Gość: j.lo Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.08.04, 10:11 ja tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: 195.26.24.* 12.08.04, 10:42 Taaak...Twój Styl pisze o liftingu dla 30 -latek i botoxie dla 20 - latek. Bardzo ubawił mnie ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 11:45 ja dodam jeszcze ze Twoj Styl jest bez "gratisu", probek wlasciwie brak, jest tylko torebka herbaty lpton nie kupilam. w Urodzie jest film "królowa Margot" i jakis dodatek o fryzurach, zafoliowane oczywiscie, wiec nie wiem co w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 14:54 gocha221 napisała: > ja dodam jeszcze ze Twoj Styl jest bez "gratisu", probek wlasciwie brak, jest > tylko torebka herbaty lpton i podpaska (a raczej wkładka higieniczna) ;))) > w Urodzie jest film "królowa Margot" i jakis dodatek o fryzurach, zafoliowane > oczywiscie, wiec nie wiem co w srodku. Ja mam "wesele Muriel". Dodatek fryzjerski nic nie wart, zdjęcia z wybiegów, mnóstwo opisanych kosmetyków i zdjęcia 8 gwiazd plus komentarze do ich fryzur w stylu: gładko uczesana Kidman---> fryzurę polecamy osobom o regularnyvch rysach. W samej Urodzie wywiady z Gruchałą, Żebrowskim, artykuł o córkach rockmanów, a poza tym sieczka jak zwykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.astral.lodz.pl 12.08.04, 10:47 Elle -artykul o Andrzeju S. -pare stron o Karolinie Kurkovej -Malgorzata Szumowska - wywiad /corka Doroty Terakowskiej/ -Mann o Polakach -Olivier Janiak - wywiad artykul - Po co nam milosc artykul - Moda na luz artykul - Europa czeka artykul PMS no i reszta o modzie i kosmetykach, chyba ze cos pominelam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 11:10 a Elle jest w normalnej cenie czy z "prezentem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: 195.26.24.* 12.08.04, 11:18 Ja kupiłam ELLE bez "ślicznego" etui na komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
savana.26 Polecam Marie Claire 12.08.04, 11:12 Witam serdecznie! Polecam Marie Claire a w niej min: -Dlaczego matki porzucaja swoje nowo narodzone dziecko -seks oralny poswiecenie czy przyjemnosc -wszystko o wlosach -wszystko o olejkach do ciala -informacje na temat przebarwien -artykul "bogatego chetnie pokocham" -Alfabet niewiernosci -i wiele innych artykułów pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel "Twoj Styl" - spis treści ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:47 - eksperyment pt."facet z makijazem na ulicach warszawy" - czyli o metroseksualnych - ludzie: Anita Werner, Małgosia Bela, Paulina Jaskólska, Pedro Almodovar, Bonnie Tyler, Zeruya Shalev (izraelska pisarka), rodzina Busha - reportaże: związki lesbijskie (po polsku, Polki na Manhattanie, hinduskie uroczystości ku czci Indry - w modzie zdjęcia z wybiegów, trendy na jesień/zimę - pierwsza praca - własna firma na przykładach - zdrowie: przedwczesna menopauza,kardiologia (homocysteina), znowu o dietach (co zdrowe w nich, a co nas zabije) - (wspominany już :) lifting dla młodych kobiet - rynek książek kucharskich - próbki: nowe wkładki Belli i saszetka Liptona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.08.04, 13:16 a co w VIVIe na dvd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.08.04, 14:41 Adaptacja i Oni- to w Vivie, a nie wiecie moze czy mozna kupic URODE bez filmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: WRZEŚNIOWE GAZETY - jest cos ciekawego? n/t 12.08.04, 14:56 Gość portalu: alka napisał(a): > Adaptacja i Oni- to w Vivie, a nie wiecie moze czy mozna kupic URODE bez filmu? > ? Ja neistety nie znalazłam i kupiłam z:( Odpowiedz Link Zgłoś