Gość: 123456 IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.08.04, 14:41 czy znacie jakies godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moniszka Re: Brązowe cienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:07 Z brązowych cieni godne polecenia są bourjois - trio d'ombres paupieres - Ja jestem z nich bardzo zadowolona:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Brązowe cienie 21.08.04, 20:38 Pure Colour Duo Eye Shadow Oriflame Podwójne cienie do powiek (nr katalogowy 3408 i 3409 )Eleganckie brązy, idealne na złotą jesień, dodają oczom wyrazistości i blasku. Jedwab i witamina E pielęgnują delikatną skórę powiek. 2 g (for 3409)Harmonijnie dobrane kolory pozwalają stworzyć tajemniczy i bardzo kobiecy makijaż w chłodnej tonacji. Jedwab i witamina E pielęgnują delikatną skórę powiek. 2 g 3286 to Harvest Brown Cena - tylko 18.90 zł Do wyboru masz równiez cienie pojedyncze z miękkim, matowym wykończeniem. Dodatek jedwabiu sprawia, że łatwo i gładko się rozprowadzają. Nie osypują się ani nie tworzą fałdek na powiekach. Zawierają ochronną witaminę E, olejek z ogórecznika i substancje nawilżające. 2 g Odcienie brązu to 3306 - cinnamon 3303 - mocha 3307 - mulberry oraz również podwójne cienie z serii Visions nr kat. 2844 - ChocolateOrange i 2839 - Mocha Spice w cenie 11,90zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Brązowe cienie IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 21.08.04, 23:38 Jako konsultantka oriflame powiem tylko tyle- cienie visions sa conajmnije beznadziejne, zeby nie powiedziec do du.... Sa bardzo blade, nie daja prawie koloru i nikomu ich nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Brązowe cienie IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 22.08.04, 00:36 Ja polecam,potrojne cienie Inglota, tylko ze dobor kolorow jest tam przypadkowy wiec musisz poszukac sobie takiego zestawu cieni jaki ci najbardziej odpowiada; ja ma bialy(perlowy), jasny i ciemny brazowy(matowe z drobinkami), sa trwale i dosc wydajne, swoje mam juz prawie rok. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Brązowe cienie IP: *.chello.pl 22.08.04, 10:28 odradzam Avon, kosmetyki kolorowe maja do bani... ja osobiscie lubie cienie IsaDory - sa albo zwykle albo z brokatem (niestety nie mam numerkow, bo mi sie juz starly z opakowan;)), mozna uzywac normalnie albo na mokro (intensywniejszy kolor); maja boskie kolory i nie uczulaja, chociaz niektore (np te z brokatem) potrafia sie osypywac pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Brązowe cienie 23.08.04, 10:50 Art Deco nr 216 - bardzo celisty brąz. Lekko rozmywa się na powiece, tak że go prawie nie widać, dając jednocześnie dyskretny połysk. (cena 25,-) Art Deco nr 218 - ciemniejszy odcień beżu ale jednocześnie delikatny. Nie wiem, jak to opisać, nie spotkałam się z podobnym innej firmy... Yoko ma potrójne, w tym dwa w odcieniach beżu. Mam ten w chłodnych odcieniach. Bardzo ciekawy, dobrze się nakłada, miękki w użyciu, odcień najjaśniejszy oscyluje leciutko w kierunku różu. (cena ok.9,-) Odpowiedz Link Zgłoś
dominnika Re: Brązowe cienie 24.08.04, 10:58 MISS SPORTY- nr 48(ok.9zł) AVON-Kredka połyskująca do powiek-Bronze(na modelce wygląda jak różowy,ale w rzeczywistości jest brązowy i BAAAARDZo błyszcący) kosztuje 17,90zł (w promocji) AVON- cień do powiek-Moonstone lub Perfect Petal (17,90 zł w promocji) Pierre Rene-nie wiem jaki mają numer,są w okrągłym pudełeczku(dwa odcienie brązu i złoty)ale też są świetne i bardzo błyszczące k;cena 15 zł za trzy cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Brązowe cienie 24.08.04, 14:26 dominnika napisała: > AVON-Kredka połyskująca do powiek-Bronze(na modelce wygląda jak różowy,ale w > rzeczywistości jest brązowy i BAAAARDZo błyszcący) kosztuje 17,90zł (w > promocji z tej kredki nie jestem akurat zadowolona, coś tam na powiece połyskuje, ale koloru prawie w ogóle nie widać, daje taki naturalny efekt, a nie złoty czy brąz. zbiera się nieco w załamaniu powieki, a konturówka się na niej odbija. jeszcze gorsze wrażenia daje połyskliwy cień do powiek w sztyfcie z odżywką, kolor Mineral. tuz po nałożeniu wygląda OK, kolor bardzo ładny i połyskujący. ale chwilę potem spływa, zbiera się okropnie w załamaniu powieki, konturówka się kopiuje na górnej powiece, paskudny. nie wspomnę o kredce 3 w 1 z serii Arabian Glow, niby do oczu, ust i jako róż. na oczach sprawuje się tak samo, jak powyższe, usta wysusza. pozostaje róż. za to z Avonu używam cieni w kamieniu i jestem z nich zadowolona - Duo Classic Neutral i zamiennie z Color Tred - Beige Frost + Mocha. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Brązowe cienie 24.08.04, 13:30 Zgadzam sie z toba w 100%!!! Swietny tez jest kolorek 208 -delikatny brazik z odcieniem lososiowym. Daje cudowny efekt "Smokey Eyes"(Nie wiem czy dobrze napisalam!!!). Podobne sa cienie z H&M , tylko nie wiem czy dostepne w Polsce. Nie drogie, bo dziesieciokolorowa paleta z rozem i fioletem kosztuje okolo 4 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Brązowe cienie 24.08.04, 14:08 ja bardzo lubię potrójne cienie Rimmela i Isa Dory. Bourjois nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyx Re: Brązowe cienie 24.08.04, 15:04 Gość portalu: 123456 napisał(a): > czy znacie jakies godne polecenia?ja polecam Inglot nr.71 i 81 (superstar na nichpisze) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Brązowe cienie 24.08.04, 15:27 moja wspołlokatorka miała bardzo ładne cienie Isadory, były potrójne, dobrze sie trzymały. Warto przejrzec oferte isadory, ma cienie 3,4 odcieniowe. www.isadora.com/default.asp?groupid=2003825142436858 www.isadora.com/default.asp?groupid=200382514234411 Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: Brązowe cienie 24.08.04, 17:53 ostatnio kupilam na allegro topaze givenchy i bardzo mi sie podobaja :) pout Odpowiedz Link Zgłoś