś maścią przeciwzapalną.
    • barbuszka Re: Depilacja w domu 15.08.04, 00:22
      Mogę polecić depilację na balsam: smarujesz część ciała którą chcesz
      wydepilować balsamem o lekkiej konsystencji i golisz maszynką jednorazową
      zbierający się balsam wraz z włoskami usuwasz na husteczkę.Tak można depilować
      nogi i pachy, ale trzeba trochę wprawy. Powodzenia!
    • Gość: kaśka Re: Depilacja w domu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:58
    • Gość: TERESA Re: Depilacja w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:46
      UŻYWANY PRZEZE MNIE KREM DO DEPILACJI MALWY OKAZAŁ SIĘ ZUPEŁNIE NIESKUTECZNY
      ZAZNACZAM ŻE NIE MAM BARDZO MOCNYCH WŁOSÓW , INNE DEPILATORY NP. VEET SĄ BARDZO
      SKUTECZNE.
    • Gość: Agnieszka Zakłada Re: Depilacja w domu IP: *.sokolniki.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 19:04
      Pianka to jest to co lubię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubię sobie psikać nóżki pianką żeby po chwili zobaczyć swoje już piękne i bez owłosienia nóżki. A ja jestem kobietą, która niestety ma bardzo duże owłosienie na nogach dlatego używanie maszynki nie daje dość dostatecznych rezultatów, a depilacja woskiem jest dla mnie bardzo bolesna, więc jedym rozwiązaniem mojego jakże włochatego problemu jest cudowna pianka do depilacji. Polecam!!!!!!!!!!
      • justa_79 Re: Depilacja w domu 02.11.04, 12:11
        dla mnie najlepszą metodą są kremy do depilacji, polecam moje ostatnie
        odkrycie: krem Bodysilk Polleny Malwy, niedrogi, ok. 9 zł, gratis balsam po
        depilacji, a skuteczny jak Veet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka