Dodaj do ulubionych

OLEJEK RYCYNOWY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:56
na brwi i rzęsy?
kto stosował? ile kosztuje, ile tego jest i gdzie kupić można.
podobno suuuper rezultaty;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Fiona Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.04, 17:31
      Slyszalam ze olejek nakladany na rzesy zageszcza je, ale nie stosowalam. Mozesz
      go kupic w aptece za ok 2 zeta, jest chyba w malej buteleczce. Pozdrawiam ;)
    • Gość: zuzia Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 20:19
      ja kupilam w aptece mala buteleczke za 2 zeta ale mysle ze starczy na 5 lat :)
      stosuje go tak ze nakladam go troszke na palec i wcieram go w rzesy. juz po
      tygodniu stosowania rzesy przestaly wypadac. mam wrazliwe oczy i on troszke
      podraznia ale wystarczy jakies neutralne krople do oczu wpuscic od czasu do
      czasu np homeoptic.polecam
      • Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:24
        zuzia. jakie rezultaty?
        gęściejsze?
        • Gość: zuzia Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 22:09
          napewno przestaly wypadac i sa mocniejsze. nie stosuje go regularnie wiec
          trudno mi powiedziec ale wydaje mi sie ze jak bedziesz stosowac stale to
          pomoze. dla mnie to jest super sposob na ladniejsze rzesy
    • Gość: anita Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.resetnet.pl 05.09.04, 20:31
      stosuje od pewnego czasu, pomiędzy rzęsami na wiosne i jesień mam ubytek/
      wypadaja mi rzesy/ zaczęłam stosoważ od miesiąca i już pojawiły mi sie takie
      ze mogę malować tuszem. Fakt że nakładać nalezy na noc. i oczy troche są
      zamglone. rano trzeba umyć bo rzęsy trudno sie maluja pozdrawiam,
      • Gość: Ania* Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.one.pl / 213.199.255.* 05.09.04, 22:10
        dziewczyny jak go nakladacie??? ja uzywam do tego stasrej szczoteczki od tuszu
        i "maluje" nim rzesy, ale nie wiem czy to dobry sposob, co na ten temat
        sadzicie:)
        • Gość: Fiona Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.04, 23:17
          To bardzo dobry pomysl :) Palcami tez mozna go nakladac, ale szczoteczka jest
          chyba wygodniej i dokladniej.
          • piochosa Re: OLEJEK RYCYNOWY 06.09.04, 04:50
            Olejek rycynowy nie zageszcza rzes ani brwi. On wspaniale zatrzymuje wilgoc
            dzieki czemu rzesy czy brwi sa dobrze nawilzone i wygaldaja lepiej niz gdy sa
            przesuszone.
            Ja rowniez stosuje olejek po myciu wlosow. Wcieram odrobinke w same koncowki
            wlosow i dzieki temu moje koncowki przestaly sie rozdwajac,a wlos wyglada
            dobrze na calej dlugosci.
            DObry jest rowniez na paznokcie zapobiega ich rozdwajaniu,wiec sie nie
            zastanawiaj tylko pedz do apteki i go kup bo warto.
            • Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:54
              ja mam gęste rzęsy, nie maluje tuszem, ale chętnie sobie poporawie wygląd;)
              nic sie nie stanie prawda?
              nie ma żadnych efektów ubocznych w stylu-wypadanie czy co?

wole być pewna.
              • Gość: D&D Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:20
                Olejek na rześy powinno sie uzywać przez 3 tygodnie (na noc)a następnie zrobić
                3 miesięczną przerwę, bo mogą zacząć wypadać.
                • Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:34
                  ooooooooooooooo... bardzo dobra rada!!
                  wiele dzięki!!
    • Gość: Monika Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 07:54
      Uważajcie tylko aby ta rycyna nie dostowała się za często do oczu bo to jest b.
      silna trucizna.
      julia.univ.gda.pl/~bioakk/bioterroryzm/rycyna.html
    • Gość: aga27 Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.kielce.uw.gov.pl / *.kielce.uw.gov.pl 07.09.04, 14:16
      Olejekiem rycynowym maluję sobie rzęsy (starą szczotęczką od tuszu)już wiele
      lat, nie robię sobie żadnej przerwy i moje rzęsy są długie, gęste i wogóle nie
      wypadają.Poleciła mi ten sposób moja mama,która do dzisiaj(ma 50 l.)też używa
      olejku.Polecam i pozdrawiam:)
      • Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:28
        ja mam gęste rzęsy, bardzo;) tak naturalnie.
        ale mój brat ma jeszcze bardziej. buu;)
        ale jak sobie tym olejkiem będe smarować to będzie super.
        i jeszcze brwi, będe miała ładniejsze:):)
        kupie sobie to. brrr nie moge doczekać sie efektów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka