Gość: Śnieżynka IP: *.chello.pl 28.08.04, 15:42 Jakie macie wrażenia po używaniu Gliss Kur Schwarzkopfa??? Chcę sobie kupić cała serię, warto??? Czy włosy rzeczywiście lśnią??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwcia Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.acn.pl 28.08.04, 15:51 mi nie pasowało, bardzo mi obciążało włosy, takie dziwne miałam po tej serii. za to idealna jest dla mnie seria pomarańczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 28.08.04, 16:22 Ja uzywam szamponu i jest ok, wlosy slicznie pachna i lśnia.Uzywam tez odzywki schwarzkopf, ale z serii wzamciajacej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 16:34 chyba skuszę się na tą serię połysk jedwabiu dla włosów matowych i zniszczonych. Mam nadzieję, że będę zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.devs.futuro.pl 28.08.04, 17:01 Połysk jedwabiu jest wspaniały dla włosów suchych, dla każdych innych będzie za ciężki:) Pachnie rewelacyjnie, a ponieważ mam suche włosy to nic dodać,nic ująć...Seria pomarańczowa jest do tzw. suchych i zniszczonych, ale to jedyny z ich szamoponów,po którym dostałam jakiegoś czerwonego paskudztwa na głwie- dziekuję, postoję i ominę:P Jeśli kupujesz "połysk jedwabiu" to oprócz szamponu kup balsam, nie odzywkę - wiem co mówię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:00 ja mam przetłuszczające się włosy (z takich, co to trzeba myć codziennie), a "połysk jedwabiu" jest dla nich w porządku. miałam odżywkę, teraz mam szampon i używam go z odżywką do włosów farbowanych (też gliss kur). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 16:31 a która to jest ta seria pomarańczowa??? mam bardzo przetłuszczające się oczy Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_mumia_z_bagien Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu 28.08.04, 17:11 Gość portalu: Śnieżynka napisał(a): > a która to jest ta seria pomarańczowa??? mam bardzo przetłuszczające się oczy Jak OCZY moga sie przetłuszczac??? Czy to zarazliwe??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.devs.futuro.pl 28.08.04, 17:14 :))))))))))) To taki uboczny skutek nadmiaru masła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:18 Omijaj z daleka odżywkę Połysk Jedwabiu w spreyu - jest tragiczna!!! Skusiło mnie ładne holograficzne opakowanie, gorliwe zapewnienia producenta o tym, jakie to włosy będą po tym piękne i promocja w Rossmannie (za buteleczkę dałam ok. 12 zł). Pieniądze wyrzuciłam w błoto, bo ta niby-odżywka wysuszyła mi włosy, po dziesięcoiu minutach miałam urocze sianko na głowie, w ogóle włosy były takie sztywne bleee żaden tam jedwab! Naprawdę mięciusią i lsniącą fryzurkę to mam po serum Garniera, który uwaga uwaga skład ma identyczny jak olejek Kerastese miejszy 5x i droższy 5x. Cudo od Garniera odkryłam na Wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 28.08.04, 21:14 To już zupełnie nie wiem co robić... Jutro nastawiłam się na kupno Połysku Jedwabiu. A siana napewno nie chcę miec. Wystarczą przetłuszczające się oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:10 Garnier serum wygładzające: tiny.pl/9qq Kerastase serum: tiny.pl/9qx Skład identyczy (u Garniera receptura wzbogacona olejkami z owoców), a producent obu kosmetyków to L'Oreal. Tylko po co przepłacać i kto nas robi w balona? 1) Skład: cyclopentasiloxane, dimethiconol, alcohol denat., C 12- 15 Alkyl Benzoate, persea gratissima, prunus prmeniaca, parfum 2) Skład: cyclopentasiloxane, dimethiconol, alcohol denat, parfum/fragrance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.acn.pl 29.08.04, 15:18 no ja mialam suche włosy bardzo jak ten jedwab kupiłam i nic a nic mi nie nawilżył tylko obciążył jakimś badziewiem. kup szampona na próbe i się przekonaj, może dla twoich włosów będzie dobry. co jednemu pasuje innemu nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 29.08.04, 19:42 Mnie tez nie pomógła cała seria. Ostatnio uzywam tylko profesjonalnych szamponów. Wiesz one nie wychodza wcale drogo. Np Wella Lifetex do włosów suchych 1,5 litra kosztuje 55 zł w sklepie fryzjerskim. Wiec jak przeliczysz, wcale niedrogo. najlepiej kupować np w 3 dziewczyny na spółkę, Ja kupuje z mama . Polecam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu 29.08.04, 19:48 zdecydowane NIE wlosy robily sie jakies takie beznadziejne, sianowate, suche i bez polysku. w ogole sie nie ukladaly. i nie wiem czemu, skoro wiekszosc z was jest zadowolona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śnieżynka Re: Gliss Kur-połysk jedwabiu IP: *.chello.pl 29.08.04, 20:33 dziś po raz drugi umyłam włosy w szamponie jedwab w płynie+ balsam ze spłukiwaniem. Czekam na pierwsze efekt. Zapach na pewno przyjemny, a co dalej, czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś