Gość: ciekawa IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 15.08.04, 15:33 Jakie macie "sposoby" na piękny płaski brzuch ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Free tancze tak zeby brzuch pracował ;) IP: *.tele2.pl 15.08.04, 21:56 i nic innego nie robie bo mnie nudzi i męczy. ale ostatnio trudno mi sie zmusic nawet do mojej milosci-tańca :( Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: tancze tak zeby brzuch pracował ;) 15.08.04, 22:12 Cwicze -skakanka taniec bieg w miejscu rower basen gimnastyka-brzuszki nie mniej niz 100 powtorzen nie odrywajac plecow od ziemi tylk lopatki i do tego 30 razy podnosze wyprostowane nogi na dolne partie brzucha masuje tez brzuch gabka lub rekawica do masazu i traktuje go zimnym prysznicem Do tego nie ma bola musi byc zdrowa dieta bo jak objadam sie slodyczami itd to na brzuchu robi sie tkanka tluszczowa cellulit i nawet cwiczenia nie pomagaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIM Re: tancze tak zeby brzuch pracował ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:53 Kiedy na to wszystko znajdujesz czas? Gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: tancze tak zeby brzuch pracował ;) 16.08.04, 01:43 Nie nie to nie tak ze robie wszystko na raz zreszta teraz sie zapuscilam' przecholowalam ze slodkosciami jednak znowu wracam do formy :) Na basen staram sie chodzic 3 razy w tygodniu zazwyczaj o 7 rano :) W kazdym razie codziennie staram sie cwiczyc 1 godzine teraz chce jednego dnia 1 godzinke drugiego 2 godzinki i tak na zmiane w te dni gdzie jestem na basenie nie robie nic wiecej no moze same brzuszki wieczorkiem takze sie nie przemeczam jednego dnia jest to rower <stacjonarny :(> 30-40 minut a kolejne 30-20 min gimnastyka wygimasy innym razem biegne w miejscu i skacze na skakance a jeszcze kiedy indziej tancze nie wsyztko na raz jestem zbyt duzym leniem :) Sa dni ze nie robie nic przez tydzien a gimnastyka tez niedawno weszla mi w krew i sprawa przyjemnosc bo kilka ms temu 30 minut bylo dla mnie katorga a teraz potrafie non stop cwiczyc nawet 1-2 godziny dla mnie to duzo chce byc bardziej systematyczna najchetniej to bym chodizla 5 razy w tygodniu na basen i wieczorem tylko robila brzuszki :) zobaczymy moze sie uda to by zupelnie wystarczylo oczywiscie zero slodyczy no procz niedzieli wtedy mozna sobie pozwolic na chwile zapomnenia :] Same cwiczenia nie pomoga jesli bede sie objadac no moze jakbym trenowala ostro sport 2-4 godz dziennie to by nie zaszkodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: płaski brzuch IP: *.net.pl / *.net.pl 17.08.04, 13:55 basen, biegi i rowerek oczywiscie:) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvja Re: płaski brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:53 Sprawdzony sposob: 20 "brzuszkow" rano i wieczorem + 10 minut dziennie krecac hula-hop'em na brzuszku...niesamowite efekty - mnie samej w ciagu tygodnia w taki sposob ubylo 4 cm w pasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: płaski brzuch IP: *.238.64.18.adsl.inetia.pl 18.08.04, 10:58 a czy ktoras z was ma TWISTER taki e urzadzonko co to staje sie stopkami i kreci tulowiem czy to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: płaski brzuch 18.08.04, 11:02 moze nie na brzuch, ale na pewno wyszczupla takie, sa takie w klubach fitness i siłowniach, ja osobiscie polecam bo dziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL CHODZE NA SILOWNI - TOPNIEJ EW OCZACH IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 05:41 TYLKO CWIECZENIA, CHOC PO 30 MINUT DZIENNIE. ZAPRASZAM: f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=12 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel TOPNIEJe EW OCZACH IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 06:32 a myslalam ze zeby to sie stalo bede potrzebowala cwiczyc dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: TOPNIEJe EW OCZACH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 10:03 to wszystko zależy od twojego wieku,wiadomo - 18 latka w miesiąc pozbędzie się brzuszka, potem już coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: TOPNIEJe EW OCZACH IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 10:30 ja mam prawie 30! przy okazji zapraszam na momencik pod ten adres: zaprasza: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=938513&id_f=12 Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: TOPNIEJe EW OCZACH 23.08.04, 12:37 ja chodze tylko na 3 godzinny intensywnego treningu siatkówki dwa razy w tygodniu, ale ja to chyba i bez niego mialabym plaski brzuch :P moja siostra robi 100 brzuszkow dziennie i efekty sa, powiedzmy, mizerne... na treningu robie tez czasami 100 brzuszkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL ZAPRASZAM OKRAGLEJSZE IP: *.proxy.aol.com 24.08.04, 07:52 MOZE JE COS CZEGO NIE POWINNA? ZAPRASZAM NA MALA CHWILECZKE: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=938513&id_f=12 DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: płaski brzuch IP: *.petrus.com.pl 24.08.04, 10:25 Witaj, dieta: unikaj napojów gazowanych, potraw które "wysadzają" brzuch, jedz małe porcje ale często, pamiętaj o wczesnej kolacji; ćwiczenia: rower czy basen byłoby super, a oprócz tego brzuszki na dolne i górne partie brzucha (bez oddrywania kręgosłupa od podłogi!!!)- jak najwięcej w ciągu dnia min to 200. Mięśnie które się wzmocnią będą lepiej trzymać brzuch w ryzach. pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: do: deriki IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 24.08.04, 11:00 Czesc, a czy moglabys napisac jak wygldaja cwiczenia na dolna partie miesni brzucha i na skosne miesnie brzucha, moze znasz jakis link gdzie moglabym zobaczyc jak sie wykonuje takie cwiczenia? Z gory dzieki! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś