Dodaj do ulubionych

Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-)

• Gość: Yolka Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.02.05, 11:57
      Nie znalazlam jeszcze mojego balsamowego ideału, ale jest kilka, ktore bardzo
      lubie:
      - Hydrain2 Dermedic
      - Lipidiose 2 Vichy
      - Q10 Nivea
      - maska Body Art Erisu
      - Body butterki z Body shopu (zwl. melonowe)
    • noether zestawienie 09.02.05, 15:46
      Witajcie, w poszukiwaniu "czegos nowego" w temacie moich balsamow do ciala
      wpadlam na ten watek, przejzalam go dokladnie, oto zestawienie 5 najczesciej
      wynienianych:
      1.DOVE-krem do ciala (najwiecej, zdecydowanie glosow....)
      2.Garnier- ten pomaranczowy
      3.Avon SSS
      4.Ziaja-maslo kakaowe
      5.Nivea Q10, Dove Silkening Body
      mnie lektura watku ulatwila wybor przy zakupie nowego balsamu, moze komus
      jeszcze....a moze pojawia sie kojne propozycje....
      Pozdrawiam
    • mroofka2 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 09.02.05, 17:27
      wprost kocham Niveę, ale to chyba dlatego, że mam bardzo sucha skórę, a on jest
      idealny...
      --
      Forum:Warto Rozmawiać
    • Gość: Amra Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: 213.77.64.* 09.02.05, 19:38
      1.jezeli chodzi o zapach,to nr 1 jak dla mnie jest:Miss Milkie Pupa(waniliowy)
      2.a co do nawilzenia:Nivea Body Milk-superrrrrr
      • necia100 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 10.02.05, 09:04
        Gość portalu: Amra napisał(a):

> 1.jezeli chodzi o zapach,to nr 1 jak dla mnie jest:Miss Milkie Pupa(waniliowy)
        > 2.a co do nawilzenia:Nivea Body Milk-superrrrrr
        Zgadzam się MISS MILKIE PUPA!!! ,ale biała czekolada lub kandyzowany cukier są
        super!!!Niewiadomo czy jeść czy się smarować!!!! A jeśli chodzi o nawilzenie to
        oczewiscie NIVEA!!!
    • Gość: weronka79 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 17:34
      Ja jestem pod wrażeniem mojego najnowszego zakupu - ujędrniające i tonizujące
      mleczko do ciała GARNIER (żółta butelka). No nie spodziewałam się żeby po kilku
      użyciach balsamu za 20zł spełniły się obietnice producenta.
      A jednak..... :D Hmm jaką ja mam skórkę - gładziutką i napiętą........
      Ech...

• Gość: MONIKA Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.plock.mm.pl 10.02.05, 21:00
      mój numer 1 to Nivea Body Milk, niedawno spróbowałam też Dove - jedwabisty
      balsam do ciała i też bardzo dobrze nawilża, cudnie pachnie i pozostawia na
      skórze delikatne, mieniące się drobinki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka