calineczka1 31.07.04, 14:40 Czy ktoras z Was uzywala juz szamponu lub odzywki z tej serii? Czy nadaja sie one do kazdego rodzaju wlosow? Prosze o opinie. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Pantene Pro-V letnia ochrona 02.08.04, 16:16 ja miałam, po tym włosy są fantastyczne , po każdej Pantene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Pantene Pro-V letnia ochrona IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 16:24 nie po każdej Pantene i nie każde włosy :) mnie niezbyt służy złota seria. może i odżywia włosy, ale bardzo je obciąża, a odżywka wcale nie ułatwia rozczesywania. pod tym względem bardziej sobie chwalę Gliss Kur. myślę, że serie typu letnia czy zimowa ochrona również będą bardzo obciążały włosy, więc raczej nie polecam do przetłuszczających się, cienkich czy oklapłych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Pantene Pro-V letnia ochrona 02.08.04, 16:31 18lipiec, a jaki masz rodzaj wlosow? Bo moje sie przetluszczaja i nie wiem, czy ta seria za bardzo ich nie obciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Pantene Pro-V letnia ochrona IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.08.04, 17:01 dla mnie produkty pantene to okropnosc! wlosy splatane, obciazone, bez wyrazu, "sprzedawalam" mezykowi, a on wywalal do kosza, bo lupiez sie pojawial... to bylo czas jakis, ale nidy wiecej sie nie skusze na zaden szampon czy odzywke :( Odpowiedz Link Zgłoś