Dodaj do ulubionych

jak dlugo...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:23
odrastaja wlosy?
chodzi mi oczywiscie o czas taki mniej wiecej bo wiem ze to sprawa
indywidualna ale moze jakas srednia da sie wyciagnac...
chodzi mi o okolo 4cm, ile czsu na to potrzeba?
Fryzjera za mocno mnie ciachnela i wygladam okropnie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: iwcia Re: jak dlugo... IP: *.acn.pl 06.09.04, 10:25
      srednio to włosy rosną chyba 1-1,5cm na mieciąc.
      • Gość: smutna Re: jak dlugo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:27
        dziekiuje

oj ja biedna :(((
        • Gość: wiwi Re: jak dlugo... IP: *.server.ntli.net 06.09.04, 18:25
          Ja mialam ten sam problem dokladnie 6 tygodni temu. Bylam wsciekla na
          fryzjerke, teraz juz na prawde sporo odrosly. Zycze Ci, zeby rosly szybko:)
          Pozdrawiam:)
          • Gość: smutna Re: jak dlugo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:26
            oby odrosly bo WSZYSCY oprocz mojego lubego i przyjaciolki (ktorzy nie sa
            obiektywni) mowia mi ze zrobilam z siebie stracha na wroble... to mnie dobija,
            chociaz zeby dalo sie kitke zrobic ale nie da sie wszystko po bokach wylazi :(((
            • Gość: Fiona Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 19:38
              Dlatego ja nienawidze chodzic do fryzjera :/ Marze o dlugich wlosach, ale mi
              sie koncowki rozdwajaja i musze czesto podcinac. Ostatnio bylam u fryzjera
              jakies dwa miesiace temu i fryzjerka (mimo ze mowilam zeby nie ciela duzo)
              obciela mnie tak strasznie krotko jak daaaaawno nie mialam :( Mimo ze minelo
              tyle czasu wciaz nie moge ich zwiazac :( Jak mialam krotsze to nosilam opaske z
              apaszki i przewiazywalam wlosy. To troche poprawialo moj wyglad. Jak dobierzesz
              ja pod kolor ubrania moze wygladac naprawde ladnie :) Pozdrawiam :)
            • Gość: Akne Re: jak dlugo... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.09.04, 19:41
              Rety, to wspolczuje.Rozumiem dwa centymetry, ale az tyle?? Nie dalo sie tej
              rozochoconej fryzjerki jakos powstrzymac?? Zwrocilas jej uwage, ze zepsula
              fryzurke?
              • Gość: Fiona Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 19:46
                Mi fryzjerka zaczela ciac wlosy z tylu, nie widzialam ile ciela. Kiedy na
                poczatku mowilam ze nie chce za krotko, to mi potakiwala ze zrozumieniem, wiec
                niezbyt zwracalam uwage na to co robi :/ Na koniec slow mi zabraklo, widac 'nie
                za krotko' to pojecie baaardzo wzgledne :) Oj, zamknelabym ja w ciemnym
                lochu! :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka