Dodaj do ulubionych

--> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :)

28.07.04, 13:03
Proponuje wątek, w którym bedziemy wpisywać kosmetyki, których działanie jest
naprawde widoczne, spektakularne, zadowalające. Bo jak sie nad tym wszystkim
zastanowie, to uzywam wielu kosmetyków, a tak naprawsę , w 100% moje
oczekiwania i obietnice producenta spełniły chyba tylko 2!!
Są to:

baza pod cienie Art Deco
róz do policzków Shine Delice L'oreala

Reszty używam, owszem, ale albo efekt nie jest taki jak spodziewany, albo
przestaja działac po pewnym czasie, albo maja działanie tylko doraźne - na
chwile po zastosowaniu, efektów długofalowych nie ma...
A jak jest u Was?

Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 13:36
      peeling lirene pomarańczowy.
      tylko.
      pzdr!
      • mejbi Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 14:34
        Popieram - ten peeling jest bardzo dobry!
    • sol_bianca Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 13:41
      Bezbarwny sztyft przeciw wypryskom Avonu: kupiłam wczoraj i już widzę poprawę!
      • Gość: jaga Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.echostar.pl 28.07.04, 14:21
        Tez uważam, że bezbarwny sztyft przeciw wypryskom Avon jest skuteczny. Nic mi
        tak dobrze nie wysusza wyprysków jak to.
        Proponuję wpisywać "skuteczne" kosmetyki, zwłaszcza na gnębiące problemy typu
        cellulit czy wypadanie włosów...
        • Gość: setif Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.net.pulawy.pl 28.07.04, 14:37
          1. Krem z liposomami oraz duo C lirene - wspaniale nawilżają skórę.
          2. Krem tonujacy Vichy - rozprowadza się jak krem, a maskuje niedoskonałości
          cery jak podklad.
          • merolik Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 18:44
            Żel samoopalający Clarinsa - bardzo ładny efekt naturalnej opalenizny, do tego
            nie śmierdzi "samoopalaczowo" :)))
        • Gość: cherry Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 28.07.04, 19:19
          jaga - na wypadanie włosów swietny jest szampon ives rocher - bio cure anti-
          chute cena ok 23 zl chyba mnie bardzo pomogl pozdro :)
          • Gość: lodzianka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.astral.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 28.07.04, 21:31
            zdecydowanie lirene pomaranczowy:)
            no i .. antidral :)
          • Gość: jaga Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.echostar.pl 28.07.04, 22:54
            Z tym szamponem Yves Rocher - na jakiego typu wypadanie wlosow to dziala??
            • Gość: cherry Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 30.07.04, 10:00
              na jaki typ? hmmmm :)
              wlosy oslabione o tego doszly rozne stresy i organizm reagowal codziennie gdy
              mylam glowe zbieralam spora ilosc wlosow z wanny, tak samo dzialo sie przy
              szczotkowaniu.zaczelam stosowac i pomoglo :)
              jest to szampon stymulujacy,dostarcza tlen wlosom jak rowniez kompleks witamin
              • Gość: jaga szampon Yves Rocher IP: *.echostar.pl 30.07.04, 12:04
                Czy dostanę ten szampon na wypadanie w sklepach Yves Rocher?
    • gocha221 Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 21:44
      baza art deco- super kosmetyk i spełania wszelkie obietnice
      olejek do paznokci z avonu, mnie pomogl.
    • Gość: ewa Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 62.111.144.* 28.07.04, 22:07
      mam cerę suchą i wrażliwą każdy jeden kosmety "spełniał" oczekiwania do połowy
      słoiczka :( Istnym cudem okazały się:
      1. tonik soraya kuracja dotleniająca
      2. krem AA OLIGOvital
      3.peeling sekrety urody daxa
      Serdecznie polecam :)
    • klara-klara Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 23:04
      *Lirene peeling antycell
      *Krem do skórek Avon
      *Antyrodnikowa Pianka do mycia twarzy Idea 25
      *Avon Lip Balm
      *Nivea Deodorant Balance - antypersprant w kulce.

Te produkty jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, spełniają w 100% obietnice producenta (co do Lirene to trochę na wyrost bo używam od kilku tyg.)
      • asia_22 Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 28.07.04, 23:07
        Nawilżający krem do stóp Avonu-dla mnie bomba :)
    • Gość: SlodkaSie WpisujcieNazwyIIchCelWTemacie IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 23:24
      bedzie latwiej wybrac co nas interesuje
      Buzka
    • matthiew można pominąć avon? 28.07.04, 23:55
      Jedynie cienie takie solo miałam całkiem sensowne z avonu. Fajny szampon na
      wypadające włosy: dermena, bardzo polecam w aptece za jedyne 14zł (około) HIT
      na cellulitis Elancyl w dwufazowych ampułkach (drogi, ale jedyny znany mi
      skuteczny). Cienie kupujcie No 7 jak tylko będziecie miały okazję (niedostępne
      w Polsce), maskary lancome i nawet sensowna jest ostatnia Lumene (połowę
      tańsza), podkład może być maxfactor, loreal, clinic, matis i lancome ( niezły,
      ale bez rewelacji w stosunku do pozostałych a za taką kasę). Super zmywa
      makijaż Vichy płyn do twarzy i oczu pureye thermale - warto kupić, bo przy
      okazji wydajny i duża butelka. Dezodorant skuteczny i nie brudzi ubrań Roc w
      kulce. Sztyft do ust ochronny - chaps stick zielony 9już nie potrafię bez niego
      żyć), pomadki są dobre z clinic'a. Lakiery do paznokci revlon- zwłaszcza taki
      utrwalacz w czarnej buteleczce- przyspiesza dodatkowo schnięcie- patent na
      Nobla, bo skuteczny. W kremach się nie wymądrzam, bo sporadycznie kupuję drugi
      raz taki sam. Na pryszcze (fuj, ale czasem bywa) używam na noc maść benzacne 5%
      (bez recepty) i też jest OK.
    • zazita krem tonujacy, tonik i effaclar K 29.07.04, 09:08
      moje ulubione kosmetyki:
      *krem tonujacy Vichy - dolaczam sie do wczesniejszej pochwaly - calkiem niezle
      maskuje niedoskonalosci a przy tym jest lekki i wspaniale sie rozprowadza - dla
      niego zrezygnowalam z wszelkich podkladow!
      *tonik Ziaja - seria biobalans - swietnie nawilza, odswieza i mam wrazenie ze
      pozytywnie wplywa na stac trudnej, troche tradzikowej cery
      *no i TEN effaclar K - kiedy go uzywam naprawde widze poprawe cery, po kilku
      dniach intensywanego stosowania (na noc) robie sobie z reguly krotka przerwe i
      znow wracam do kremu, naprawde korzystnie wplywa na stan cery, oczyszcza ja,
      wygladza, lekko rozjasnia - rewela:-)
    • justa_79 Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 29.07.04, 16:24
      żel LipocellBlocker Ziaji - mimo niskiej ceny, zaskoczył mnie skutecznością w
      zmniejszeniu cellulitu. w porównaniu z droższymi wypada lepiej.
    • frida7 Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 29.07.04, 19:38
      ZIAJA!!!
      balsam do ciala z kozim mlekiem - na nogach a zwlaszcza lydkach mam bardzo sucha
      skore, uzywalam roznych balsamow ze sredniej polki i efekty utrzymywaly sie za
      krotko, dopiero ten bardzo tani balsam ziaji mi pomogl - 12 zl - jest troche
      tlustawy, ale posmarujcie sie wieczorem i zobaczcie jaka skora jest rano! Goraco
      polecam
    • Gość: Anuszka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.04, 09:25
      - kosmetyki do włosów Rene Furterer - przktycznie wszystkie pielęgnacyjne
      - Phyto Teint eclat Fluide Oil Free Longue Tenue najlepszy podkład jaki
      używałam do cery mieszanej ale tak drogi ze aż boli - muszę powiedzieć, że
      trzyma się świetnie, efekt naturalny, średnie krycie
      - Idealist Estee Lauder - dostałam próbkę w Sephorze i zachwycił mnie. Nie jest
      to typowy kosmetyk pielęgnacyjny - raczej ma działanie doraźne - twarz jest
      gładka, optycznie jednolitej barwy - świetna sprawa na tzw. okazje
      - Henna Treatment Wax - odżywka do włosów - trochę obciąza cieńkie włosy ale po
      umyciu włosy są w lepszej kondycji (zwłasza moje farbowane)
      - cienie do oczu Diora - piątka - piękne i trwałe
      - balsam do ciała z masłem kakaowym Karite Home Institut - fajne wygładzenie
      pyszny zapach czekolady
      - maska Abacosun - ziemia wulkaniczna
      - Lavertu - ziemia słoneczna - puder brązujący

większość z tych kosmetyków poznałam dzięki Forum i dzieki Wizażowi (opinie na
      Kosmetyk Wszechczasów) - baaaaaaaaaaaaardzo potrzebne i przydatne informacje.
      • Gość: p Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.chello.pl 30.07.04, 10:16
        - balsam do ciała z masłem kakaowym Karite Home Institut - fajne wygładzenie
        pyszny zapach czekolady
        Ten balsam nie jest z maslem kakaowym, tylko wlasnie z maslem karite
        (inaczej z maslem shea).
        • Gość: Anuszka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 12:42
          proponuję, zebyś zobaczyła na etykietę balsamu w pudełeczku - jest i masło
          Karite i masło kakaowe
    • Gość: DARIA Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 80.50.19.* 01.08.04, 18:18
      Do cery tłustej i trądzikowej polecam jako krem Glyco-A (Apteka) a punktowo
      Brevoxyl (Apteka). Po wypróbowaniu miliona kosmetyków aptecznych i
      drogeryjnych - JEDYNIE TO !
      Z kolorówki: firma Eveline - puder brązujący w kamieniu - słońce na buzi i to
      naprawdę w dobrym stylu. Cena powalająca , ok. 10 zł. Chyba najlepszy ostatnio
      zakup....
      Zapraszam wszystkie Panie do przeglądania strony www.wizaz.pl, gdzie ocenia się
      kosmetyki (link KWC). Naprawde warto sprawdzić przed zakupem.
      • Gość: monias1 Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 217.97.133.* 02.08.04, 12:21
        - maseczka lagodzaco-nawilzajaca Avene
        - plyn do demakijazu oczu oraz tonik i smietanka 3 w 1 Vichy
        - kremik pod oczka Anti-gravity Clinique
        - tusz 2000 kalorie Max Factor (stwierdzam po wyprobowaniu wielu z gornej polki)
        - potrojne cienie Bourjous
    • Gość: monia Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.u.mcnet.pl 02.08.04, 16:48
      moje typy:
      - etiaxil - antyperspirant zaslugujacy na nobla
      - paula's choice - ukochany krem z bha, niestety niedostepny w polsce :-(((
      - total turnaround clinique - idealne polaczenie dzialania oczyszczajacego i
      wygladzajacego
      - superfit clinique - podklad, ktory sprawdza sie w ekstremalnych warunkach a
      nie wysusza
      - baza pod cienie artdeco
      - bibulki matujace artdeco
      - juicy tubes - blyszczyk plus nawilzacz w jednym, wart swojej ceny
      - kremy z serii aquazen oceanica - cuuuuuuuuuuuuuuuudo, swietnie nawilzaja,
      koja i wygladzaja skore
    • balbina_alexandra Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 02.08.04, 17:29
      Generalnie często mam różne objawienia... choć jestem raczej scpetyczna do co
      kosmetyków, mogą mi się podobać i pasować, ale co do działania... róznie bywa.
      Ale parę rzeczy znajdę:

- przede wszystkim - BREVOXYL. Wspaniała rzecz, dla mnie niezbędnik, działa
      zawsze, nie mam już problemów z cerą, stosuję go profilaktycznie.
      - apteczne kremy z kwasami - moje ulubione to Effaclar K, Lysanel Active oraz
      Acne Derm. Glyco A również działa, ale nie lubię, naczynkowcom nie polecam.
      - glinki - zielona argiletz oraz ziemia wulkaniczna tylko Abacosun,
      - peeling do twarzy Biotherm Biopur oraz Boreade,
      - pod oczy Anti Gravity, maseczka Eye Perfect Oceanica,
      - baza pod cienie oraz bibułki Art Deco, aczkolwiek z bibułek wolę Shiseido
      Pureness,
      - sztyft matujący Bourjois Et Mat,
      - potrójne i pojedyncze cienie Bourjois,
      - kremy z filtrem - SVR (ulubione) oraz Anthelios Fluide Extreme!
      - tusz do rzęs Max Factor More Lashes,
      - wycofany już z rynku krem St Yves z retinolem,
      - jedyny trwały podkład ktory toleruję, czyli YSL Teint Mat Purete, oraz jedyny
      sprasowany puder kompaktowy, który nakładam na "gołą" twarz czyli Chanel Double
      Perfection Compact,
      - jedyne lakiery do paznokci jakich używam to Inglot,
      - ulubiony różany tonik Dermiki, 100% natury...
      - szampony Fitomed, odkrycie roku,
      - jeśli chodzi o głębokie nawilżanie to tylko La Roche Hydraphase,
      - musze to napisać, choć nie lubię tej firmy - krem Vichy Myokine naprawdę
      świetnie wygładził mi twarz.
      - świeżo kupiony brazujący puder Estee Lauder Amber Bronze - mają odcień dla
      naprawdę bladolicych, po prostu niesamowicie dodaje blasku cerze! Ja mam sypki,
      ktory chłodzi skórę, i robi to naprawdę (mam głupie wrażenie, że nakładam go
      mokrym pędzlem...)
      - świetne maleńkie blyszczyki w tubce AA - brak mi słów, aby opisać mój
      zachwyt - cudowne. Nawilżają po prostu najlepiej!

Ciekawe czy jakbym przez chwilę pomyślała, to dorzuciłabym coś jeszcze do tej
      listy :))))
      • pulcheriaa Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 03.08.04, 11:15
        balbina_alexandra napisała:

> - jeśli chodzi o głębokie nawilżanie to tylko La Roche Hydraphase,

a nie La Roche P - Hydranorme? Mialam hydraphase i byl taki delikatny.
        Natomaiast Hydranorme napoil( i nakarmil) moja cere na dlugi czas.
        W kazdym razie, po nalozeniu go na noc - budze sie wyraznie i namacalnie
        wygladzona.

pozdr

p
      • Gość: monika g do balbiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:49
        droga Balbino widzę że znasz sie trochę na kosmetykach jeśli miałabyś ochote na
        konwersacje daj znać ciekawi mnie Twój wiek pozdrawiam
      • Gość: emi Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 212.244.180.* 06.08.04, 15:06
        szmpon FITOMED?? a cóż to takiego???
    • Gość: swiruxx33 TA STRONA NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:36
      Http://wszystkodlakobiet.webpark.pl
    • ruda_80 Biodermine i zielona glinka Argiletz 03.08.04, 10:49
      Glinka super oczyszcza cerę z efektem natyczmiastowym. Krem Biodermine super
      matuje i wygładza twarz, u mnie działa też tak, że mniej wyskakuje mi różnych
      dziwnych rzeczy :-)
    • dominika8 Clinique,Helena R, YSL,IsaDora; Dax Cosmetix; Lanc 03.08.04, 11:17
      1. Clinique-Moisture surge extra;rewelacyjny krem nawilżający, w postaci
      różowej galaretki, super się wchłania
      2. podkład Helena Rubinstien-illumination-super kryje,wydajny, pompka
      3.YSL-tusz do rzęs,tzw efekt sztucznych rzęs;super się trzyma,nakłada, duża
      baza kolorów, wydajny, pięknie pachnie
      4. maseczka Dax Cosmetics-maseczka maksymalnie nawilżająca-2 razy w tygodniu
      nakładam ją na noc, nie trzeba spłukiwać,super się wchłania, pięknie pachnie
      5.kredka do oczu-IsaDora-łatwo się nakłada, trzyma super, wydajna, wysuwany
      wkład
      6. Puder brązujący-Ziemia Egipska-używam codziennie, od półtora roku, i dalej
      jest
      7. Lancome-błyszczyk do ust-Jiucy Tubes,ślicznie pachnie i wygląda, dobrze się
      trzyma, wydajny, używam od roku i jest połowa tubki
      8.Avon-balsam spowalniający odrastanie włosów po depilacji
      Avon-balsam do ciała o zapachu melona
      Avon-balsam do stóp

Fajny wątek!!!!!!!!!!!1
      • Gość: /niezbyt/ Free Dominika8 - IP: *.tele2.pl 13.08.04, 13:55
        z jakiej serii Daxa ta dobrze nawilzajaca maseczka?
    • Gość: pink Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.ri.ri.cox.net 03.08.04, 14:31
      krem do rak i paznokci oriflame,
      zel do demakijazu oczu garnier,
      zel do mycia twarzy oligovital oraz mineraly dax cosmetics
      • Gość: Jola Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 17:05
        Dermesa- płyn na pękającą skóę stóp i rąk. Dla mnie rewelacja. Szybka i
        skuteczna, świetnie regeneruje pęknięcia i dobrze chroni np. gdy pracuje w
        odródku na działce- o wiele łatwiej domyć ręce i przy różnych pracach w kuchni-
        od zmywania po obieranie warzyw (nie brudzą się tak dłonie i dobrze nawilża, no
        i też bardzo ładna skórę utrzymuje na piętach.
    • Gość: ivy Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 80.51.90.* 03.08.04, 18:31
      glyco-a
      physiogel (krem)
      peeling eris - ale nie wiem czy dziala antycelulitowo, bo nie posiadam
      (celulitu), ale jako peeling normlny to bardzo dobrze dziala.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 19:37
        Jak to fajnie brzmi: nie posiadam cellulitu. :P Heh. ;) Nooo, nie ma co liczyc,
        że sam peeling stosowany zresztą 2 razy w tyg. będziemiał jakies działanie poza
        peelingujacym. Ale faktycznie - trzeeee fajosko i ten zapaaaaach. Ostatnio do
        twarzy nawet uzywam. ;)
    • Gość: Mikka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 80.48.129.* 04.08.04, 03:25
      - Glinka Argiletz - natychmiastowy efekt! szczególnie kiedy mam podrażnioną
      skórę po domowym oczyszczaniu
      - tusz dwustronny czarno-biały, mam Bourjois, ale spróbuję tez L'Oreala, dla
      mnie bomba!
      - Ziaja Sopot balsam brązujacy - koniec ze smugami od samoopalacza, łatwo sie
      nakłada, daje subtelny naturalny odcień opalenizny, no i ta cena!
      - SVR 50 B fluid z filtrami koloryzujacy - krem na dzien i podkład w jednym,
      dla mnie wielkie kosmetyczne odkrycie tego roku!
      - pianka Citrobiotic - super delikatne oczyszczanie twarzy, świetny zapach,
      zdecydowanie warta swojej ceny
      - lipstik Bebe żółty (z filtrami) odpowiednio tłusty i pachnie jak budyń
      waniliowy,

Wiekszość z tej listy wypróbowałam dzięki forum i wizaz.pl - dzięki dziewczyny!
    • Gość: papryczka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 212.160.106.* 06.08.04, 15:04
      Moje indywidualne doskonałości:

Peeling - LIrene warzywny
      Antycelulitis - Vichy Liposyne ( w miesiąc 3 cm na nogę )
      Podkład - od lat Max Factor Lasting performance
      Puder - Z droższych Clinique a z tańszych Revlon Super Matte
      Szampon/ odzywka - Elseve Nutrileum a z droższych L'Oreal Professional Vitamino
      Color ( farbuję )
      Inne do włosów - nabłyszczacz Goldwell i pianka Goldwell strong ( niestety dość
      drogie, ale boskie ) i do modelowania dziwactw Garnier Fructis pasta modelująca
      Tusz do rzęs - wszystkie Lancome'a i z tańszych Caligraphy Astor
      Antyperspirant na upały - płyn Atidral ( apteka - sucho cały dzień! ) a z
      normalnych rexona Cristal
      Kosmetyki łazienkowe lubię wypróbowywać z Sephory i zewsząd inąd
      Perfumy - Versace Time for Pleasure, Escada Island Kiss, Clinique Happy Heart,
      L'eau par Kenzo...
      Krem do rąk - Vichy ( najlepszy ze wszystkich jakie używałam )
    • Gość: m Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: *.gisz.sti.net.pl / 217.153.85.* 07.08.04, 15:23
      Touche Eclat YSL- suuuuper,korektor do wszystkiego
      Tusz do rzęs Lancome Magnificils dla mnie najlepszy
      Cienie Dior oraz Artdeco
      puder sypki z Clinique
    • emilia.kosecka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 07.08.04, 23:24
      Oj OJ dużo tego:

- Moisture24 - AVON SOLUTIONS
      - Tonik matujacy Pure Pore Fection - AVON SOLUTIONS
      - Normalizujący krem matujący - Pure Pore Fection - AVON SOLUTIONS
      - Żel oczyszczający do mycia twarzy - Pure Pore Fection - AVON SOLUTIONS
      - Krem relaksujący pod oczy - AVON SOLUTIONS
      - Maseczki (rozgrzewajaca i chłodząca) i peeling (z brązowym cukrem)- AVON
      SOLUTIONS
      - korektor w sztyfcie - AVON COLOUR
      - olejek do opalania UVA - UVB 2 - AVON BRONZE
      - cała linia po opalaniu - chłodzacy spray i żel, nawilżające mleczko i
      złocisty balasm - AVON BRONZE
      - cała gama produktów Planet Spa - AVON
      - kometyki ANEW - AVON - ja nie używałam, uzywa moja mama (l. 49) i jest
      baaaardzo zadowolona
      - cytrusowa linia AVON AROMATHERAPY (bez wody toaletowej)
      - bezzapachowy dezodorant w sztywfcie Deo on Duty - AVON
      - Skin-So-Soft (SSS) Fresh & Smooth przeciw odrastaniu włosów (balasm +
      dezodorant)- balsam idealnie nawilza i faktycznie znacząco spowalnie
      odrasanie włosów po depilacji!!!! - AVON
      - NATURALS: winogono i melon (ze wzgledu na zapach) - żel pod prysznic i balsam
      nawilza (przy regularnym stosowaniu) ewentualnie dezodorant - AVON
      - Cienie do powiek, róż, błyszczyki - AVON COLOUR
      - Płyny do kąpieli - AVON
      - płyn do higieny intymnej Simply Delicate - AVON

a poza AVON:

- szmpon do włosów EXPANSYL - dodajacy objętosci włosom płaskim, cienkim, bez
      objętości - ELSEVE L'OREAL
      - szmpon do włosów CITRUS.CR - zapobigajacy szybkieu przetłuszczaniu sie włosów
      do włosów normalnych z tendencja do przetłuszczania się - ELSEVE L'OREAL
      - specjalistyczna odżywka do włosów zniszonych po trwałej i farbowaniu (tylko w
      salonach fryzjerskich) - L'OREAL
      - podkład do cery mieszanej Ideal Balance - L'OREAL
      - zmywacz bez acetonu Nail polish (250 ml - 8,50 PLN) - ROSSMANN
      - woda toaletowa BLEU MARINE pour lui - PIERRE CARDIN
      - oliwka w żelu z rumiankiem Johnson's Baby - Johnson&Johnson
      - dwufazowy (dzień/noc) żel na cellulit!!!!! w ampułkach ELANCYL - GALENIC
      - wosk do depilacji - VEET
      - zestaw witaminowy w kapsułkach do połykani (dostępny w aptechach) REVALID -
      Ewopharma
      - Aqua Beauty - krem długotrwale nawiżający - NIVEA VISAGE
      - szampon do włosów nadmiernie przetłuszczających się z minerałami SUNSILK -
      - żel nabłyszczający w sprayu mocno utrwalający WELLAFLEX - WELLA
      - lekka pianka do włosów cienkich i delikatnych WELLAFLEX - WELLA
      - lakier do włosów bardzo mocno utralający WELLAFLEX - WELLA
      - spray do układania włosów bardzo mocny WELLAFLEX - WELLA
      - ziołowy płyn do higieny intymnej rumiankowy - ZIAJA

Pozdrawiam
    • Gość: oena Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) IP: 62.233.169.* 11.08.04, 13:24
      a mogłybyście podpowiedzieć mi co jest lepsze - puder czy podkład ?? jeśli
      wiecie, powiedcie, jaki puser jest odpowiedni dla cery mieszanej, który dobrze
      wszystko maskuje i w dodatku jest prawie niewidoczny??
      • emilia.kosecka Re: --> TO NAPRAWDĘ DZIAŁA !! :) 11.08.04, 18:42
        niema to czy to, bo to sa zupelnie 2 rozne kosmetyki!!!podklad jak sama nazwa
        wskauje jest czym pod spód - to jest baza do makijarzu i podkady zawieraja
        filtry UV, natomiast puter słuzy to wykonczenia makijazu, utrwalenia i nie
        zawiera filtow, wiec nalezaloby je stosowac łącznie, oczywiscie latem najlepsze
        sa lekkie, transparentne kremy koloryzujace, ktorych zadaniem jest lekko
        podkreslic kolor skory i nawilzac.
        pozdrawiam
        • Gość: ON:) KOBIETY PRZEMAWIA PRZEZ WAS PRÓŻNOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:17
          Jakie skuteczne i wspaniałe kosmetyki, ho,ho! Ciekawe czy o swoją
          inteligencję, błyskotliwość i wewnętrzne piękno też tak dbacie. Jeśli tak to
          gratuluję, jeśli nie to nie pomogą nawet najlepsze kosmetyki.
          Bądzcie piękne i kochane miłe Panie!
          • emilia.kosecka Re: KOBIETY PRZEMAWIA PRZEZ WAS PRÓŻNOŚĆ 12.08.04, 09:15
            A to ty nie wiesz ze biekno wewnetrzne trzeba uwydatniac. Spójz na miss swiata
            89 - anete kreglicaka, b.inteligenta kobieta, 6 jezyków 2 fakultety (w czasie
            wyborów na miss swiata) a do tego dbałsc o naturalne piekono, kobiete nie
            inteligentna nie dla az tak o siebie, natomiast czesto pakuje na siebie tody
            pogkladów, zeby zamaskowac wypryski, zamiast najpierw je wyleczyc
            widzisz te delikatna nic różnicy??
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka