Gość: janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:07 GOSH w W-wie ? Gdzie moge znależć tusze tej firmy ? I czy polecacie?wiem, ze było dziesiatki linków na temat mascar, ale zechcecie podać mi choć jeden o tuszach " średniopółkowych " ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ines Re: GOSH W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:30 hej mialm kupic tusz gosha bo tak jest polecany ale za namowa kumpeli kupialam tusz pierre arthes!jest super!wydluza mi rzesy i ladnie lekko podkreca:)nie sypie sie ,latwo schodzi!!jest super i wiem ze bedzie jzu moim tuszem (jak dotad bym nim l'oreal-architect)kosztuje 18zl-w w-wie mozna go kupic na pl.unii lubelskiej kolo zielonej budki:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: GOSH W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:31 hej mialm kupic tusz gosha bo tak jest polecany ale za namowa kumpeli kupialam tusz pierre arthes xxl!jest super!wydluza mi rzesy i ladnie lekko podkreca:)nie sypie sie ,latwo schodzi!!jest super i wiem ze bedzie jzu moim tuszem (jak dotad bym nim l'oreal-architect)kosztuje 18zl-w w-wie mozna go kupic na pl.unii lubelskiej kolo zielonej budki:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free kawałek od UW --> IP: *.tele2.pl 19.08.04, 18:55 wiem ze gosh jest w takiej drogerii jak sie idzie od pomnika kopernika do harendy, po prawej stronie prawie na rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: kawałek od UW --> IP: 217.97.133.* 20.08.04, 09:05 wiem ze balsamy i zele pod prysznic tej firmy sa w dwoch sklepikach kosmetycznych w podziemiach przy Hali Marymonckiej. Ale czy sa tusze nie wiem, trzeba pojechac i sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: GOSH W-wa IP: 217.153.152.* 20.08.04, 15:22 cale stoisko GOSH jest w Carrefourze na Wileńskim. Można tam kupić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś