Dodaj do ulubionych

bielizna firmy Konrad

IP: *.devs.futuro.pl 30.07.04, 10:45
jaka jest jakosciowo? czy sa to dobrze wykonane wygodne i tak ladne jak na fotkach z ich
strony rzeczy? chce zamowic , ale nie znam tej firmy wiec prosze o opinie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • plum1000 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 12:04
      hej!
      ja zamówilam przez Internet 3 komplety.
      KArla- wyglada ładnie.prawie tak ladnie jak na zdjęciu. Mialam ją na sobie ze3x
      wiec ciezkopowidzieć o tym czy jakosciowo dobra,
      NINA- komplet. wyglada o wiele gorzej w realu niz na zdjeciu. Stanik po 1nym
      praniu się tak zdeformowal ze -sorki za glupie sformulowanie- jak ubiorę teraz
      ten stanik to jak sie schylę to cycuszek mi wyskakuje..;-).
      KLAUDIA- ten jest ładny. ladne kornokowe stringo-spodneki, Stanik tez ladny. No
      ale jeszcze go nie prałam.
      Tak reasumując to wg mnie ta bielizna jest ładna ale jakosciowa nierewalacyjna.
      To juz o wiele lepsza jest np -tańsza lupoline, lub z drozszych troszkę elle..
      pozdrr
      • miriam78 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 17:39
        a co to za firma?jakas z targu od ruskow!?
    • Gość: maja Re: bielizna firmy Konrad IP: *.devs.futuro.pl 30.07.04, 15:22
      ja upatrzylam komplet Wiktoria, szalenie ladny na fotkach!!!
      • Gość: plum1000 Re: bielizna firmy Konrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:02
        Tak miriam....taniia i syfna z jarmaku. Nie kupuj jej
    • miriam78 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 18:11
      wiesz bo ja uznaje takie firmy:VICTORIA SECRET,TRIUMPH..NOA LE CO WIEJSKA
      DZIEWOJKA MOZE WIEDZIEC?!
      • juzkak miriam78 30.07.04, 19:42
        Czyżby bogate biedactwo?
      • amj77 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 20:39
        miriam78 napisała:

> wiesz bo ja uznaje takie firmy:VICTORIA SECRET,TRIUMPH..NOA LE CO WIEJSKA
        > DZIEWOJKA MOZE WIEDZIEC?!

Victoria's Secret to jeden wielki syf. Tania, szmaciana bielizna szyta w
        Tajwanie.

Konrad to bardzo dobra firma. Szyją sporo na eksport, z włoskich materiałów.
        Ale jak w przypadku każdej bielizny trzeba wiedzieć jak prać, a mianowicie
        RĘCZNIE w letniej wodzie!
        • keri5 Re: bielizna firmy Konrad 31.07.04, 11:03
          ja też uważam że konrad ma śliczne rzeczy.Najbardziej podoba mi się carmen
          body.A ich strona to www.konrad-bielizna.com.pl
          • Gość: Almia Re: bielizna firmy Konrad IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 31.07.04, 11:11
            Ich bielizna jest bardzo wysokiej jakości - a mam porównanie z wieloma firmami
            z raczej wysokich przedziałów cenowych. Piekny jest komplet Wiktoria, Naomi,
            Veronic, Karla. Kupiłam właściwie wszystkie modele z nowej kolekcji. Bielizna
            jest łatwa w pielęgnacji i nie zmienia sie po praniu. Czekam na nowe modele ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka