Gość: anka IP: 62.233.169.* 22.07.04, 23:43 poradźcie prosze jaki tabletki brać żeby sie ładnie opalić. A może są jakieś które nadają ładny oddcieć skórze bez słońca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrywi Re: tabletki na opalanie IP: *.acn.pl 23.07.04, 08:43 daj sobie spokoj z drogimi preparatami typu solarin (nie wiem czy nie przekrecilam nazwy), bierz codziennie rano 3 tabletki beta karotenu, takiego zwyklego za 8 zl. witamina A w troche wiekszej dawce nie szkodzi, po jakims czasie zobaczysz efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: tabletki na opalanie IP: 62.233.169.* 23.07.04, 13:17 Beta-karoten i witamina B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANN Re: tabletki na opalanie IP: 80.48.184.* 23.07.04, 14:01 ja brałam kiedyś solarin i efekty po takich preparatach są nie za duże i żeby się "zbrązowić" musisz się opalać na słońcu lub solarium. polecam preparat solar vita to samo co solarin ale o połowę tańsze (60 kapsułek ok. 24zł)tylko tych preparatów nie można długo stosować, lepiej w kilku seriach np.2 tygodnie i przerwa, bo skóra robi się żółta. dodatkowo pij soki marchewkowe albo jedz czerwone i zielone warzywa. Odpowiedz Link Zgłoś