Dodaj do ulubionych

SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!!

IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.08.04, 21:11
czesc laski:) nie bede sie pytac o diety itd bo to juz sobie w miare
ustaliłam.... tylko mi chodzi o cos innego :) uwielbiam po protsu UWIELBIAM
słodycze... i... i chciałabym wiedziec co moge sobie nieraz podjesc??? co tak
strasznie nie tuczy??? jakies biszkopciki czy cos takiego???
Obserwuj wątek
    • Gość: Popik Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 29.08.04, 21:26
      No to nie wróżę Ci zbyt wielkich sukcesów ;-) Kup se chrom i łykaj to może ci
      chcica na słodkie przejdzie ;-p Powodzenia
    • Gość: kk Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 29.08.04, 21:35
      nietuczacych slodyczy nie znam

ale mam na 'chcice' 2 metody:
      1) zjesc *troche* DOKLADNIE TEGO na co mam ochote, np. dobra czekolada, lody,
      kawalek marcepana
      2) w kazdym posilku jesc bialko - nie ma wtedy napadow na slodkie
    • Gość: ja Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.08.04, 11:46
      hm... :(
      • Gość: Szo Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 30.08.04, 12:01
        ja rowniez polecam zjadanie sporych ilosci bialka - jak masz ochote na cos
        slodkiego miedzy posilkami to zjedz 3-4 plastry poledwicy drobiowej czy jogurt
        czy trojkacik serka topionego ligh ale w zadnym wypadku owoce czy slodycze -
        potem bedziesz miala jeszcze wiekszy apetyt.
        zamiast cukierkow, ciastek, czekolady sporobuj pestek dynii, slonecznika, kilka
        suszonych sliwek czy morelii - tak bedzie chociaz zdrowiej.
        pomysl o swoich zebach i miej przy sobie plyn do plukania jamy ustnej - jak
        zjesz cos slodkiego to zaraz idz wyplukac zeby - w ten sposob nie bedzie Ci sie
        chcialo siegac po nastepny kawalek bo znowu musialabys isc myc zeby :-)
        • Gość: Anka Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:02
          Ja tez chce schdunac i juz schudlam sporo jeszcze 3 kg i bedzie suuuuper
          przestalam obsesyjnie myslec o schudnieciu jem kiedy jestem glodna ale tak
          naprawde glodna a nie kiedy ma zachcianke jem tez cos slodkiego codziennie na
          diecie mozesz zjesc jedno prince polo lub 3 bit xxl powaznie to nie przeszkodzi
          ale trzymaj sie w ryzach jedz 1000-1500 kcal i ciwcz 30-60 min dziennie uda ci
          sie mi sie udalo to i tobie :) Powodzenia
          A najlepiej to nie jesc w ogole slodyczy i w chwili kryzysu zastapic je owocami
          ktore maja mnostwo cukru a mimo wsyztko sa zdrowsze o wiele zjedz winogrona
          banana jablko kiwi sliwki itp lub suszone owoce tylko uwazaj z iloscia maja
          sporo kcal :)
          • Gość: Agata Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:38
            Faktycznie....
            ja tez nie moge czasem wytrzymac bez slodyczy, mam tak przed okresem...
            ale jak lykalam chrom, podswiadomie nei chcialo mi sie slodkiego;/ serio...
            slodycze to wroggggggggg.... jej, chwila slodkiej przyjemnosci w ustach a potem
            godzina cwiczen zeby spalic te 500 kcal!!!
            Badz rozwazna :)
            Oki, nie jem dzis nic slodkiego:)
            powodzenia
    • Gość: lila Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 17:53
      Ze słodyczami jest tak, im więcej ich się je tym większą ma się na nie ochotę.
      Spróbuj nie jeść ich przez tydzień, mówiąc że w niedzielę zjesz batona. Wiem,
      że to brzmi jak herezja, ale można się odzwyczaić. Czekolada po miesiącu
      niejedzenia smakuje jak mydło ;) No może niezupełnie jak mydło ale nie smakuje
      i nie ciągnie.
      Pozdrawiam,
    • Gość: francuzeczka Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:55
      jezeli masz ochote na slodkosci zjedz np lyzeczke miodu, zobaczysz jak pomaga:)
    • madzia773 Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! 31.08.04, 19:35
      a ja tez nie mogę wytrzymać bez słodyczy chlip.szczególnie jak widzę wuzetkę w
      cukierni:( Łykam chrom i nic mi nie pomaga. Sądzicie że łyżeczka miodu pomoże?
      Będę musiała trzymać miód w pracy w takim razie:))))
      • Gość: nina Re: SCHUDNĄĆ CHCE!!!!!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 31.08.04, 19:55
        jak ja zazdroszcze ludziom silnej woli. Ja moge slodyczy nie jesc..ale..wlasnie ale.. jak tylko cos
        kupie, niby, ze bede jadla raz na tydzien np. lody..to znika cale opakowanie w dwa dni..czasami w
        jeden:). Prosta zasada- jak nie ma to nie jem..jak jest to zjem wszystko.
        Niby proste rozwiazanie- nie kupowac..ale czasami czlowiek sie sam oszukuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka