Dodaj do ulubionych

WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t

11.08.04, 20:45
Obserwuj wątek
    • Gość: j.lo Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.08.04, 10:11
      ja tez jestem ciekawa
      • Gość: Ola Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: 195.26.24.* 12.08.04, 10:42
        Taaak...Twój Styl pisze o liftingu dla 30 -latek i botoxie dla 20 - latek.
        Bardzo ubawił mnie ten artykuł.
        • gocha221 Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 11:45
          ja dodam jeszcze ze Twoj Styl jest bez "gratisu", probek wlasciwie brak, jest
          tylko torebka herbaty lpton
          nie kupilam.
          w Urodzie jest film "królowa Margot" i jakis dodatek o fryzurach, zafoliowane
          oczywiscie, wiec nie wiem co w srodku.
          • kaprysia Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 14:54
            gocha221 napisała:

> ja dodam jeszcze ze Twoj Styl jest bez "gratisu", probek wlasciwie brak, jest
            > tylko torebka herbaty lpton

i podpaska (a raczej wkładka higieniczna) ;)))

> w Urodzie jest film "królowa Margot" i jakis dodatek o fryzurach, zafoliowane
            > oczywiscie, wiec nie wiem co w srodku.

Ja mam "wesele Muriel". Dodatek fryzjerski nic nie wart, zdjęcia z wybiegów,
            mnóstwo opisanych kosmetyków i zdjęcia 8 gwiazd plus komentarze do ich fryzur w
            stylu: gładko uczesana Kidman---> fryzurę polecamy osobom o regularnyvch
            rysach. W samej Urodzie wywiady z Gruchałą, Żebrowskim, artykuł o córkach
            rockmanów, a poza tym sieczka jak zwykle:)
      • Gość: lodzianka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.astral.lodz.pl 12.08.04, 10:47
        Elle
        -artykul o Andrzeju S.
        -pare stron o Karolinie Kurkovej
        -Malgorzata Szumowska - wywiad /corka Doroty Terakowskiej/
        -Mann o Polakach
        -Olivier Janiak - wywiad
        artykul - Po co nam milosc
        artykul - Moda na luz
        artykul - Europa czeka
        artykul PMS
        no i reszta o modzie i kosmetykach, chyba ze cos pominelam ;)
        • gocha221 Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 11:10
          a Elle jest w normalnej cenie czy z "prezentem"??
          • Gość: Ola Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: 195.26.24.* 12.08.04, 11:18
            Ja kupiłam ELLE bez "ślicznego" etui na komórkę.
    • savana.26 Polecam Marie Claire 12.08.04, 11:12
      Witam serdecznie! Polecam Marie Claire a w niej min:
      -Dlaczego matki porzucaja swoje nowo narodzone dziecko
      -seks oralny poswiecenie czy przyjemnosc
      -wszystko o wlosach
      -wszystko o olejkach do ciala
      -informacje na temat przebarwien
      -artykul "bogatego chetnie pokocham"
      -Alfabet niewiernosci
      -i wiele innych artykułów pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: kragmel "Twoj Styl" - spis treści ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:47
      - eksperyment pt."facet z makijazem na ulicach warszawy" - czyli o
      metroseksualnych
      - ludzie: Anita Werner, Małgosia Bela, Paulina Jaskólska, Pedro Almodovar,
      Bonnie Tyler, Zeruya Shalev (izraelska pisarka), rodzina Busha
      - reportaże: związki lesbijskie (po polsku, Polki na Manhattanie, hinduskie
      uroczystości ku czci Indry
      - w modzie zdjęcia z wybiegów, trendy na jesień/zimę
      - pierwsza praca - własna firma na przykładach
      - zdrowie: przedwczesna menopauza,kardiologia (homocysteina), znowu o dietach
      (co zdrowe w nich, a co nas zabije)
      - (wspominany już :) lifting dla młodych kobiet
      - rynek książek kucharskich
      - próbki: nowe wkładki Belli i saszetka Liptona
    • Gość: j.lo Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.08.04, 13:16
      a co w VIVIe na dvd?
      • Gość: alka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.08.04, 14:41
        Adaptacja i Oni- to w Vivie, a nie wiecie moze czy mozna kupic URODE bez filmu??
        • kaprysia Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 14:56
          Gość portalu: alka napisał(a):

> Adaptacja i Oni- to w Vivie, a nie wiecie moze czy mozna kupic URODE bez
          filmu?
          > ?

Ja neistety nie znalazłam i kupiłam z:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka