Dodaj do ulubionych

BALAGAN NA FORUM URODA

IP: *.proxy.aol.com 31.07.04, 07:06
CZY NIE BYLO BY PRZEJRZYSCIEJ GDYBA KAZDA ZAINTERESOWANA PRZED ZALOZENIEM
KOLEJNEGO TEMATU O TYM SAMYM SKORZYSTALA NAJPIERW Z TABELKI KTORA ZNAJDUJE
SIE W GORNEJ CZESCI STRONY?

SZUKAJ: w treści w temacie autor + zaawansowane

* bo przeciez rady na wiekszosc tematow sie tak szybko nie "starzeja"! :-)
Obserwuj wątek
    • grazynka-z-klanu Re: BALAGAN NA FORUM URODA 31.07.04, 11:50
      Wyłącz,że wreszcie tego capsloka i przestań wrzeszczeć.
    • Gość: trish Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.acn.waw.pl 31.07.04, 12:09
      Moim zdaniem to ty wrzeszczysz, chociaż twój caps lock jest wyłączony.
      • Gość: K Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 31.07.04, 12:51
        Zgadzam sie z trish, zreszta Amberangel ma racje, wiele watkow sie powtarza i
        zanim sie zalozy nowy mozna przeciez poszukac czy wczesniej sie taki nie
        pojawil.POZDRAWIAM
    • Gość: magda Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.proxy.astra-net.com 31.07.04, 13:16
      cziagle powtarzajacy sie watek wedlug mnie to "nadmiernie sie poce" wiemy juz
      ze Antidral i cos tam jest najlepszy, a forumowiczki wviaz zakladaja watek..a
      my wciaz odpowiadamy...i nic nowego ciagle to samo
    • Gość: renata Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 14:49
      masz racje... ale dobra rada i dla ciebie... wpisz w googlach slowo :netykieta
      i stosuj ja korzystajac z internetu :-)))
      • Gość: amberangel nastepny problem to wieczne upominanie innych IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 00:26
        Straszenie netykieta, wyszukiwanie zlosliwe bledow gramatycznych,
        stylistycznych i ortograficznych (na niektorych tematach kolejne wpisy nie sa
        na temat tylko kazda osoba chce sie popisac ze zauwazyla ze zamiast u jest o z
        kreska itd). Co do wielkich liter do byla odezwa wiec moglam niektore zwroty
        podkreslic, powiekszyc, pogrubic, zaakcentowac - jak to w odezwach bywa. Nie
        jest to zaden krzyk. Czasem obelgi i niemile uwagi choc pisane drobna czcionka
        sa "glosniejsze"! Temat nie jest o tym. Ojej - piszmy na temat!!!
        • Gość: Ness Re: nastepny problem to wieczne upominanie innych IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 00:40
          Amber, zastanów się, co mówisz. Sama upominasz innych, że nie korzystają z
          wyszukiwarki... to jest jeden z elementów netykiety: najpierw przeszukać forum,
          na które się wchodzi po raz pierwszy, a potem zadawać pytania. A teraz znowu
          obrażasz się, że ktoś w dokładnie taki sam sposób zwraca uwagę tobie?

Pisałam już, dlaczego teksty pisane wielkimi literami są bardzo nieczytelne i
          bolą od nich oczy. I nie ma znaczenia, czy to odezwa czy nie. Ciebie po prostu
          nie obchodzi, że innym jest niewygodnie czytać twoje teksty, prawda?
          • Gość: amberangel Ness nie najezaj sie na mnie IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 00:51
            Ja nie wchodze tu aby sie klocic. Co prawda masz racje w swoim wpisie. :-)
            • Gość: Ness Re: Ness nie najezaj sie na mnie IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 00:59
              Już się nie będę najeżać, obiecuję. :) Ale naprawdę wolę, jak piszesz małymi
              literkami. :o) Ja mam -3,5 dioptrii! A wbrew pozorom małe są czytelniejsze.
              • Gość: amberangel nie najezaj sie na mnie IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 19:03
                Ja mam 5.75! Blogoslawie szkla kontaktowe i nowe okulary z lzejszym szklem!!!
              • k3ffy Re: Ness nie najezaj sie na mnie 06.08.04, 11:06
                Ness, napisz mi proszę na priva jak sobie poradziłas z dobraniem oprawek przy
                twojej wadzie. Ja już się zbliżam do podobnej wartości i dobija mnie grubość
                szkieł... ;(
                • Gość: Ness k3ffy - oprawki IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 11:24
                  No więc odpadły wszystkie cieniutkie i delikatne oprawki 'druciane'.
                  Zdecydowałam się na metalowe, ale grubsze, a optyk spiłował szkło po bokach tak,
                  żeby to nie raziło i trzymało się dobrze.

Natomiast okulary "na lato" - ze szkłami fotochromatycznymi - zrobiłam w grubej,
                  ciemnobordowej, plastikowej oprawce. :) O dziwo, bardzo mi w tym do twarzy.
                  Plastik niekoniecznie musi być ohydny, jak się okazuje! :)
    • Gość: arałe Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.torun.mm.pl 01.08.04, 21:58
      Amberangel, i dziewczyny,
      Ale pomyślcie, że przeciez to forum żyje i ewoluuje sobie... Dołączją sie nowi
      ludzie, którzy mają coś nowego do powiedzenia na kolejno poruszane tematy.
      Gdyby wszyscy tylko gmerali w wyszukiwarce, forum stałoby w miejscu - bo tak
      naprawdę wszystko już było. Dajcie pożyć.... :)

A bałagan to też forma porządku!
      • Gość: amberangel Balagan...kazdy powinien poczytac IP: *.proxy.aol.com 02.08.04, 16:58
        Tak, masz racje ale wiekszosc stalych bywalcow nie chce wpisywac swoich rad
        kilkanascie razy. Wiec osoba leniwa, nie siegajaca do wyszukiwarki traci cenne
        wypowiedzi. Stary typ forum bez komendy szukaj pelny byl tych samych topikow,
        ale ten nowy przejrzysty typ gwarantuje szybkie znalezienie interesujacych nas
        rzeczy i grzechem jest najpierw z tego nie skorzystac.
        • Gość: odswiezam Balagan...kazdy powinien poczytac IP: *.proxy.aol.com 13.08.04, 07:35
          bo ostatnio tu tego brakuje
          • Gość: NIE WIERZE Re: Balagan...kazdy powinien poczytac IP: *.proxy.aol.com 18.08.04, 17:34
            NIE WIERZE WLASNYM OCZOM
      • justa_79 Re: BALAGAN NA FORUM URODA 02.08.04, 17:15
        Gość portalu: arałe napisał(a):
        > Gdyby wszyscy tylko gmerali w wyszukiwarce, forum stałoby w miejscu - bo tak
        > naprawdę wszystko już było.

nie zgadzam się - forum nie stałoby w miejscu, bo te osoby dopisywałyby się do
        poprzednich wątków, zamiast zakładać nowe.

a forum stoi w miejscu, gdyż np. ludziom nie chce się odpowiadać na ten sam
        temat kilka razy w tygodniu, a bywa, że i codziennie czy tego samego dnia.
        pisanie po raz drugi tego samego? kopiowanie własnej wypowiedzi z wczoraj? bez
        sensu.
        • Gość: SLIMACZEK z tematem kazdy powinien sie zapoznac zanim IP: 65.113.199.* 03.08.04, 03:30
          bedzie mial czelnosc zwac sie Forumowiczem!!! W naszym interesie lezy aby ten
          temat byl zaaawsze na pierwszej stronie! Popieram Amberangel i panie ktore z
          nia sie zgadzaja!
          Za duzo tu identycznych temacikow. Smietnisko jednym slowem. Niektore chyba
          wcale nie potrzebuja rady - rzadkkko zdarzaja sie podziekowania i opisy ze z
          nich skorzystaly - tylko usiluja tworzeniem tysiecznych tematow zaistniec na
          forum.
          • Gość: agni Re: z tematem kazdy powinien sie zapoznac zanim IP: *.tele2.pl 03.08.04, 14:49
            Fakt, sporo rzeczy się powtarza. Myślę, że wiele osób chciałoby po prostu miec
            jakąś indywidualną radę i nie ma w tym nic złego - jak nikt im nie odpowie, to
            wtedy może poszukają i tak - zresztą wtedy często ktoś im pisze, że to już było
            i gdzie szukać... Wydaje mi się, że trochę przesadzasz - każde forum jest
            trochę "śmietnikiem" ale dzięki temu jest pewna rozmaitość...
            Mnie osobiście bardziej przeszkadza inna sprawa - takie właśnie pouczanie,
            przygadywanie innym a czasem, delikatnie mówiąc, niezbyt sympatyczne odzywki
            niektórych osób. Myślę, że nie taka jest idea tego forum. Wiem, że czasem się
            komuś coś niechcący "wyrwie" - sama miałam niedawno taką sytuację. Chcąc
            wyrazić uznanie osobie, której posty wydają mi się bardzo fajnie, zrobiłam to
            niezbyt zręcznie i wyszło, jakbym krytykowała wypowiedzi wszystkich innych, a
            nie o to mi chodziło (przy okazji wszystkich przepraszam, jeżeli kogoś wtedy
            uraziłam)... Mimo to mam wrażenie, że czasem niektóre osoby źle korzystają ze
            swobody, jaką daje anonimowość, a to wpływa na całokształt - jak czasem przy
            jakims temacie wywiąże się kłótnia, nie mam siły doczytac do końca - a mogą sie
            potem fajne wypowiedzi pojawić...
            • Gość: Slimaczek na prozno IP: 65.113.199.* 04.08.04, 03:26
              Temat kilka dni a wpisow garstka, widac te tworzace 10 tematow dziennie nie
              zamierzaja tego zmieniac!!!
              • Gość: slimaczek naprawde na prozno IP: 65.113.199.* 06.08.04, 03:28
                Dziewuchy opanujcie swe paluchy!!!
    • colleen_1 Re: BALAGAN NA FORUM URODA 18.08.04, 18:19
      Wiem, ze powtarzajace sie watki sa troche meczace.
      Moze rozwiazaniem byloby dodanie odpowiedniego tekstu na stronie glownej forum?
      Takie rozwiazanie jest mozliwe na forach prywatnych wiec czemu nie tutaj?
      Cos takiego jest takze na forum "O forum".
      Mozna by poprosic o dodanie pod wyszukiwarka tekstu w stylu "zanim zadasz
      pytanie skorzystaj z wyszukiwarki" itp.
      Co wy na to?
      • Gość: AA Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.proxy.aol.com 18.08.04, 22:38
        ZANIM ZACZNE MYSLEC ZE COS NIE TAK I OSKARZAC...WPISALAM SIE TU OSTATNIO 3
        RAZY, RAZ DZIENNIE I NA DRUGI DZIEN WPISU NIE BYLO, ANI NIE BYLAM WULGARNA
        WIEC NIE ROZUMIEM.,
        • Gość: odswiezam Re: BALAGAN NA FORUM URODA IP: *.proxy.aol.com 21.08.04, 07:45
          bo warto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka