brilliant 19.07.04, 23:08 znacie moze jakis skuteczny kosmetyk do prostowaia lekko kreconych wlosow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: prostowanie wlosow 19.07.04, 23:27 Fluid do wlosow Goldwell Straightener Extreme. Moje wlosy sa bardziej niz "lekko krecone" i sprawdza sie znakomicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brilliant Re: prostowanie wlosow 20.07.04, 22:25 no tak ale bierzesz je jeszcze na szczotke albo na prostownice??? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: prostowanie wlosow 20.07.04, 22:42 No tak, bo jesli tego nie zrobie to sie i tak pokreca:)Wiec albo czekam az troche podeschna i prostuje je na szczotce (ten preparat bardzo to ulawia, nie musze ich szarpac w nieskonczonosc) albo czekam az zupelnie wyschna i uzywam prostownicy. Ten fluid ponadto chroni wlosy przed dzialaniem goracego powietrza, w sumie od niedawna go uzywam wiec nie wiem czy rzeczywiscie to dziala ale zobaczymy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: prostowanie wlosow IP: *.chello.pl 21.07.04, 14:00 ja uzywam mleczka prostujacego loreal(18zl)i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś