Gość: Yolka Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.02.05, 11:57 Nie znalazlam jeszcze mojego balsamowego ideału, ale jest kilka, ktore bardzo lubie: - Hydrain2 Dermedic - Lipidiose 2 Vichy - Q10 Nivea - maska Body Art Erisu - Body butterki z Body shopu (zwl. melonowe) Odpowiedz Link Zgłoś
noether zestawienie 09.02.05, 15:46 Witajcie, w poszukiwaniu "czegos nowego" w temacie moich balsamow do ciala wpadlam na ten watek, przejzalam go dokladnie, oto zestawienie 5 najczesciej wynienianych: 1.DOVE-krem do ciala (najwiecej, zdecydowanie glosow....) 2.Garnier- ten pomaranczowy 3.Avon SSS 4.Ziaja-maslo kakaowe 5.Nivea Q10, Dove Silkening Body mnie lektura watku ulatwila wybor przy zakupie nowego balsamu, moze komus jeszcze....a moze pojawia sie kojne propozycje.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 09.02.05, 17:27 wprost kocham Niveę, ale to chyba dlatego, że mam bardzo sucha skórę, a on jest idealny... -- Forum:Warto Rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amra Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: 213.77.64.* 09.02.05, 19:38 1.jezeli chodzi o zapach,to nr 1 jak dla mnie jest:Miss Milkie Pupa(waniliowy) 2.a co do nawilzenia:Nivea Body Milk-superrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
necia100 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) 10.02.05, 09:04 Gość portalu: Amra napisał(a): > 1.jezeli chodzi o zapach,to nr 1 jak dla mnie jest:Miss Milkie Pupa(waniliowy) > 2.a co do nawilzenia:Nivea Body Milk-superrrrrr Zgadzam się MISS MILKIE PUPA!!! ,ale biała czekolada lub kandyzowany cukier są super!!!Niewiadomo czy jeść czy się smarować!!!! A jeśli chodzi o nawilzenie to oczewiscie NIVEA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka79 Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 17:34 Ja jestem pod wrażeniem mojego najnowszego zakupu - ujędrniające i tonizujące mleczko do ciała GARNIER (żółta butelka). No nie spodziewałam się żeby po kilku użyciach balsamu za 20zł spełniły się obietnice producenta. A jednak..... :D Hmm jaką ja mam skórkę - gładziutką i napiętą........ Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Wasze najukochańsze balsamy do ciała:-) IP: *.plock.mm.pl 10.02.05, 21:00 mój numer 1 to Nivea Body Milk, niedawno spróbowałam też Dove - jedwabisty balsam do ciała i też bardzo dobrze nawilża, cudnie pachnie i pozostawia na skórze delikatne, mieniące się drobinki. Odpowiedz Link Zgłoś