Dodaj do ulubionych

Gliss Kur-połysk jedwabiu

IP: *.chello.pl 28.08.04, 15:42
Jakie macie wrażenia po używaniu Gliss Kur Schwarzkopfa??? Chcę sobie kupić
cała serię, warto??? Czy włosy rzeczywiście lśnią???
Obserwuj wątek
    • Gość: iwcia Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.acn.pl 28.08.04, 15:51
      mi nie pasowało, bardzo mi obciążało włosy, takie dziwne miałam po tej serii. za
      to idealna jest dla mnie seria pomarańczowa.
      • Gość: tekla Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 28.08.04, 16:22
        Ja uzywam szamponu i jest ok, wlosy slicznie pachna i lśnia.Uzywam tez odzywki
        schwarzkopf, ale z serii wzamciajacej.
        • Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 16:34
          chyba skuszę się na tą serię połysk jedwabiu dla włosów matowych i
          zniszczonych. Mam nadzieję, że będę zadowolona
          • Gość: Klarysa Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.devs.futuro.pl 28.08.04, 17:01
            Połysk jedwabiu jest wspaniały dla włosów suchych, dla każdych innych będzie za
            ciężki:) Pachnie rewelacyjnie, a ponieważ mam suche włosy to nic dodać,nic
            ująć...Seria pomarańczowa jest do tzw. suchych i zniszczonych, ale to jedyny z
            ich szamoponów,po którym dostałam jakiegoś czerwonego paskudztwa na głwie-
            dziekuję, postoję i ominę:P

Jeśli kupujesz "połysk jedwabiu" to oprócz szamponu kup balsam, nie odzywkę -
            wiem co mówię!!!
            • Gość: kragmel Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:00
              ja mam przetłuszczające się włosy (z takich, co to trzeba myć codziennie),
              a "połysk jedwabiu" jest dla nich w porządku. miałam odżywkę, teraz mam szampon
              i używam go z odżywką do włosów farbowanych (też gliss kur).
      • Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 16:31
        a która to jest ta seria pomarańczowa??? mam bardzo przetłuszczające się oczy
        • dzika_mumia_z_bagien Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu 28.08.04, 17:11
          Gość portalu: Śnieżynka napisał(a):

> a która to jest ta seria pomarańczowa??? mam bardzo przetłuszczające się oczy

Jak OCZY moga sie przetłuszczac??? Czy to zarazliwe??? ;)
          • Gość: Klarysa Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.devs.futuro.pl 28.08.04, 17:14
            :))))))))))) To taki uboczny skutek nadmiaru masła:)
            • Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:18
              Omijaj z daleka odżywkę Połysk Jedwabiu w spreyu - jest tragiczna!!! Skusiło
              mnie ładne holograficzne opakowanie, gorliwe zapewnienia producenta o tym,
              jakie to włosy będą po tym piękne i promocja w Rossmannie (za buteleczkę dałam
              ok. 12 zł). Pieniądze wyrzuciłam w błoto, bo ta niby-odżywka wysuszyła mi
              włosy, po dziesięcoiu minutach miałam urocze sianko na głowie, w ogóle włosy
              były takie sztywne bleee żaden tam jedwab! Naprawdę mięciusią i lsniącą
              fryzurkę to mam po serum Garniera, który uwaga uwaga skład ma identyczny jak
              olejek Kerastese miejszy 5x i droższy 5x. Cudo od Garniera odkryłam na Wizażu.
              • Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 21:14
                To już zupełnie nie wiem co robić... Jutro nastawiłam się na kupno Połysku
                Jedwabiu. A siana napewno nie chcę miec. Wystarczą przetłuszczające się oczy;)
                • Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:10
                  Garnier serum wygładzające:
                  tiny.pl/9qq
                  Kerastase serum:
                  tiny.pl/9qx

Skład identyczy (u Garniera receptura wzbogacona olejkami z owoców), a
                  producent obu kosmetyków to L'Oreal. Tylko po co przepłacać i kto nas robi w
                  balona?

1) Skład: cyclopentasiloxane, dimethiconol, alcohol denat., C 12- 15 Alkyl
                  Benzoate, persea gratissima, prunus prmeniaca, parfum
                  2) Skład: cyclopentasiloxane, dimethiconol, alcohol denat, parfum/fragrance

• Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:02
                    up
                    • Gość: iwcia Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.acn.pl 29.08.04, 15:18
                      no ja mialam suche włosy bardzo jak ten jedwab kupiłam i nic a nic mi nie
                      nawilżył tylko obciążył jakimś badziewiem. kup szampona na próbe i się
                      przekonaj, może dla twoich włosów będzie dobry. co jednemu pasuje innemu nie musi.
                      • Gość: 123 Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 29.08.04, 19:42
                        Mnie tez nie pomógła cała seria. Ostatnio uzywam tylko profesjonalnych
                        szamponów. Wiesz one nie wychodza wcale drogo. Np Wella Lifetex do włosów
                        suchych 1,5 litra kosztuje 55 zł w sklepie fryzjerskim. Wiec jak przeliczysz,
                        wcale niedrogo. najlepiej kupować np w 3 dziewczyny na spółkę, Ja kupuje z
                        mama . Polecam
                        Pozdrawiam
    • bzdura24 Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu 29.08.04, 19:48
      zdecydowane NIE wlosy robily sie jakies takie beznadziejne, sianowate, suche i
      bez polysku. w ogole sie nie ukladaly. i nie wiem czemu, skoro wiekszosc z was
      jest zadowolona :/
      • Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 29.08.04, 20:33
        dziś po raz drugi umyłam włosy w szamponie jedwab w płynie+ balsam ze
        spłukiwaniem. Czekam na pierwsze efekt. Zapach na pewno przyjemny, a co dalej,
        czas pokaże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka