Dodaj do ulubionych

guma fryzjerska????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:28
hej, co wiadomo Wam o wynalzku co zowie się gumą fryzjerską do włosów? moja
fryzjerka powiedziała,że do nastroszonych fryzurek idealna, bo nie obciąża
włosów. Ktoś ma? używa? proszę o opinie, warto kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: lila Re: guma fryzjerska???????? IP: *.arcor-ip.net 20.08.04, 22:51
      poszuka serii garniera fructis (zielony)jest i guma do ukladania wlosow ale nie
      pamietam ceny
      • Gość: magda Re: guma fryzjerska???????? IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.04, 22:55
        witam ja mam gume do ukladania wlosow kupilam wsklepie dla fryzjerow kosztowala
        okolo 40 zl jest bardzo przyjemna ma super zapach w czerwonym opakowaniu......
        polecam do krotkich wlosow tylko trzeba male ilosci nakladac bo sie sklejaja
        wlosy..
        pozdrawiam :))
        • anula36 Re: guma fryzjerska???????? 20.08.04, 23:01
          a ja tez kupilam w sklepei fryzerskim i jest jakas dziwna..Loreala ale
          strasznie tluste wlosy sie po niej robia.
          • Gość: magda Re: guma fryzjerska???????? IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.04, 10:48
            no wlasnie ja tez mam loreala a jakiej dlugosci masz wlosy ?
            moze za duzo jej nakladasz
            najlepiej wziasc troche na palec i lekko rozetrzec i robic tak jak by
            klaskac :D zeby ona sie troche rozciagnela :)) i jak masz dlugie wlosy to tylko
            proponuje na czubek glowy i zaznaczyc niektore pasma.
            Pozdrawiam
            • anula36 Re: guma fryzjerska???????? 21.08.04, 10:58
              jak ja kupowalam mialam takie postrzepione do konca szyi, wycieniowane proste.
              Problem w tym,ze w ogole nei ma konsystencji gumy,raczej jest tlustawa jak
              brylantyna. Nie da sie jej "rozciagnac" osadza sie na palcach.
              Na pewno nie jest przeterminowana bo ma date waznosci 1.2006.
              Zla troche jestem bo 50 mnie opuscilo bezsensownie.
              • Gość: magda Re: guma fryzjerska???????? IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.04, 13:41
                to faktycznie dzwne bo moja ma konsystencje gumy ma rozowy kolor i da sie ja
                miedzy rekoma rozciagnac... a dawno temu kupowalas moze idz z nia do fryzjera i
                zapytaj czy tak powinna wygladac i jak jej uzywac :))
                Pozdrawiam
                • Gość: zuzia Re: guma fryzjerska???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:22
                  a moze ty masz wosk do włosów?;]
                  • Gość: Ami Re: guma fryzjerska???????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.04, 15:14
                    Albo krem do modelowania? :)
                    • maira Re: guma fryzjerska???????? 21.08.04, 15:27
                      ja też mam gumę fryzjerską Loreal Professionel i jestem całkiem zadowolona(mam
                      bardzo krótkie włosy)-ma fajny kokosowy zapach i ładnie układa fryzurkę choć
                      przyznam ,że różnica między tym jak użyła jej fryzjerka a jak ja jej używam
                      jest wielka;))
                      • szafa.bojowa Re: guma fryzjerska???????? 21.08.04, 15:32
                        ja jestem w Niemczech i zauwazylam, ze Wella Shokwaves (czy jak to sie tam
                        pisze) wprowadza nowe serie, wsrod ktorych ma byc miedzy innymi guma
                        fryzjerska, wiec za jakis czas nalezy sie tego spowdziewac w Polsce :).
                        • anula36 Re: guma fryzjerska???????? 21.08.04, 15:42
                          o ja mam ta kokosowa:)
                          Choc dla mnie wlasnei bardziej jest jak krem nie jak guma,ostanio wpadlam na
                          pomysl,ze bede nia dyscypinowac koka;) Wlosy juz urosly. Bo jak chialam oddac
                          gratis na forum jakos nikt nie chcial:)

Z tej serii Welli mam taki fliud z pompka- dla mnie rewelacja - nie
                          prawdopodobnie wydajny i naprawde utrwala na maxa:)
    • Gość: studentka Joanna- guma do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 16:40
      ja mam z "joanny". Kosztowala tylko 9.50 i jest bardzo dobra. Polecam. Ostatnio
      zrobilam sobie fryzure na wesele kolezanki i nawet jak rano zdjelam spinki to
      sie jeszce trzymala. Heh.
      • Gość: mi_mi Re: Joanna- guma do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:30
        tez mam z joanny!! jest calkiem niezla, rooziagliwa, tylko trzeba uwazac, zeby
        nie przesadzic. ja glowniie uzywam, zeby nadac moim pofalowanym wlosom (ni to
        proste ni krecone) ladny skret - trzymaja sie dlugo ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka