Gość: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:56 na brwi i rzęsy? kto stosował? ile kosztuje, ile tego jest i gdzie kupić można. podobno suuuper rezultaty;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fiona Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.04, 17:31 Slyszalam ze olejek nakladany na rzesy zageszcza je, ale nie stosowalam. Mozesz go kupic w aptece za ok 2 zeta, jest chyba w malej buteleczce. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 20:19 ja kupilam w aptece mala buteleczke za 2 zeta ale mysle ze starczy na 5 lat :) stosuje go tak ze nakladam go troszke na palec i wcieram go w rzesy. juz po tygodniu stosowania rzesy przestaly wypadac. mam wrazliwe oczy i on troszke podraznia ale wystarczy jakies neutralne krople do oczu wpuscic od czasu do czasu np homeoptic.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:24 zuzia. jakie rezultaty? gęściejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 22:09 napewno przestaly wypadac i sa mocniejsze. nie stosuje go regularnie wiec trudno mi powiedziec ale wydaje mi sie ze jak bedziesz stosowac stale to pomoze. dla mnie to jest super sposob na ladniejsze rzesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.resetnet.pl 05.09.04, 20:31 stosuje od pewnego czasu, pomiędzy rzęsami na wiosne i jesień mam ubytek/ wypadaja mi rzesy/ zaczęłam stosoważ od miesiąca i już pojawiły mi sie takie ze mogę malować tuszem. Fakt że nakładać nalezy na noc. i oczy troche są zamglone. rano trzeba umyć bo rzęsy trudno sie maluja pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania* Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.one.pl / 213.199.255.* 05.09.04, 22:10 dziewczyny jak go nakladacie??? ja uzywam do tego stasrej szczoteczki od tuszu i "maluje" nim rzesy, ale nie wiem czy to dobry sposob, co na ten temat sadzicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.04, 23:17 To bardzo dobry pomysl :) Palcami tez mozna go nakladac, ale szczoteczka jest chyba wygodniej i dokladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
piochosa Re: OLEJEK RYCYNOWY 06.09.04, 04:50 Olejek rycynowy nie zageszcza rzes ani brwi. On wspaniale zatrzymuje wilgoc dzieki czemu rzesy czy brwi sa dobrze nawilzone i wygaldaja lepiej niz gdy sa przesuszone. Ja rowniez stosuje olejek po myciu wlosow. Wcieram odrobinke w same koncowki wlosow i dzieki temu moje koncowki przestaly sie rozdwajac,a wlos wyglada dobrze na calej dlugosci. DObry jest rowniez na paznokcie zapobiega ich rozdwajaniu,wiec sie nie zastanawiaj tylko pedz do apteki i go kup bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:54 ja mam gęste rzęsy, nie maluje tuszem, ale chętnie sobie poporawie wygląd;) nic sie nie stanie prawda? nie ma żadnych efektów ubocznych w stylu-wypadanie czy co? wole być pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&D Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:20 Olejek na rześy powinno sie uzywać przez 3 tygodnie (na noc)a następnie zrobić 3 miesięczną przerwę, bo mogą zacząć wypadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:34 ooooooooooooooo... bardzo dobra rada!! wiele dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 07:54 Uważajcie tylko aby ta rycyna nie dostowała się za często do oczu bo to jest b. silna trucizna. julia.univ.gda.pl/~bioakk/bioterroryzm/rycyna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga27 Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.kielce.uw.gov.pl / *.kielce.uw.gov.pl 07.09.04, 14:16 Olejekiem rycynowym maluję sobie rzęsy (starą szczotęczką od tuszu)już wiele lat, nie robię sobie żadnej przerwy i moje rzęsy są długie, gęste i wogóle nie wypadają.Poleciła mi ten sposób moja mama,która do dzisiaj(ma 50 l.)też używa olejku.Polecam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: OLEJEK RYCYNOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:28 ja mam gęste rzęsy, bardzo;) tak naturalnie. ale mój brat ma jeszcze bardziej. buu;) ale jak sobie tym olejkiem będe smarować to będzie super. i jeszcze brwi, będe miała ładniejsze:):) kupie sobie to. brrr nie moge doczekać sie efektów. Odpowiedz Link Zgłoś