Dodaj do ulubionych

a dobry fryzjer we Wrocławiu

IP: *.wroc.roedl.pl 17.08.04, 11:54
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: a dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.orsay.de 18.08.04, 08:32
      Carlo Biani. rynek -Wrocław. Polecam. To jedyny fryzjer od ktorego wychodze i
      nie placze.
      • Gość: ja Re: a dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:54
        A ceny?
        I może imię fryzjera/fryzjerki?
        I może w ogóle coś więcej...
        • Gość: kasia Re: a dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.orsay.de 18.08.04, 15:28
          Ja chodze do Basi i Sylwi.
          Ale moje kolezanki z pracy tez im poleciłam to miejsce maja inne fryzjerki. Z
          tego co wiem kazda z nich jest dobrze wyuczona.
          Ceny różne w zaleznosci od długosci wlosów oraz tego co chcesz z nimi zrobic.
          Ja za farbowanie place około 120-150 zł.

Nie wiem czy to duzo czy mało. wiem jednak ze warto.
          Byłam kiedys w galerii dominikańskiej i wybiegłam z placzem. wogóle dla mnie
          wazne jest pierwsze wrazenie fryzjerki. Jesli ma robic włosy kobieta ktora sama
          wyglada jakby nie czesała sie od wczoraj, a przesuszpna trwala ma juz prawie 6
          miesiac to dziekuje bardzo.

W Carlo Biani jest bardzo przyjemna atmosfera. Swietne wnętrze i przyjemna
          muzyka. Dostaje do picia to na co mam ochote a i ciasteczko sie trafi :)))

• Gość: B Re: a dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.t-systems.com.pl 18.08.04, 13:09
      Unique na Kazimierza Wielkiego, Daniel. Zresztą Andrzej i Sebastian też są
      dobrzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka