Dodaj do ulubionych

Contratubex

IP: 212.106.128.* 20.07.04, 10:11
Kto stosowal te masc na blizny po tradziku niech napisze czy dziala i ile
kosztuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: tuya Re: Contratubex IP: *.pinnex.com.pl 20.07.04, 10:16
      A moze wypadaloby napisac "prosze"???
    • Gość: Keira Re: Contratubex IP: 212.106.128.* 20.07.04, 10:25
      Proszę, błagam , juz ide na kolanach do Lourdes
      • Gość: jlive Re: Contratubex IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 20.07.04, 13:17
        ja nie stosowałam na blizny po trąziku,ale nablizne po wyrostku,która brzydko
        mi się rozeszła.pan doktor chirurg plastyczny powiedził,że taka już moja
        uroda,ale zalecił smarowanie.blizna zrobiła się troszke ładniejsza i stanowczo
        zmiękła...więc to chyba działa...pzdr
        • Gość: Grzeniu Re: Contratubex IP: 213.227.114.* 21.07.04, 15:39
          Po skasowaniu mojego nosa przez okno w ubieglym roku i jego szyciu polecono mi
          do wyboru contratubex i jego polski odpowiednik (cepam- kupe tanszy). A i tak
          wszystko robione jest na bazie ekstraktu z czosnku. Uzywalem cepam i wyglada to
          niezle. Ale podobno faceci z blizna sa atrakcyjniejsi...
          Pozdrawiam
          • Gość: justy Re: Contratubex IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 21.07.04, 17:01
            >wszystko robione jest na bazie ekstraktu z czosnku.
            nie. na bazie cebuli
            • staua Re: Contratubex 21.07.04, 18:46
              Wlasnie, to samo chcialam dodac. Cebula, czyli Allium cepa, moze sie niektorym
              mylic z czosnkiem, bo czosnek po lacinie to tez Allium - naleza do tego samego
              rodzaju.
              Co do tematu - uzywalam masci i wyciagiem z cebuli (Contratubexu i jego
              odpowiednika w kraju, gdzie wtedy mieszkalam) na blizne po szyciu na twarzy
              (szesc szwow) i po dwoch operacjach lokcia (cietych na tej samej bliznie) 15
              szwow. Obie zbladly i zmiekly, ta na lokciu jest szersza, ale to nie kwestia
              masci, tylko ruchow reki. Generalnie efekt tych masci zalezy takze od tendencji
              Twojej skory - niektorzy ludzie maja tendencje do zlego bliznowacenia.
    • Gość: magdi Re: Contratubex IP: 194.150.96.* 21.07.04, 21:39
      Z w lasnych doswiadczeń - cepam - nie
      contratubex - jak najbardziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka