Gość: maja IP: *.devs.futuro.pl 30.07.04, 10:45 jaka jest jakosciowo? czy sa to dobrze wykonane wygodne i tak ladne jak na fotkach z ich strony rzeczy? chce zamowic , ale nie znam tej firmy wiec prosze o opinie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plum1000 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 12:04 hej! ja zamówilam przez Internet 3 komplety. KArla- wyglada ładnie.prawie tak ladnie jak na zdjęciu. Mialam ją na sobie ze3x wiec ciezkopowidzieć o tym czy jakosciowo dobra, NINA- komplet. wyglada o wiele gorzej w realu niz na zdjeciu. Stanik po 1nym praniu się tak zdeformowal ze -sorki za glupie sformulowanie- jak ubiorę teraz ten stanik to jak sie schylę to cycuszek mi wyskakuje..;-). KLAUDIA- ten jest ładny. ladne kornokowe stringo-spodneki, Stanik tez ladny. No ale jeszcze go nie prałam. Tak reasumując to wg mnie ta bielizna jest ładna ale jakosciowa nierewalacyjna. To juz o wiele lepsza jest np -tańsza lupoline, lub z drozszych troszkę elle.. pozdrr Odpowiedz Link Zgłoś
miriam78 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 17:39 a co to za firma?jakas z targu od ruskow!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: bielizna firmy Konrad IP: *.devs.futuro.pl 30.07.04, 15:22 ja upatrzylam komplet Wiktoria, szalenie ladny na fotkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: bielizna firmy Konrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:02 Tak miriam....taniia i syfna z jarmaku. Nie kupuj jej Odpowiedz Link Zgłoś
miriam78 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 18:11 wiesz bo ja uznaje takie firmy:VICTORIA SECRET,TRIUMPH..NOA LE CO WIEJSKA DZIEWOJKA MOZE WIEDZIEC?! Odpowiedz Link Zgłoś
amj77 Re: bielizna firmy Konrad 30.07.04, 20:39 miriam78 napisała: > wiesz bo ja uznaje takie firmy:VICTORIA SECRET,TRIUMPH..NOA LE CO WIEJSKA > DZIEWOJKA MOZE WIEDZIEC?! Victoria's Secret to jeden wielki syf. Tania, szmaciana bielizna szyta w Tajwanie. Konrad to bardzo dobra firma. Szyją sporo na eksport, z włoskich materiałów. Ale jak w przypadku każdej bielizny trzeba wiedzieć jak prać, a mianowicie RĘCZNIE w letniej wodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: bielizna firmy Konrad 31.07.04, 11:03 ja też uważam że konrad ma śliczne rzeczy.Najbardziej podoba mi się carmen body.A ich strona to www.konrad-bielizna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almia Re: bielizna firmy Konrad IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 31.07.04, 11:11 Ich bielizna jest bardzo wysokiej jakości - a mam porównanie z wieloma firmami z raczej wysokich przedziałów cenowych. Piekny jest komplet Wiktoria, Naomi, Veronic, Karla. Kupiłam właściwie wszystkie modele z nowej kolekcji. Bielizna jest łatwa w pielęgnacji i nie zmienia sie po praniu. Czekam na nowe modele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś