kampysia Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 17.12.04, 11:37 Jako tytul nowego watku proponuje "Zlote mysli", co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 12:21 Ja proponuję Różowe myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? IP: *.aster.pl 17.12.04, 13:05 Jeżeli myśli, to nie uczesane (o ile to się osobno pisze...) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freelancer znaczy - Freewolne myśli.. IP: *.tele2.pl 17.12.04, 13:28 to mi sie podoba :) imieslowy przymiotnikowe bierne piszemy wszystkie razem, czyli nieuczesan(i)e :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łOwca Chocolate Chip Cookies czyli imprezowe ciasteczka IP: *.tele2.pl 17.12.04, 13:31 masz, kragmelku, lubisz sobie po ang. czytac ;P : 2 1/4 cups all-purpose flour 1/3 cup cocoa 1 tsp. baking soda 1/2 tsp. salt 1 cup (2 sticks) butter or margarine, softened 3/4 cup granulated sugar 3/4 cup light brown sugar, packed 1 tsp. vanilla extract 2 eggs 2 cups (12 oz. package) chocolate chips 1 cup chopped nuts (optional) Heat oven to 375° F. Stir together flour, cocoa, baking soda and salt. In large bowl, beat butter or margarine, granulated sugar, brown sugar and vanilla on medium speed of electric mixer until creamy. Add eggs; beat well. Gradually add flour mixture, beating well. Stir in chocolate chips. Add nuts, if desired. Drop by rounded teaspoons onto ungreased cookie sheets. Bake 8 to 10 minutes or until set. Cool slightly; remove from cookie sheet to wire rack. Makes about 5 dozen cookies. Pan Recipe - Spread batter evenly in greased 15 1/2'' x 10 1/2'' x 1'' jelly- roll pan. Bake at 375° F, 20 to 22 minutes or until cookie begins to pull away from sides of pan. Cool completely in pan on wire rack. Cut into bars. Makes about 48 bars. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo HAPPY B'day 2 U!!!HAPPY B'DAY DEAR... 17.12.04, 13:58 Free Freesia Freezja Freelander etc.;) HAPPY B'DAY TOOOOO YYYYOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......!!!!!;d Tralilalalala.... i dużo wina,hehe...;P ps.(i tępej maszyny do golenia łowiec...;) albo czekaj,czekaj-założę nowy wątek,hihi...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freelancer pomadka celii IP: *.tele2.pl 17.12.04, 14:17 normalnie ide do GC kiedys kupowac pomadke celii! wlasnie odkrylam jakie ma dobre opinie na wizażu, 30 ocen, a srednia powyzej 4! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Tlusciocha 17.12.04, 20:54 Wiecie co, mam probke kremu Nivea Soft z jakiegos niemieckiego pisma i przeczytawszy sklad, posmarowalam sobie tym dlonie. Jezu, jakie to tluste! Czy jakas buzia to znosi? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel nivea soft 17.12.04, 21:47 moja buzia znosi go świetnie. używam na wyjazdach. i jest to jedyny krem do twarzy i ciała, którego się nie boję na twarz kłaść ;) chyba, że niemiecki jest inny niż polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: nivea soft 17.12.04, 21:53 Naprawde?! Moze rzeczywiscie niemiecki jest inny, a moze moje dlonie wolna chlona ten krem. ...nie odezwali sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nivea soft 17.12.04, 22:01 kampysia napisała: > ...nie odezwali sie? nope... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: nivea soft 17.12.04, 22:09 uullalalala......;) hihi! Nie ma to jak brać robotę do domu...;/ Co tam baby,nie spodziewałyśta sie mnie teraz co...?;) No więc mówię-siedzę w szlafroku i odwalam co trza..A wy co,he?? I niniejszym ja potwierdzam o nivea soft-wielokrotnie o tym pisałam i powtórzę- to jedyny krem który w mojej familii jest ZAWSZE obecny.Jest świetny i koniec.Czasem go jeszcze używam,ale jest na bieżąco. Jest genialny i basta!;) A kragmela nie pytamy czy się odezwali,bo po co pytać?;)Lepiej zapytajmy jak tam zdrówko,he?;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: nivea soft 17.12.04, 22:12 kalooo napisała: > Co tam baby,nie spodziewałyśta sie mnie teraz co...?;) nie spodziewałam się, ale jaka jestem heppi, że przyszłaś :)) > No więc mówię-siedzę w szlafroku i odwalam co trza..A wy co,he?? a ja pomalowałam owcę i nie jestem nią zachwycona, ale mamusia mówi, że fajna. brrr. niech Free ćwiczy przed lustrem wyraz zachwytu ;) > A kragmela nie pytamy czy się odezwali,bo po co pytać?;)Lepiej zapytajmy jak > tam zdrówko,he?;D w głowie mi się kręci, bo mamuśce paczki z poczty nosiłam. a poza tym to jest wzorem zdrowia i cnót wszelakich :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo no to się cieszymy!;) 17.12.04, 22:15 huhaaa...;) Chyba zaraz zapodam guam bo co tam będe marnować czas przed kompem,przynajmniej z drugiej strony wypięknieję,hehe...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: no to się cieszymy!;) 17.12.04, 22:32 Fajnie ci! Ja dzis mam napad z muzyka azjatycka i slucham wszystkich moich soundtrackow z muzyka azjatycka po kolei... Znalazlam nawet slowa jednej piosenki i teraz wyje po chinsku. Jaka piosenke slyszalyscie jako ostatnia? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: no to się cieszymy!;) 17.12.04, 22:34 Fragile Stinga-my favourite,gorgeous,the best of the bests!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga heloooo IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 22:48 Co tam Panie u dworu słychac? Ja sobie dzisiaj włoski pofarbowałam i już mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: heloooo 17.12.04, 22:50 O JAGA FAJNIE,ŻE JESTEŚ!nie wiem co jest grane,jest tak jak pisałam,no nie wiem- poczekam do północy i zobaczymy...Może to o date chodzi?Bo nie wiem ki diabeł..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: heloooo IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 23:16 Jezeli robilas z innego banku niz moj, to od razu nie przechodzi. Pewnie dojdzie w przyszlym tygodniu. I więcej uśmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: heloooo 17.12.04, 23:30 aha..No to zobaczymy.Ale to wielce sierściuchowate jest-ja myślałam,że to będzie tak hop-siup..Hmmm. A teraz już się usmiecham-już mi lepiej,miałam dzis potworny dzień,to też dlatego,już jest w miarę OK,specjalny uśmiech dla Jagi- ;D))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo no dobra... 17.12.04, 23:38 nałożyłam ten guam,i czy teraz ktoś mi może powiedziec gdzie wsadziłam moje gacie guamowe,do jasnego pieruna?!??!! No szlag by to...;/ poczekajta... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: zafoliuj się ;P n/t 18.12.04, 00:07 No juz się zafoliowałam,tylko gaci pod ręką nie miałam...;/ Dobra,nieważne jak teraz wygląda..Dla ułatwienia powiem tylko,że jak rasowy cieć;P Nieważne.;) No czas się brać do roboty,zamiast kawy pu-erh,nie ma lekko...;/ Ale jeszcze pogadam sobie,no więc:ostatnio postanowiłam pozużywać trochę kosmetyków i w ten sposób pozbyłam sie już bodaj 7 butelek,4 słoiczków,6 tubek i 2 puszek.No,jestem z siebie dumna!;) W każdym razie tak sobie pomyślałam,że czasem kupuje coś żeby tylko wypróbować,a potem to stoi...I jeszcze,że czasem kupuje jakis kosmetyk i raz użyje a potem czekam aż się do niego przekonam i przyzwyczaje jakoś tak...Też tak macie? Tylko nie mówcie,że jestem nienormalna,bo to akurat wiem.;) ps.nie lubię zapachu tego śmierdzielowatego guamucha..blee;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zafoliuj się ;P n/t 18.12.04, 00:36 kalooo napisała: > No czas się brać do roboty,zamiast kawy pu-erh,nie ma lekko...;/ mnie tam smakuje ;) a masz czysty? może ten z aromatem cytryny vel earl greya byłby lepszy? > Ale jeszcze pogadam sobie,no więc:ostatnio postanowiłam pozużywać trochę > kosmetyków i w ten sposób pozbyłam sie już bodaj 7 butelek,4 słoiczków,6 tubek > i 2 puszek.No,jestem z siebie dumna!;) chcesz moje pozużywać? np. nivea balsam nabłyszczający, który mnie wqrza i używam tylko wtedy jak inne się skończą podstępnie. > użyje a potem czekam aż się do niego przekonam i przyzwyczaje jakoś tak...Też > tak macie? też tak mamy, my kragmel. niekiedy nachodzi mnie furia sprzątania i wtedy wydaję na zewnątrz. tzn. robię listę co u mnie zalega i rozsyłam po znajomych. każda potwora znajdzie swego amatora, nawet zjadliwie błękitny cień do powiek trafił do nowej właścicielki ;) > ps.nie lubię zapachu tego śmierdzielowatego guamucha..blee;/ lepszy taki guamuch niż te bańki na uda u kosmetyczki, co nie dość, że bolą, to jeszcze siniaki zostawiają. chociaż efektos widać było po zabiegu sztuk jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: zafoliuj się ;P n/t 18.12.04, 00:41 no.To juz mi lepiej ,że nie ja jedna,uff...;) pu-erf cytryna niby,ale też zajeżdża nie lepiej niz guam..;/ No,a co do odkryć kosmetycznych to ostatnio pogodziłam sie z tym cellesse philipsa i wyciągnąwszy go z otchłani kufra staram sie nawet czasem używać,ale do czego zmierzam-0nauczyłam sie to to obsługiwac bez szkody dla zdrowia-otóż przysypuje skórę talkiem i już mi ten badziew skóry nie zdziera...hehe,ależ ja jestm mądra,uhuhu...;P Dobra,idę spać,bo juz ględzić zaczynam. <papa> Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful do Kragmela i... 17.12.04, 23:20 ...wszystkich innych, którzy mają hasło do tych mp3 tajemniczych ;-)) Probowalam sie dobic do innych osób z tamtego forum, ale nikt mi jeszcze nie odpisal, a ja strasznie niecierpliwa osobka jestem niestety ;-) heheh :-)) Jesli bys mogla, to bylabym Ci baaardzo wdzieczna, gdybys przeslala je na adres thc_2@o2.pl (wim, smieszny ;-PP) :D Moze uda mi sie cos dorzucic od siebie do tego zbioru :-) Całuje i ściska youare_kosmetykomaniaczka tez :D p.s. swoja droga, nie wiecie, co dzieje się z Szo? Tak lubiłam czytać jej posty...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: do Kragmela i... 17.12.04, 23:27 > p.s. swoja droga, nie wiecie, co dzieje się z Szo? Tak lubiłam czytać jej > posty...:-( Chlip,chlip...;( Nie wiem.Ja też za jej postami tęsknie...;( Obiecała,że wróci,no i co... chlip,chlip... Były juz motywy,żeby założyć Szo osobny wątek,ale przypominałyśmy się w tym celowo,żeby jak wróci zobaczyła coś 'swojego'na wierzchu...A tu nic...;( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: do Kragmela i... 17.12.04, 23:32 tam się trudno dobić, bo dziewczyny nie chcą dawać hasła nieznajomym, co w sumie jest dość mądre. zaraz ci wyślę :-) na razie miejsce zostało chyba tylko na briefcase.yahoo.com/justek20 Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: no to się cieszymy!;) 17.12.04, 23:28 kampysia napisała: > po chinsku. Jaka piosenke slyszalyscie jako ostatnia? "Frosty the Snowman" <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel ja to chyba jestem stara 18.12.04, 09:23 bo mnie denerwuje dzisiejsza młodzież. a konkretnie moi uczniowie. howgh, powiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel kristmas spirit 18.12.04, 12:19 taddam taddam upiekłam dziś mój leżakujący staropolski piernik i zrobiło mi się świątecznie z tym szalonym zapachem korzeni. zaraz zacznę kolędy śpiewać czy cuś :) Freewolna, jak tam się urodziny udały? zdawaj raport jak się tylko obudzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Raport IP: *.tele2.pl 18.12.04, 15:47 no juz nie spie ;P bylo b. dobrze, tanecznie, muzycznie i wolnosciowo, jak juz powiedzialam agni. Me. wlasnie sciagam wirtualny preznt od kolezanki :). duzo owiec dostalam. nie b. duzo, ale troche ich jest :). a dzis nowa dostawa preznetow, rodzina przychodzi. a ja mam czasem takie podejscie ze jak ktos jet to dobrze, a jak nie ma to nic nie szkodzi. a jak to forum ma wygladac? ciagle nowe watki bysmy zakladały? ja wymysle sobie raport to go w jednym watku pisze, a tam co? kragmel, na pewno uciesze sie z owcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 18.12.04, 23:09 i gdzie jestescie chlip chlip??... tak mi smutno i chcialabym pogadac ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 18.12.04, 23:11 Ja jestem, moge pogadac. Dlaczego ci smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 18.12.04, 23:22 ech... wlasnie pakuje walizki i wracam do domu... nie wyszlo z panem x... po 2 i pol roku... czuje sie okropnie... placzliwie i dramatycznie... wiem ze przejdzie... ale narazie jest zle... chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel no chodź, lucum 18.12.04, 23:25 ramię czeka <głask, głask> ja to przeszłam w czerwcu. nawet długość związku taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: no chodź, lucum 18.12.04, 23:30 Przykro mi bardzo. Tu nawet nie ma sensu pocieszac, bo co tez mozna powiedziec...? Chyba jednak trzeba poplakac, inaczej sie nie da:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: no chodź, lucum 18.12.04, 23:44 potrzebuje troche czasu na zresetowanie sie kompletne... tylko tego czasu mi szkoda... 2 i pol roku!!! a teraz walizki i do domku... wszystko takie poplatane... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: no chodź, lucum 18.12.04, 23:50 Ale to niemozliwe, zeby przez ten caly czas bylo zle! Teraz nie masz dystansu, to jasne, ale za jakis czas docenisz ten czas, bedziesz miala mile wspomnienia, przestanie tak bolec. I na pewno czegos sie nauczylas w tym zwiazku i cos z niego wynioslas. Tylko nie mysl, ze kaze ci to tak analizowac! Nic nie kaze, teraz przezywaj, miej zle emocje itp., na analizowanie (jesli w ogole) czas przyjdzie pozniej. A do jakiego domu sie wybierasz? Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: no chodź, lucum 18.12.04, 23:51 lucum napisała: > potrzebuje troche czasu na zresetowanie sie kompletne... nie ma się co śpieszyć, nikt nie pogania. proszę sobie chlipać do woli. i zbierać się do kupy oraz brać w garść tak długo jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Kragmel! 19.12.04, 00:22 Czy my się w końcu widzimy jutro?Moge jakieś szczegóły dostać?Dajcieże znac,bom padnięta i ide zaraz spać i nie wiem na którą budzik nastawić!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo No więc witam!;) 19.12.04, 00:34 Bo ja sie tak przeraziłam,że mój kochanu lucuś ma problemy...;/ Więc witam niniejszym wszystkie,poza tym dopiero weszłam do domu bo od rana na nogach jestem i tyle dziś zrobiłam,że hohoho!;P No ale nareszcie w domu i juz ledwo żuję.. Aha-z najnowszych doniesień:bedac z mamą u fryca zdążyłam zakupic krem doskonalący cerę erisa i jutro będzie jego premiera na moim licu ;) Kragmelowska-może byż o 12 pod BC?Tak powiada też Freeeeeeeeee...Nie mam do ciebie tel więc daj znac tu czy tak odpowiada,a ja dam znac reszcie ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: No więc witam!;) 19.12.04, 00:38 kalooo napisała: > Aha-z najnowszych doniesień:bedac z mamą u fryca zdążyłam zakupic krem > doskonalący cerę erisa i jutro będzie jego premiera na moim licu ;) hoho będę się wpatrywać ;P > Kragmelowska-może byż o 12 pod BC?Tak powiada też Freeeeeeeeee... bardzo odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: No więc witam!;) 19.12.04, 00:43 No dobra, zostalam przywitana, moge juz isc spac. Zycze wam wszystkim przyjemnej nocki, slodkich snow, szybkiego zasniecia (to zwlaszcza do lucum - moze teraz na nowy poczatek zmienisz nick na "lucky"?), a jutro fantastycznego spotkania tym, ktore sie spotykaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kragmel! 19.12.04, 00:26 Kalooś, a na 12 możesz tam być? to by było perfect, bo ja o 16 muszę być w domu, a mam daleko, za to łatwy dojazd. a i jeszcze: w którym miejscu się umówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ojej,lucuś co się dzieje...? 19.12.04, 00:18 raaaany,tak mi przykro...;( Nie wiem jak Cie pocieszyc,ale mam nadzieję że wszystko będzie ok.Pamiętaj-słabe drzewa wiatr łamie,mocne drzewa wichura głaszcze... Trzymaj sie ciepło i nie poddawaj się,każda sytuacja w życiu czegos uczy i przez to dorastamy i stajemy się silniejsi.A po burzy zawsze przychodzi słońce..;) Będzie dobrze! Dużo szczęścia i powodzenia!Buziaki!;* Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 19.12.04, 00:15 Wiecie co, dzis kupilam swieze truskawki (normalnie b. drogie, te byly przecenione, bo b. dojrzale) - zjadlam i byly pyszne! Taki drobiazg, a cieszy... Poczestowalabym was chetnie, biedulki... Jutro wybieram sie do Londynu, bede polowac na probki. Chyba ze bedzie koszmarna pogoda, wtedy mam Londyn w nosie (teraz strasznie leje...)! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:44 to opóźnienie jednej minuty w ukazaniu się posta zaczęło się rozpełzać w kierunku pięęęęęciu minut grr grrr nawet sobie człowiek nie może porozmawiać kulturalnie nooo Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:47 ej,no dokładnie!!!ja ma to samo!Myslałam,że to tylko mój lanso bezprzewodowy internet takie szopki wyprawia a tu proszę-to tylko standartowo gazeta...Nie dośc,że dupna poczta to jeszcze to,ehhh...;/ Dobra,ide sie myc to akurat zanim to przeczytacie to wrócę...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:50 A nie wkurza was, ze po pewnej (poznej) godzinie ten napis na gorze wciaz chce byc klikniety i strasznie rozprasza? Ja tu musze manewrowac myszka, zeby go wciaz omijac... Czy to jest jakas kara za niechodzenie spac wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:54 no to też!!Jasny szlag!Niecierpię takiego szajsu!Tak samo tylko wieczorem na wejściu do portalu pojawiają się jakieś chałowe pop-upy...Wrrr....Bo się ja w końcu zdenerwuję i sobie stąd pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:57 I ja to wlasnie robie, ide spac. Pliz, klikajcie na pajacyka, to taka dobra akcja... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: cóż za okropny portal ;P 19.12.04, 00:58 kalooo napisała: > no to też!!Jasny szlag!Niecierpię takiego szajsu!Tak samo tylko wieczorem na > wejściu do portalu pojawiają się jakieś chałowe pop-upy...Wrrr....Bo się ja w > końcu zdenerwuję i sobie stąd pójdę! np. ta reklama LOTu mnie doprowadzała do furii. przy każdym odświeżeniu okna wyskakiwała grrrrrrrrr ja nie wiem: czy te firmy głupie co się tak reklamują to nie wiedzą, że ja nabieram do nich niechęci? oki, idę się złożyć w łoże. karaluchy pod poduchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel uh proszę, zajrzyjcie tu z samego rana! 19.12.04, 09:01 strasznie mi się pokomplikowało i mój misterny plan runął. nie dam rady przyjść do BC, bo musiałabym być w dwóch miejscach na raz. buuuuuu. nie bijcie. buuuuu. Free, kaloo może ja wam obiecane pakunki wyślę monopolistyczną pocztą? akurat dotrą przed Gwiazdką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation kragmeluś IP: *.tele2.pl 19.12.04, 18:19 ojej, myslalam ze sie moze spotkamy w srode? nie pamietam godziny, ale chyba ok. 14? nie, chwilunie, 16? co kaloo mowila?? nie lubimy monopolistycznej poczty, jeszcze sie połaszą na Moją Owcę i co? jeszcze sie wykosztujesz. ps. dlaczego Salvation - wg. The Cranbrries - "salvation is free" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kragmeluś 19.12.04, 18:51 ok.16:15 w środę.Pasi?Pod rotumdą,dajta znać do środy.;) Poczty nie uznajemy,a co do kosmetyków to ja biere wszystko co rozświetlające!;D I nabłyszczające!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kragmeluś 19.12.04, 21:47 kalooo napisała: > ok.16:15 w środę.Pasi?Pod rotumdą,dajta znać do środy.;) a buu buu w środę mam znów rodzinę itp. na głowie w godzinach rannych i wieczornych :( dziś mama z samego rana wołała na pomoc. bo ją kręgosłup boli, a bardzo dużo trzeba zrobić. np. trzeba było skleić jakieś 200 pierogów. taaa. a potem jeszcze bułki piekłam. ja to jakiś przodownik pracy jestem. a co do kosmetyków to ja biere wszystko co rozświetlające!; > D > I nabłyszczające!;) to może jednak chcesz za mnie skończyć ten balsam nivea, coooo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Oj kragmel.... 20.12.04, 22:17 ściemniasz nam tu jak się da..! Ty się dziewczę z nami po prostu więcej nie chcesz spotkać i taki jest morał,hehe... A to wszystko przez moją zmarszczkę na czole...;( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel kragmel spity, ale gada 20.12.04, 22:40 kalooo napisała: > ściemniasz nam tu jak się da..! Ty się dziewczę z nami po prostu więcej nie > chcesz spotkać i taki jest morał,hehe... no więc qrcze najpierw te pierogi lepiłam a w środę o 19:30 mi się zaprosiło 10 osób. że tak powiem: same się zaprosiły. ja się bardzo chcę z wami spotkać pomimo twej zmarszczki hehe a teraz się tym gloggiem spiłam, bo ja mam talent w rękach do niego i super smaczny mi wychodzi ;) a tylko pół literka wypiłam, znaczy się dwa kubeczki z nescafe wina z wódką w proporcji 1:4 czyli niby nie takie mocne, nie? i choinkę ubieram. ciekawe co będę o niej rano myśleć. na razie jest fajna, choć się chwieje poza tym mon amie ze Spain mi pstrykała cyfra-fotki i wiecie co? ja wreszcie mam qrcze figurę jak ta lala :) ha! no po prostu chyba znarycozowieję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel no żesz 20.12.04, 22:43 moje spicie się przejawia w przestawianiu cyferek 4:1 ta proporcja wina do prawdziwego alkoholu no to już wiecie, że całkiem słabe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: no żesz 20.12.04, 22:45 hehehehe...;P No to ZDROWIE NA BUDOWIE!!!;) Wypijcie z nas też!!;) ps.No ale w środe to tylko na chwilencje by było,bo ja na 18 mam jazdy!!!Więc sie jaśniepanna wyrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: no żesz 20.12.04, 22:59 kalooo napisała: > hehehehe...;P > No to ZDROWIE NA BUDOWIE!!!;) > Wypijcie z nas też!!;) no misie, będziecie zdrowe że nie wiem po tych moich toastach ;) amiga już poszła, sama kończe choinkę. nawet się chwiać przestała > ps.No ale w środe to tylko na chwilencje by było,bo ja na 18 mam jazdy!!!Więc > sie jaśniepanna wyrobi! hmm hmm to brzmi nieźle damy sobie kristmasowego buziaka ;) a na Bródno me zdążę dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: no żesz 20.12.04, 23:14 no to o 16;55 pod rotundą.Reszte ustalimy później bo ide do wyra,<papa> A teraz jeszcze <zatańczę dla was> ;) /zwłaszcza dla Free Aha-ps.kampysia,weźno powiedz czy wy tam w tym świecie macie jakies arbuzy lub melony w kosmetykach???Daj znać,thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga w tej samej sekundzie IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 23:28 w tej samej sekundzie kliknelysmy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: w tej samej sekundzie 21.12.04, 00:53 no słaboooo???Jagus normalnie CUD!!!Hehehe-ja Ci powiadam:to jakis znak!;) Buziaki!;* ps.właśnie zrobiłam sobie ten peeling kawowy i tak mi teraz śmierdzi tą kawą,że hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gon(i)e oj to fajnie, to ja sie pisze IP: *.tele2.pl 21.12.04, 13:11 czyli w srode o 16:55 pod rotunda. ok. a wczoraj jeszcze kaloo sie migala :) ooochh jak ja lubie jak ty dla mnie tanczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Znowu w domu 19.12.04, 20:35 Czesc brzdace! Jak sie macie? Jaka u was pogoda byla dzis? Ja wlasnie wrocilam z tego Londynu i jestesm troche niezadowolona. Probek zdobylam tak malo, ze pozal sie Boze - sztuki 2. Wszedzie mowia, ze przed Swietami nic nie ma, wszystko rozdane, a brak dostaw. Nie wierze! Nie lubia mnie! Ale za to dowiedzialam sie paru fajnych rzeczy i jednej niefajnej. Moj ukochany puder sypki Becca robia teraz w mniejszych opakowaniach , 30g a nie 40g. Ten 40g starczyl mi na ponad dwa lata (jeszcze pouzywam ze 2 miesiace), i pewnie chcieli, zeby czesciej kupowano... Teraz fajne nowinki. Odkrylam fajny cien do malowania brwi (bo ja mam ciemne, ale dosc rzadkie) Becca, kupie sobie niedlugo. Sa na rynku nowe kremy pod oczy z filtrem 15, m.in Estee Lauder Day Wear Plus pod oczy - nawilza, chroni przed srodowiskiem, niweluje cienie - brzmi fajowo (kosztuje tu 23£). Nie ma, kragmelu, Autodefence, i nawet nie wiedza, kiedy bedzie. Jakies takie niedoinformowane! Zakochalam sie poza tym w nowych perfumach Marca Jacobsa "Marc Jacobs", ale ich sobie nie kupie, bo juz mam perfumy (a ja butelke 50ml zuzywam az w dwa lata). Aha, wzielam wam ksiazeczki ze wszystkimi produktami Benefit (kiedys cos tam pisalam o tej firmie - maja fajny puder prasowany matujacy do cery mieszanej naczynkowej). A tak w ogole, to jest tyle cudeniek, ze marzeniem mojego zycia staly sie PIENIADZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ej... 19.12.04, 20:53 włączta sobie TVN style-jest właśnie ten program babski,pieknie cos tam czy jakos tak!;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Znowu w domu 19.12.04, 23:44 kampysia napisała: > Jak sie macie? Jaka u was pogoda byla dzis? całkiem dobrze :) > Ja wlasnie wrocilam z tego Londynu i jestesm troche niezadowolona. Probek > zdobylam tak malo, ze pozal sie Boze - sztuki 2. Wszedzie mowia, ze przed > Swietami nic nie ma, wszystko rozdane, a brak dostaw. Nie wierze! Nie lubia > mnie! mnie w sephorze panny powiedziały, że mają za dużo klientów, żeby mi nalać tego armaniego z testera, a próbek gotowych oczywiście nie ma. obrażam się na nich po raz kolejny. > A tak w ogole, to jest tyle cudeniek, ze marzeniem mojego zycia staly sie > PIENIADZE!!! nie mów! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Znowu w domu 19.12.04, 23:54 kragmel napisała: > mnie w sephorze panny powiedziały, że mają za dużo klientów, żeby mi nalać tego > > armaniego z testera, a próbek gotowych oczywiście nie ma. obrażam się na nich > po raz kolejny. No wiesz, to juz jest bezczelne! Kiedys w Sephorze lezaly sloiczki i sama sobie nalewalam, do pelna, a co! Potem te sloiczki pochowali, musialam prosic i nalewano mi tyle, ze akurat czubek nosa mogl skorzystac. Ale za to dlonie mam dopieszczone od nakladania kolejnych wartsw kremu do twarzy, pod oczy itp. No bo to jest tak: "Probek nie mamy, ale mozna przetestowac na dloni". Taaa, jakbym na twarzy miala taka skore jak na dloniach, to zadnego kremu bym nie potrzebowala! Moze natluszczajacego Neutrogeny. I bylabym szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel narzekam ;) 20.12.04, 00:05 > No wiesz, to juz jest bezczelne! hehe ja sobie myślę, że powinnam zaproponować dyrektorom Sephora Polska przeprowadzenie monitoringu działalności salonów. wystroję się w bluzę z kapturem i pójdę testować podejście do klienta. bo mnie qrde denerwuje, że mnie dobrze traktują w sklepie tylko wtedy jak się wystroję, wymakijażuję etc. bo ja się do sklepu wybieram, a nie na pokaz mody w roli modelki. grrr grrr. > Ale za to dlonie mam dopieszczone od nakladania kolejnych wartsw kremu do > twarzy, pod oczy itp. No bo to jest tak: "Probek nie mamy, ale mozna > przetestowac na dloni". hehe ja kilkakrotnie tłumaczyłam szanownym paniom ekspedientkom, że zwykłam używać perfum wychodząc z domu i nie zamierzam zlewać się dodatkowym zapachem. a na dłonie, kolana i szyję stosuję te kremy przecizmarszczkowe, które mi zawsze podstępnie wciskają. ale najbardziej najbardziej mnie denerwuje to, że ja wiem więcej od pań konsultantek na temat tego, co sprzedają. może powinnam cv do sephory wysłać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: narzekam ;) 20.12.04, 00:15 Odpada, nie przyjeliby cie, jestes tzw. "overqualified", pamietasz jak w American Beauty bohater grany przez Kevina Spacey musial przekonywac w McDonalds'ie, ze bardzo chce tam pracowac? Ja tez wiem wiecej od tych pan. Jedna mi dzis zdradzila "tajemnice", ze na nawilzenie najlepiej dziala picie wody. Ale rewelacja, zawsze to polecam na forum. Druga z kolei wmawiala, ze nie ma sensu stosowac filtry, bo tu w Anglii nie ma slonca... A ja tak stoje i sie usmiecham i chce jak najszybciej zmyc, wejsc na to forum i miec pewnosc, ze spotkam bardziej kompetente osoby w postaci np. kragmela i kalooo... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: narzekam ;) 20.12.04, 00:24 > Odpada, nie przyjeliby cie, jestes tzw. "overqualified", o żesz, ja to zawsze jestem albo over, albo under. żebym tak raz się wstrzeliła, ahhh. chyba zacznę ukrywać co tam umiem tak naprawdę ;) a mnie ostatnio pani konsultantka w sklepie powiedziała, że jak mam tłustą skórę to nie mogę używać kremów nawilżających. bardzo mnie to zaciekawiło. naprawdę. zwłaszcza w kontekście stosowania clear pore na noc. ale pani nie wyjeżdżałam z terminem "tłusta odwodniona", co by nie uciekła przede mną. > nie ma slonca... A ja tak stoje i sie usmiecham i chce jak najszybciej zmyc, > wejsc na to forum i miec pewnosc, ze spotkam bardziej kompetente osoby w > postaci np. kragmela i kalooo... cmoks :) chyba się pójdę położyć. jutro wpada do mnie przyjaciółka prosto z hiszpanii i wieczór przy upojnym gloggu mnie czeka. mniam mniam. jakbym po 22 zaczęła jutro głupoty pisać, to już jesteście ostrzeżone. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: narzekam ;) 20.12.04, 00:30 Fajnie ci! Zycze w takim razie udanego wieczorku, tez juz wlaze do lozeczka. Kolorowych snow! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga sklepy IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 00:28 Dzisiaj byłam na zakupach, wszędzie ludzi pełno, jakby wszyscy się nagle wściekli. Ale zakupy mi się udały. Na zakończenie byłam w PizzaHut na zbójnickiej z grzybami i grzańcu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 09:39 to mój własny Mężczyzna Mojego Życia wczoraj uświadomił mnie,że nie mam zmarszczek pod oczami,za to na czole-TAK!buuu...;((( Idę dziś po krem na zmarszczki mimiczne-w Rossmannie jest w zestawie z tuszem, więc sobie zapodam.A teraz idę w kąciku popłakać cichutko,chlip,chlip...;( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 10:26 kalooo napisała: > to mój własny Mężczyzna Mojego Życia wczoraj uświadomił mnie,że nie mam > zmarszczek pod oczami,za to na czole-TAK!buuu...;((( wiesz co ja bym tak mu nie wierzyła szczególnie facety to mają jakieś dziwne spaczenie w oczach > więc sobie zapodam.A teraz idę w kąciku popłakać cichutko,chlip,chlip...;( te, od płaczu to się pogłębiają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 10:27 E tam, pewnie nie masz wiecej niz jedna zmarszczke, ktora znika jak jestes wyspana i masz nawilzona cere. Boze, jak mi sie nie chce pracowac! Ale w biurze jest tak malo osob, ze moge co nieco symulowac i wiecej czasu spedzac na forum... Taka mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 10:31 no właśnie nie,bo to jest taka jedna pozioma,mimiczna i wzięło się to stąd,że moja mama mi zawsze mówiła,żebym nie marszczyła czoła-a teraz mam za swoje...;( No nie może tak to byc,to wielce jest niesprawiedliwe! No ale pod oczmi nie mam!;) Liczy się!Pocieszę się,a co mi tam,!;P Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 19:57 kalooo ja też mam zmarszczkę na czole i to, chyba nie jedną, od unoszenia brwi, a przecież młoda jestem, ah co tam, ludzie większe problemy mają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 20:09 Phi, ja tez mam jedna zmarszczke, pozioma, na czole, ktora jakos ostatnio zmalala bardzo. Pewnie to dlatego, ze nosze grzywke i zmarszczka moze sie ukryc przed promieniami slonecznymi... Wiecie co mi sie przypomnialo? Jakis czas temu zalilam sie mojemu chlopakowi, ze chcialabym tak zupelnie, ale to kompletnie nie miec nawet sladu cellulitu. I zgadnijcie, co mi odpowiedzial? Ze bylabym jakims dziwadlem, skoro wszystkie kobiety maja, to ja bym wygladala jak z innej planety bez niego. I to mi dalo do myslenia. Czemu my chcemy nie miec czegos, co i tak wszyscy maja i co wlasciwie jest w normie? (oczywiscie bez przesady). Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: z najnowszych sensacji...;( 20.12.04, 20:14 właśnie wracam do domu i się lansuje,że hoho...;P Free-błyszczyk jak ta lala!!!;D CUDEŃKO!!!Dzięki,jesteś WIELKA!!!;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation ciesze sie twoim szczesciem IP: *.tele2.pl 20.12.04, 20:20 to mi radosc w koncu sprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation cellulit IP: *.tele2.pl 20.12.04, 20:22 sorry, ja nie mam. a to ze wiekszoc brunetek ma na ten przyklad ciemniejsze wloski nad ustami to nie powód zebym ich nie rozjasniala i usmiechala sie pod wąsem. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: cellulit 20.12.04, 20:27 No ja obiektywnie tez nie mam cellulitu, ale subiektywnie to wiem swoje - potrafie tak scisnac i wymietosic moja skore, ze sie ukaze... Nie twierdze, ze nic z tym wszystkim nie nalezy robic (i moj chlopak tez nie), bo inaczej przypominalybysmy malpki z wlosami na nogach i pod pachami np., ale taka niezdrowa obsesja (ktora mialam w zwyczaju przejawiac jeszcze rok temu) zdrowiu i urodzie nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: cellulit 20.12.04, 22:07 a ja mam i zaraz ide sie kawa speelingować, a potem cellesse wymasowac i Lirenem wysmarować..;P Ej kampysia,co to znaczy? > taka niezdrowa obsesja (ktora mialam w zwyczaju przejawiac jeszcze rok temu) > zdrowiu i urodzie nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: cellulit 20.12.04, 22:32 Co to znaczy? To znaczy, ze teraz - tak na powaznie - mam duzo zdrowszy stosunek do siebie i wlasnego ciala. Wczesniej wciaz za swoj cel uznawalam: schudnac! Tylko ze to bylo tym niby celem przez kilka lat i jakos nigdy nie powiedzialam: stop, juz schudlas. Po generalnie schudlam ten jeden rozmiar, potem to utrzymywalam (i juz na tym zostalo), ale wciaz bylam niezadowolona. Marzylam o noszeniu mini i plaskich butow, mialam jakies kompleksy. Teraz wygladam tak samo jak wtedy, ale znalazlam fasony ciuchow, ktore mi odpowiadaja, nie daze do idealu Gisele (bo jestem sporo nizsza, wiec w zyciu nie bede miala takich nog) i nie spedzam czasu przez zasnieciem zastanawiajac sie, co bede jadla przez nastepny tydzien. Takie cos nazywam niezdrowa obsesja. Niezdrowe byly tez moje poczatki Binge Eating Disorder, ale na poczatkach sie skonczylo - przerazilam sie, ze z czyms takim tycie jest nieuniknione, a ja nie chce tyc, bo nie moglabym z domu wychodzic, nie majac w co sie ubrac... Zreszta ten disorder mial podloze emocjonalne, ktore zostalo zlikwidowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: narzekam ;) 20.12.04, 09:23 > A ja tak stoje i sie usmiecham i chce jak najszybciej zmyc, > wejsc na to forum i miec pewnosc, ze spotkam bardziej kompetente osoby w > postaci np. kragmela i kalooo Oh,mon dieu!Merci beaucoup..;D Fajnie,że ktos tu mnie docenia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation :/ IP: *.tele2.pl 20.12.04, 19:40 > ale najbardziej najbardziej mnie denerwuje to, że ja wiem więcej od pań > konsultantek na temat tego, co sprzedają. mam to samo. wlasnie to, co maja w sklepie, juz nie mowiac ogolnie o ofercie firm kosmetycznych ale te studia beznadziejne, pojde sobie z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvation tak sobie myslalam IP: *.tele2.pl 20.12.04, 19:44 dlaczego nikt z moich znajomych szminek jakichs wyraznych nie uzywa oprocz Agni. jak juz w ogole czegos uzywaja to blyszczyka. no i nic nie wymyslilam. takie mędre przemyslenia z malowania sie czerwoną szminką zeby iść do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek solarium na nogi 21.12.04, 07:37 dziewczynki moze wy pomozecie, już raz na forum pytałam się o solarium tylko na nogi (widziałam kiedyś coś takiego w zachodniej gazecie) i czy jest coś takiego w wawce? wiem że solarium jest be, i prawie wcale nie korzystam, ale jak by opalało same nogi to by było super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: solarium na nogi IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 13:29 Nie słyszałam o czymś takim. Możesz iść na solarium na całe ciało i przykryć czymś, żeby Ci nie opalało całego ciała. Możesz zrobić sobie peeling i wetrzeć samoopalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: solarium na nogi 21.12.04, 14:02 a co z odp na moje zapytanie o pytanie o kase na interview??He..??;) dajże znac paputerku szanowny!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Eee Kragmel... 21.12.04, 14:38 ten żel cos tam jakis Bielendy to czy to to jest ? Bo sie ja zastanawiam nad zakupem owego in nie wiem.A jak to to jest to gdzie go dorwałaś??Bo ja nigdzie go zlokalizowac nie moge!;( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Eee Kragmel... 21.12.04, 21:03 kalooo napisała: > ten żel cos tam jakis Bielendy to czy to to jest ? to to :) jak kładziesz na nogi to piecze, szczypie i przypala. czyli czuć, że coś tam robi. trzeba uważać na miejsca z cieńszą skórą typu przedramiona strona wewnętrzna, bo jak się je maźnie przy smarowaniu to masz rumieniec przez pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek kaloooooooooooooooooooooooooooooooooooo 21.12.04, 19:14 sorry kalooo! jakaś ślepa jestem zaraz poszukam tego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: solarium na nogi 21.12.04, 19:27 z przykrością stwierdzam że nie znalazłam pytania o "kasę na interview" ale jedynie ogólne pytanie o to jak się zaqchowywac na rozmowie kwalifikacyjnej, jak rozumiem to pierwsze nie jest synonimem drugiego??? jak się zachowywać na rozmowie kwalifikacyjnej? długo można gadac tak jak pisałam nie będę pisac rzeczy w rodzaju zachowywac się kulturalnie, bo to oczywiste 1. dowiedzieć się czegoś więcej o firmie do której się wybieramy ze strony www, odwiedzić siedzibę firmy (wiem jak to brzmi:) itp zapoznać się z kulturą organizacji a) dzięki temu dowiemy się czy napewno chcemy iść do tej firmy, czy ona nam odpowiada, b) będziemy wiedzieć jaki panują zasady w firmie, jaki strój jest preferowany, czy stosunki są bardzo formalne, czy raczej jest klimat rodzinny a te wszytskie informacje po to by jak najlepiej dopasawać się do oczekiwań przyszłego pracodawcy/rekrutera bardzo ważne jest pierwsze wrażenie, więc jeżeli ubierzemu się strasznie poważnie i tak też bedziemy się zachowywać a startujemy na powiedzmy art directora do agencji reklamowej, to mogą odnieść wrażenie że jesteśmy mało kreatywną osobą, tak więc b. ważne jest to na jakie stanowisko stratujemy i jaka to firma uf mówiłam że można duużo pisać i gadać a nie wiem czy to co pisze jest wam znane czy nie więc narazie kończę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: solarium na nogi 21.12.04, 22:35 pisałam tutej;) - A tak w ogóle to... Autor: kalooo Data: 14.12.2004 09:44 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- chciałam sie paputerka zapytać: jak się na rozmowie kwalifikacyjnej zapytać o zarobki i jak odpowiedzieć jak ONI zapytują?;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: solarium na nogi 22.12.04, 23:11 > chciałam sie paputerka zapytać: > jak się na rozmowie kwalifikacyjnej zapytać o zarobki i jak odpowiedzieć jak > ONI zapytują?;) 1. zebrac dane na temat stanowiska ile mniej wiecej osoba na podobnym stanowisku zarabia (np. w gazecie portal praca są zarobki mniejwięcej) 2. zastanowić sie ile tak naprawde potrzeba mi na utrzymanie (praca pracą ale trzeba z czegoś żyć;) 3. wymyślić sumę która nam odpowiada i mieć ja przygotowaną gdy padnie pytanie JAK KSZTAŁTUJĄ SIĘ PANI OCZEKIWANIA FINANSOWE? ITP 4. nie ma co się bawić w kotka i myszkę powazny rekruter wie, ze to ważna kwestia i jasno sformułowana kwota nie wzbudzi konsternacji. rekruter po twojej odpowiedzi NIE WIEM może pomyslec sobie,rózne nie zawsze dobre rzeczy. 5. może paść pytanie CZY TA KWOTA (X) PODLEGA NEGOCJACJOM? najrozsądniej wcześniej rozważyć te wszystkie kwestie, bo jesli zaproponuja ci służbową komórkę i samochód (paliwo) to wtedy można kwotę negocjować w dół nie wiem czy rozwiałam wszystkie wątpliwości? pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: solarium na nogi 23.12.04, 10:01 Dzeiki wielkie paputerku szanowny!!;) Tak chcialam wiedziec..;) No wiec mianuje Cie glownym specjalista do spraw zwiazanych z PRaca..;) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: solarium na nogi 24.12.04, 11:32 ależ nie ma za co, zawsze służę pomocą:) pozdrawiam kalooo;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo tak w międzyczasie... 25.12.04, 19:37 biesiadowania,proszę bardzo- oto co znalazłam!!! I jak tu się nie załamać???Oczywiście w Polsce nie ma!!!;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga przygotowania do swiat IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:00 Jak Wasze przygotowania do Swiat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Kaloo IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:05 Znowu kliknelysmy w tym samym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Kaloo 21.12.04, 23:11 hehe...;) No prosze...;D U mnie przygotowania leżą jednak...;/ Nie wiem kiedy i jak ja wszystko zrobię...Dzis padłam na wyro i tak mocno zasnęłam,że ledwo się obudziłam niedawno i zaraz idę znowu spać.Ehh..Nie wiem co jest grane,jakies megazmęczenie przedświąteczne,czy co?W każdym razie wzięłam witaminy.A na razie Taki Jeden sprzątnął sam...;) Dobre stworzenie!;) A teraz mi powiedzta co na prezent dla mamy,taty,faceta,szefowej?no słucham!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kaloo 21.12.04, 23:17 kalooo napisała: > niedawno i zaraz idę znowu spać.Ehh..Nie wiem co jest grane,jakies > megazmęczenie przedświąteczne,czy co?W każdym razie wzięłam witaminy. to coś w powietrzu krąży takiego usypiającego. wszyscy zasypiają na stojąco. a ja jak zwykle w autobusie siedząc naprzeciw podejrzanego gościa, który gadał sam do siebie ;) > A teraz mi powiedzta co na prezent dla mamy,taty,faceta,szefowej?no słucham!;) no to lećmy ;) mamie zanabyłam m.in. krem antyzmarszczkowy do rąk i książkę na temat związany z jej rozlicznymi hobby. tata został obdarowany bardzo niedawno jagodami w żubrówce, wyrób rolnictwa eko. a pod choinkę ma książkę. moja maman kupuje facetom piżamy i mogę donieść, że są całkiem fajne w H&M po 59pln w pudło zapakowane. facetowi można kupić np. specjalistyczny "shaving stick" l'occitane, co to na zadraśnięcia przy goleniu działa antybakteryjnie oraz ściągająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Kaloo IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:25 Bombonierke i jakis maly kosmetyk, np. sol do kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga niop IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:35 Kup cos ladnego i takiego uniwersalnego. W tak zwanym dobrym guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: niop 21.12.04, 23:41 no właśnie tak pomyślałam o tych czekoladkach i np.jakimś zestawie kosmetycznym,albo w bezpiecznej wersji jakaś świeczka solna albo inne zbędne przedmioty,nie?Bo to takie bezpieczne dać cos w tym stylu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga prezenty IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:22 Ja kupilam mojemu zestaw Pro Sport, bo on lubi testowac kosmetyki. Samago tego nauczylam... Mamie - ksiazke o menopauzie, dezodorant i obrazek z aniolkiem. Ojcu - kalendarz z konmi. Siostrze - baze roswietlajaca Avonu i pozlacany naszyjnik Avonu. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: prezenty 21.12.04, 23:30 A ja kupilam: mamie - zestaw do mikrodermabrazji L'oreal tacie - krem Aquapower Biotherm siostrze - podklad Biotherm i dwie ksiazki ukochanemu - jeszcze nic (dajemy sobie prezenty pozniej), ale kupie chyba bilety do teatru w Londynie na "Festen" i rodzicom razem czekoladki belgijskie (chyba zjem je potem sama) szefowej nie mam, ale moze plyn do higieny intymnej jest dobrym pomyslem? (hihihi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ejże kragmelu! 21.12.04, 23:36 no a z tą bielenda to gdzie żeś ją zlokalizowawszy???;) ps.Są plany jakiegoś wypadu do cywilizacji z BS...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ejże kragmelu! IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:39 Bielende dostaniesz w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ejże kragmelu! 21.12.04, 23:43 i w kerfurze kupisz sobie. w moim stoi przy podłodze. chyba po to, żeby nikt nie kupił. wredne kerfurzaki. a w ogóle co to za polityka, że kerfur nie ma Daxa kremu czekoladowego, co? bym go kupiła zamiast pożywienia i wdychała zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel w 10 punktach 21.12.04, 23:06 1. pierogi ulepione 2. piernik upieczony 3. prezenty wszystkie kupione 4. ale jeszcze nie zapakowane 5. choinka ubrana 6. dekoracje świąteczne WSZĘDZIE ;P 7. posprzątane (ale ja mam zawsze posprzątane, pedantka szalona tfu tfu) 8. pusto w lodówce 9. pusto w portfelu 10. kartki życzeniowe rozesłane, mejlowe za chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: w 10 punktach IP: *.icpnet.pl 21.12.04, 23:14 1. brak pierogow 2. brak piernika 3. prezenty wszystkie kupione 4. ale jeszcze nie zapakowane 5. brak choinki 6. brak dekoracji 7. brudno 8. lodowka srednio wypelniona 9. portfel tez 10. brak checi na rozsylanie kartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia w moich 10 punktach IP: *.tele2.pl 22.12.04, 14:17 1. brak pierogow 2. ciacho z urodzin zostało 3. prezenty kupione oprocz tuszu dla jednej siostry 4. zapakowane :) 5. choinka bedzie w czwartek 6. brak dekoracji 7. porządek w miere, w miere 8. lodówka - wszystko wyjadłam :) 9. portfel - pustki! 10. że niby jakieś kartki?? Odpowiedz Link Zgłoś
szokitana WESOLYCH SWIAT ZYCZE WAM WSZYSTKIM!!!! 22.12.04, 16:25 WITAJCIE KOCHANE!!!!! W pierwszych slowach chce Was przeprosic, ze tak dlugo bylam nieobecna na forum ale bylo to spowodowane komplikacjami w pracy i ogolnie zwiaznanymi z tym trudnosciami, powiedzmy...egzystencjonalnej natury. Ale wraz z koncem roku wszystko sie wyklarowalo i znowu bede mogla pisac sobie z Wami i wymieniac sie roznymi pomyslami, myslami. Mam juz nowa prace - jestem zadowolona! - mam teraz duzo, duzo mniej czasu i musialam sie stac jakby bardziej powazna :-) ale na forum mam zamiar zagladac! A co! Z okazji nadchodzacych Swiat zycze Wam duzo duzo ciepla, wyjatkowego czasu w gronie najblizszych Wam osob, zeby radosna atmosfera Swiat na dlugo Was ogrzala wewnetrznie i dala sily aby z optymizmem przetrwac trudny zimowy czas. Zycze takze wspanialej, zakreconej zabawy w Sylwestrowa noc i sukcesow w Nowym Roku!!! Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie i ciesze sie, ze znowu jestem z Wami :-) Szo ps. jutro urlopik wiec zajrze tu w poniedzialek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Szooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!huuurraaaa!!!!;D 22.12.04, 19:59 No w końcu!!!;) Jeeeezuuuu,Szo najwspanialsza!!!!Nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę!!! Kurcze,juz normalnie zamartwiałysmy co się z Tobą dzieje!!Suuuuuuer że wróciłaś!!!HIP HIP!!!!HUUUURRRAAA!! O raaany,ale super!!;))))) No,więc jak widzisz wątek się trzyma tylko specjalnie dla Ciebie i nadal masz do kogo wracać!;) Mam nadzieje,że się wszystko poukładało jak trzeba ii wszystko jest OK;) Widzę że pod nowym nickiem;)-fajny!;) Kurcze,strasznie strasznie sie cieszę!;D Czekłayśmy z niecierpliwością! Extra,więc teraz życze Ci wspaniałych,cudownych,wesołych,pogodnych,ciepłych i pysznych (niskokalorycznych;) świąt!!!Dużo dużo szczęścia i radości!!Miliard buziaków specjalnie dla Szo!;*** i nawet spaecjalnie pięknie <zatańczę dla wszystkich> ;P ufff...Noo,cieszę się nooo...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Szooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!huuurraaaa!!!!;D 22.12.04, 20:04 Szoni kochana,mam od agni przekazać,że nie ma na razie dostępu do netu,ale goorąco pozdrawia,szalenie się cieszy i przesyła miriardy,biliony,tryliony buziaków!!!;) Tak jak my wszystkie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Szooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!huuurraaaa!!!!;D 22.12.04, 20:09 Szo no więc musisz wiedzieć,że ZROBIŁAŚ NAM NAJLEPSZY PREZENT NA ŚWIĘTA!!!;D ps.nawet z komputera,który dzis dostałam od Mikołaja tak sie nie ucieszyłam...;p Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Szooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!huuurraaaa!!!!;D 22.12.04, 20:54 OK,już troche ochłonęłam!;) cieszę się niezmiernie,musze przyznac,że czekałyśmy z niecierpliwością,kilka rzeczy sie pozmieniało,zresztą myślę że u Ciebie więcej;) Mam nadzieję,że znowu będziemy sobie miło korespondować i jak za starych czasów bedzie mi sie miło robiło jak tylko będę czytać twoje posty...;D Strasznie fajnie,że wróciłaś,życzę dużo zdrowia i jeszcze więcej pisania!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: WESOLYCH SWIAT ZYCZE WAM WSZYSTKIM!!!! IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 20:11 Bardzo się cieszymy z Twojego powrotu. I mamy nadzieję, że już nigdzie nie będziesz znikać. Dużo ciepła i radości na te nadchodzące święta i nowy rok:) Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: WESOLYCH SWIAT ZYCZE WAM WSZYSTKIM!!!! 23.12.04, 10:06 aha.. Nadal jestem zSZOkowana i oSZOłomiona...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni a zaryzykuję! IP: *.tele2.pl 23.12.04, 11:55 no już nie wytrzymam, trudno - mamy nie używać w pracy netu do celów pozapracowych, więc króciutko, ale muszę! Dobrze, że jesteś, Szo...i tyle. więcej nie trzeba chyba mówić. jak tylko założe sobie net w domu, to będę się odzywać, ale popołudniami i wieczorami raczej...ale tak czy tak, jakoś sobie jeszcze pogadamy nie raz... też Ci dobrych, ciepłych i pełnych radosnej atmosfery świąt życzę...na pewno takie będą...w tych świętach jest coś magicznego, ja już się czuję światecznie...choć dziś dzień od wściekłych ryków zaczęłam, bo mi ciasto pieczone do drugiej w nocy siadło zakalcowato... moja przyjaciółka twierdzi, ze to dlatego, ze je sklęłam, żeby się nie ośmieliło opaść, he, he...tak czy tak remis jest, ono pokazało, ze sobie byle komu nie pozwoli krzyczec, ale za to rano usłyszało, ze jak g... wygląda i na śmietnik pójdzie i taka jego korzysć z hardości :-P, no ale ja nie mam prawie ciasta, a nic to, jedną blachę rano dopiekałam jeszcze, ta może jadalna będzie... (to tak do tego bilansu 10 punktów Kragmela, Jagi i Free)wiedziałam, ze jak się dorwę do pisania, to nici z krótkości wypowiedzi... przy okazji obecności całuję wszystkie, ktorych mi się nie udało wczoraj wycałować w realu... dla Ciebie, Szo, specjalnie potrójna albo i poczwórna ilość buziaków, choć za to nie dawanie znaku życia to jakąś rózgę ode mnie pod choinką też powinnaś znaleźć;-P... jak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie... to żart oczywiście. dobrze ze już jesteś i tyle. WSZYSTKIE CAŁUJĘ ŚWIĄTECZNIE I ŻYCZĘ RADOŚCI WSZELKIEJ MOŻLIWEJ... ALE TEŻ TROCHĘ ZADUMY, WYCISZENIA I MOŻE NAWET ŻEBY SIĘ JAKAŚ MAŁA ŁEZKA ZAKRĘCIŁA W OKU NA CHWILĘ... BO SAMA RADOŚĆ BEZ ODROBINY SMUTKU I ZAMYŚLENIA NIE JEST PEŁNA I PRAWDZIWA... JAK W ŻYCIU. całuję jeszcze raz i do zobaczenia, jak foka bedzie miała net kragmelek, przepis boski - lepszy niż mój likierek. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Melony i arbuzy 21.12.04, 17:20 Kalooo, wlasnie wrocilam z ostatnich zakupow przed wyjazdem - musialam oczywiscie kupic mamie jakis kosmetyk. Tak wiec donosze: sa balsamy i zele pod prysznic z arbuzem jakiejs nieznanej mi firmy, ale jeszcze lepsze sa z figami (sa tez peelingi z imbirem, zele i balsamy z winogronami i brzoskwiniami). Body Shop ma tez cala linie z melonem, lacznie z balsamem w sloiczku na usta. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Melony i arbuzy 21.12.04, 22:53 oooooooohhhh..... Ale fajnie!!!! A nie chcesz mi zrobic jakiegos prezenciku?;) Bo my tu w Polska BS nie mamy...;( uh,a te nieznane to co za jedne i po ile stoją i jaką maja zawartośc arbuza w arbuzie?Oooohhhh,daj znać szybko!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Melony i arbuzy 21.12.04, 22:57 poprę kaloo :) i czy to jest seria dostępna tylko w UK? bo jakby była w Esp albo Ger to mam tam kontakty, które mogą później coś kaloooooooo przysłać/przywieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Melony i arbuzy 21.12.04, 23:16 Moje drogie panny i osoby zyjace w konkubinacie! Pewnie, ze bym chciala wam zrobic prezenciki, ale juz za pozno. Jutro wybywam i nie znajde ani sekundy czasu. Zreszta pieniazkow juz mi brakuje, buuuu! Te nieznane, to ich nawet nie pamietam, tak nieznane. Sprawdze, jak znowu tu bede. A seria melonowa Body Shopu dostepna jest wszedzie. Ale mnie sie ten zapach nie podoba, za to urzekajacy jest papajowy - az slinka cieknie! Polecam papaje! I sa tez pyszniutkie balsamy do ust w sloiczku - ja mam orzech brazylijski (konczy sie, fajowo, bede mogla kupic nowy!) i z innej serii - malinowy. Arbuzowe chyba tez sa. Pamietam w euro - 6. Jak sie zobaczymy, to dam wam sprobowac, kusi? Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Melony i arbuzy 21.12.04, 23:25 Cholercia, na stronie Body Shopu niemieckiej pokazuja brak produktow z melonem, moze wycofali? Sa za to nowe z truskawkami. I sa z jagodami, mango, winogronami, orzechami brazylijskimi, kokosem... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Melony i arbuzy 21.12.04, 23:31 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! musze to mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel to się da 21.12.04, 23:44 załatwić. jutro będzie u mnie szpieg hiszpański. zamówię ci. tylko nie wiem kiedy dotrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: to się da 21.12.04, 23:46 kaloo love kragmel soooo muuuch....;))))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel BS na wargach mych ;) 21.12.04, 23:27 Born Lippy znam, się popsuły imho. kiedyś kochałam namiętnie mandarynkę i passion fruit. a potem zaczęły mi wysuszać usta buuuu. btw one bardzo twardnieją w zimnym klimacie warszawskim hihi. a tych butterów ustnych jeszcze nie próbowałam. jak mówisz, że dobry to sobie poproszę o dowiezienie papajowego. mój barcelońskich informator wywąchał wszystkie buttery i najbardziej podobno papaja mi się podobać będzie. orzeszkowych zapachów nie znoszę brrr brrrr. a najbardziej kokosa brrrr brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Criminal Moje Nieblondynki, jesteście wielkie!! IP: *.tele2.pl 21.12.04, 20:38 zaczne od poczatku. mam maila ze skrotem od Freed From Desire. i w tym utworze jest taki fragment "Mind and senses Purified". i dlatego tak sie cieszylam jak stalam sie pierwszym razem Białą Owcą, ze jestem taka Czyściutka. od wszystkiego :). i dlatego teraz zeby sobie to przypomnieć mam Mydlaną Białą Owcę Czyścioszka :)) od Kaloo. a za to Czarna Owca od Agni jest piekna słodziutka i praktyczna. ciekawe kogo zdjecie tam dolepie? swoje? ;) dziekuje-dziekuje wam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Kampysia 21.12.04, 23:30 nie bądź nieużyta i mi powiedz dlaczego chciałabyś sesję zdjęciową? bo tylko Asiek mi odpowiada na moje z czystej i niewinnej ciekawości płynące pytanie. howgh, zapytałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Kampysia 21.12.04, 23:34 Mnie nie zalezy, ja mam niby fotografa w domu, zreszta nie mam czasu na takie glupoty, przyjezdzam tylko na tydzien. Pytalam tak z czystej ciekawosci, interesuje mnie, ile takie zdjecia kosztuja. Ale moze jakbym mieszkala w Wawie, to zrobilabym sobie ladne akty (po diecie) i dala mojemu skarbowi jako prezent? Albo bym se powiesila na suficie nad lozkiem i ostatnia mysla przed zasnieciem i pierwsza po obudzieniu byloby: "Alez ze mnie laska!"... Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Wada BS 21.12.04, 23:52 Wiecie, ten Body Shop ma jedna wade: jest dosc drogi. Ja bym mogla pozerac te kosmetyki kilogramami, ale przy tych cenach to sie ciesze, ze mam tylko 156cm wzdluz tego mojego cialka, a jeszcze mniej (duzo mniej, dla scislosci) wszerz:) Sa jakies plusy bycia mala, cieszmy sie, kragmel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wada BS 21.12.04, 23:56 no ma te ceny nieco wysokie,ale taki balsamik Body Shopu jest w wielkim słoju... Poza tym są suuuper!;D Dobra,idę spać baby,3majta się cipeło!;* Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wada BS 21.12.04, 23:59 kampysia napisała: > Wiecie, ten Body Shop ma jedna wade: jest dosc drogi. no ma jeszcze drugą: nie planuje się otworzyć w Polsce w najbliższej przyszłości. a propos: przyjaciółka zamieszkała w Czechach mówi, że te ichnie Body Basics ma fajne nowe peelingi i balsamy. > Sa jakies plusy bycia mala, cieszmy sie, kragmel!!! już dawno to wymyśliłam. że to ekonomiczne bardzo hehe. poza tym ja się zawsze mieszczę w kinie, autokarze, samolocie itd. a ci z długimi nogami się męczą. <i ja mam wtedy satysfakację moralną, co znaczy, że morale niskie mam i podłe - wiecie, że mi rogi rosną? serio serio> Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Cos rownie fajnego jak BS 22.12.04, 00:02 Podrzuce wam jeszcze jeden link i jeszcze jedno marzenie... www.lush.co.uk/system/index.html Tez jest w Niemczech, maja super mydla i zapachy! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel lush 22.12.04, 00:09 jest okropny, bo w Hiszpanii jest w Madrycie, a w Bcnie go nie ma. i mogę się wypchać ;) eh kiedyś spędziłam ponad godzinę na ich stronie. jako turpistce zaprzysięgłej najbardziej podobają mi się takie mydła wyglądające jak błoto itp. akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: lush 22.12.04, 00:15 Slonko, mam ich katalog, obejrzysz sobie jak sie spotkamy, wybierzesz cos sobie, ja ci kupie i jakos dostarcze. Wysylaja tez do Polski, ale to kosztuje majatek (wlasnie sprawdzilam w katalogu) - 25-40£!!! Niech sie wypchaja z takimi cenami! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 22.12.04, 00:19 Zmywam sie, musze juz isc spac. Jutro rano jade, nie bede w necie W OGOLE! Po raz pierwszy od nie wiem jak dawna... Ale sie wkrotce odezwe, ostrzegam! Zaatakuje znienacka! Spijcie dobrze, kragmelu - nie masterkuj za duzo! Lepiej popakuj te prezenty! :* Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel medium czy co? 22.12.04, 00:28 > Spijcie dobrze, kragmelu - nie masterkuj za duzo! Lepiej popakuj te prezenty! > :* właśnie pakuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: medium czy co? 22.12.04, 00:31 To moja kobieca intuicja mi podpowiedziala :) Teraz to juz naprawde ide spac :* Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: medium czy co? 22.12.04, 00:34 Aha i jeszcze jedno: zauwazylas, ze po naszych narzekaniach zniknal ten banner z gory strony? My to jednak mamy sile, niech moc bedzie z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek !!! Ż Y C Z E N I A !!! 22.12.04, 23:16 Dziewczynki! życzę Wam udanych, spokojnych świąt. Góry prezentów pod choinką i smakołyków na stole, które nie mają ani jednej kalorii! jutro jadę do rodzinki, ale moze pojawię się na forum na dniach Gdybyście organizowały spotkanie po świąteczne chętnie się przyłączę ściskam mocno Milena (paputerek) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel kragmel towarzysko rozerwana 23.12.04, 01:53 pozdrawia Szo :) oraz informuje kaloo, że 18 błyszczyk zamówiony, jeśli tylko jest w Esp to przybędzie. aha i mówię, że pachnę pure poison diora. bo zapomniałam powiedzieć nad pizzą. tym samym zapytuję: czym pachnie Free? bo ładnie, a ja nie mam pamięci do zapachów. ha! a teraz się pochwalę! dostałam od mikołaja butter papajowy BS tarram tarram idę się smarować tarram tarram Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kragmel towarzysko rozerwana 23.12.04, 09:58 > 18 błyszczyk zamówiony, jeśli tylko jest w Esp to > przybędzie. suuuper!!!O raaany,a juz sie bałam,że nie będę już miała co na usta nakładać...;P Dzięki wielkie kragmelciu,jesteś wspaniała!!!;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purified hehehe :D IP: *.tele2.pl 23.12.04, 13:42 > suuuper!!!O raaany,a juz sie bałam,że nie będę już miała co na usta > nakładać...;P :D, mówię. ale jakbys Naprawde juz nie miala czym sie smarowac to nastepny arbuzek ci dostacze! pomijajac to ze w tej drogerii arbuzka wynieslam ostatni egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purified Girl dziekuje :) IP: *.tele2.pl 23.12.04, 13:48 tez uwazam ze ladnie pachne.. ;) i dumnam zem znalazla w koncu perfumy ktore mi nie smierdza a nawet sie podobają.. ;) :) zapach sie nazywa Girl i jest nowoscia w Marionnaud, marka Gian Marco Venturi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purified ja też witam Szo IP: *.tele2.pl 23.12.04, 14:07 i sie zapytuje: a mnustwo nowych makijazy na swieta nam wymyslilas? ;)) mowie: wczoraj poczulam nieprzepartą ochote umycie sie czyścioszkowym owczym mydełkiem, oczywiscie w ramach Freewolnienia się. bo sie widzialo osoby ktorych sie nie powinno widziec. i takam czyściutka teraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel do Agni kulinarnie 23.12.04, 10:34 przepis na pierogi pieczone obok przepisu jest też podobizna pierogów pani właścicielki przepisu. podobizna moich ukaże się wkrótce ;) a tu przepis na GLOGG, którym kragmel się spija od czasu do czasu: glogg Autor (źródełko): hela Data: 21-11-2004 Kuchnia: skandynawska Kategoria: alkohol. Składniki: 1 litr wina czerwonego 1 szklanka wódki cynamon kora 20 sztuk goździków 1 cm imbiru świeżego 1 łyżeczka kardamonu 1 łyżeczka skórka pomarańczowa kandyzowana 200 ml cukru rodzynki Kardamon rozdrobnic w mozdziezu, kore cynamonu podzielic na male kawalki. Wszystkie przyprawy wloyc do sloika, zalac wodka i zostawic na noc, zeby sie zesencjonalizowalo. Przyprawy odcedzic. Wodke, wino i cukier wymieszac. Grzaniec gotowy (tzn jak sie go podgrzeje!). Wina nie zagotowujemy, tzn. nie moze wrzec, bo niedobre bedzie. Mozna przechowywac w lodowce do 2 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freesia przygotowania.. IP: *.tele2.pl 23.12.04, 16:06 weszlam sobie na sekundke do drogerii zobaczyc czy pieknych metalicznych lakierow nie ma i wynieslam 2, nie metaliczne tylko jeden satynowy i drugi brokatowy. jeszcze czerwony fajnie wygladal ale przy blizszym poznaniu okazał sie troszke za rozowy a nie czysty czerwony. wygladaja straasznie ladnie, niedlugo sie pomaluje. teraz salatke zrobie.. tylko zeby te lakiery cos kryły! chyba calkiem nowe, takie malutkie, vipera, nazywaja sie 'nail me' ach, dziekujemy kaloo za swiatecznego maila, tam zyczysz gadających zwierzątek na świeta.. tu daje dowód ze takie juz mamy! Me! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo i życzenia... 23.12.04, 16:10 Same wiecie czego chcecie,więc ja się tylko podłączam!;) Reszta w mailach!;D Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel no żesz qrcze po fitnessie 23.12.04, 17:51 kuchennym to się człowiek od razu lepszym czuje. aż mam wrażenie, że mi muskuł rośnie w ramieniu prawym wyciskanym na dwóch drożdzowych ciastach. ale makowce urocze nam wyszły. btw drinkowe panny, znacie beton? bo ja bardzo lubię. właśnie mi tatuś zrobił zdjęty podziwiem wobec makowców. Agni, dasz przepis na to ciacho z herbatą? i jak wyszło po dopiekaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel aha 23.12.04, 17:54 bo ja wysłałam kaloo taki jeden obrazek świąteczny i wysłałabym też reszcie, ale nie wiem dokąd. wiecie, życzeń to ja składać nie umiem, za to bardzo życzliwie o wszystkich myślę :) kristmas spirit niech się unosi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja proba linkow IP: *.crowley.pl 23.12.04, 18:34 <a href="www.gazeta.pl">gazeta</a> www.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel testowanie 23.12.04, 19:11 ma swoje własne forum. testowanie wstawiania aktywnych linków odbywa się tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel najstarszy góral 24.12.04, 10:02 tzn. ja przestrzega: wigilia BN jest dniem szczególnym i wróżebnym. należy zadbać, aby wieczorem do stołu zasiadać w dobrym nastroju, zdrowiu, z pozytywnym nastawieniem do świata itp. itd., bo tak samo będziecie się czuć przez cały nadchodzący rok. kto nie zdążył wosku lać w andrzejki dziś może nadrobić. łuskę z karpia koniecznie do portfela włożyć. jeśli pod obrusem jest u was tradycyjnie siano to panny powinny (nie podglądając! hehe) wyciągnąć jedno źdźbło: zielone - zaręczyny, uwiędłe - czekanie, żółte - singielstwo ;) jeśli jecie kutię to macie szansę na moją ulubioną wróżbę - po kolacji bierzecie łychę kutii i rzucacie nią do góry (kutią, łycha zostaje w garści). jak się przyklei do sufitu - szczęście i zamążpójście, jak cała spadnie i nawet jedno ziarenko nie zostanie - hmm to was nie chcę martwić, ale kiszka. poza tym uważajcie na gadające po ludzku zwierzaki i przybywające duchy zmarłych. buziaks, wasz etnograf. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia WESOLYCH SWIAT!!! 24.12.04, 11:10 Czesc moje drogie! Jestem W Polsce, przyjechalam do rodzinki, ktora sie bardzo ze mnie cieszy. Wczoraj bylam na ostatnich przedswiatecznych zakupach w Auchan - nie za wiele tam kosmetykow tak naprawde, ale probke dostalam (i duzo po swiatecznuch cenach, hurra!). Szkoda ze przez te trzy dni wszystko zamkniete, korci mnie Galeria Mokotw straszliwie!!! Ale nie to chcialam... Zycze wam wszystkim bardzo wesolych, zdrowych, pelnych prezentow i pysznosci swiat, duzo odpoczynku, spelnienia marzen (moga sie wszystkie spelnic, przeciez my sobie zaraz wymyslimy nowe) i wspanialego samopoczucia! A jakbyscie sie chcialy spotkac 28, to dajcie znac, ja tu bede zagladac. Najbardziej to bym sie chciala spotkac w jakims "komercyjnym" miejscu - Galeria Mokotw, moze Arcadia (bo tam jeszcze nie bylam). Aha, znalazlam idealny blyszczyk!!! Jest rozowy, YSL, numer 5, pachnie i smakuje tak jak moj nieodzalowany Estee Lauder i kupe go sobie wracajac na lotnisku - w te strone nie mialam forsy :( Buziaki, usciski, i to wszystko tez do Szo, ktorej nie znam, ale tez sie b. ciesze, ze wrocila :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: najstarszy góral 25.12.04, 19:45 Uhh!Kragmel!Toć ja powiadam:mianuje Cię na Naczelnego Górala forum-squadu...!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel no będę tu 25.12.04, 21:57 mieć tyle obowiązków, że na życie zawodowe już mi czasu nie starczy ;) właśnie oglądam netowy sklep jednej japonki, która do polandu sprowadza ubrania i akcesoria trendnych tokijskich nastolatek. qrcze, chyba sobie kupię u niej buty na wiosnę. tu jest ten sklep gdybyście chciały torbę z hello kitty, to proszę się nie krępować. a dziś drugi mikołaj mi przyniósł smarowidło z BS. tym razem body balm Africa Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel eh dziewczynki 26.12.04, 10:47 jakiś mam dziś bojowy nastroj (znaczy się: gryzę). a poza tym nic mi się nie chce i nie wiem co ze sobą zrobić. najchętniej poszłabym sobie na zakupy (tak, wiem, jestem addictem). czy Free już sobie pojechała? bo chciałam powiedzieć, że ma na mnie zły wpływ - wczoraj zaczęłam rozważać nabycie bardziej kryjącego błyszczyka ;) a propos błyszczyków to dostałam serce przebite strzałą Pupy i fajne jest. będę okazywać do wglądu ;) a czy kampysia wciąż chce się spotkać 28? bo ja bym mogła tak do 16, potem muszę być w domu. no i najchętniej w arkadii, do której mam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel wściekły kragmel 26.12.04, 19:46 bosh! widzicie co się dzieje kiedy kretyni mają w święta więcej czasu, a admini wolne?! ratunku, buuuuuu, niech mnie tu ktoś zrobi moderatorem, bo ja się popłaczę. a poza tym byłam w kinie na "aleksandrze" i krew się lała na wszystkie strony. za to andżelina wreszcie wyglądała jak człowiek, a nie cyborg-wariatka- napompowane_usta. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: wściekły kragmel 26.12.04, 20:20 Wspieram Cię w Twej wściekłości. I tak się zastanawiam, że też jednej osobie tak się chce tyle pisać, zakładać nowe posty itd... Naprawdę, pozazdrościć energii. Ja ledwo klikam z przeżarcia ;p Ufffff... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: wściekły kragmel 26.12.04, 20:27 bleh bleh ja nie wiem - to chyba trzeba być strasznym frustratem, żeby mieć przyjemność z takich idiotycznych zabaw. grrrr już mnie palec boli od wciskania "skasujcie ten post" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: wściekły kragmel 26.12.04, 20:33 Ale chciałam jednak pochwalić moderatora, bo ostatnio kasował wszystkie wątki tego fanatyka atlasu z chorobami dermatologicznymi oraz innego palanta z podobnej natury problemem. Oj, jutro za to będzie chyba cały dzień usuwał te wątki, ja też co i rusz klikam w kubełek na śmieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Kubełek na Śmieci 26.12.04, 20:41 no u mnie to już rozgrzany..Ohhh...Biedna plum-plum..;)Ale będzie miała roboty po świętach...No a ja myslę,że Kragmalcia nasza kochana znakomitym zastepca moderatora by była;) Trzaby sie tym zająć...!;D Gdzie mam zgłosić twą kandydature jaśniepanienko??;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: wściekły kragmel 26.12.04, 20:32 jeeezuuu...ale mnie takie cos wqrwia!!!A zwłaszcza osobiste wątki...Wchodzi człek na forum-a tu burdel jakich mało!Brudne gacie wiszą na julicie,balbina objechana,a śledzie w oleju ciężkostrawne...Bossshhee Dobra,nieważne.Mam nadzieje,że w końcu plum-plum cos z tym zrobi... A tak poza tym to jak dziewczynki minęły święta???;) U mnie w miarę OK.Aha-Free kazali przekazać,że juz wyjechawszy,tłoku w pociągu nie było,nie zdążyła się poiżegnać,więc niniejszym ja Was od niej żegnam i w ogóle macie milon miłych słów od FreeWolnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel zza makowca 26.12.04, 20:39 kalooo napisała: > A tak poza tym to jak dziewczynki minęły święta???;) no no pochwal się co dostałaś od mikołaja chyba, że rózgę, to możesz pominąć milczeniem, a my będziemy udawać, że nic się nie stało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: zza makowca 26.12.04, 20:49 hehe...Nie rózgi wyjatkowo nie,ale za to kompa,prawdziwego realnego kompa!;D W tym tygodniu będę go podłączać,wgrywac wszystko i takie tam,a potem juz sie zabiErę za pisanie pracy...;/Noo...Wypadałoby. ;) A u Was jak?? Aha-jescze etui na płyty;)Bo się u mnie walaja po kątach nawet bez opakowń..;p Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zza makowca 26.12.04, 20:57 kalooo napisała: > hehe...Nie rózgi wyjatkowo nie,ale za to kompa,prawdziwego realnego kompa!;D o jak ci fajnie! :) też bym chciała. bo mój to niedługo wyda ostatnie tchnienie. > A u Was jak?? smarowidłami i błyszczykiem już się chwaliłam. a poza tym dostałam różowe kapcie a la niedźwiedź jaskiniowy, zielone skarpetki, elektryczną poduszkę, zestaw do ciastoliny, piórnik z Endo i młynek do pieprzu. wszystko mi się bardzo podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga hej ho IP: *.icpnet.pl 26.12.04, 21:08 Ja dostałam rózowy komplet do spania, słodycze, klamry do włosów i krem Garniera ,,czysta skóra" czy jakoś takoś. Nie objadałam się zbytnio. Dzisiaj ćwiczyłam, żeby poprawić perystaltykę jelit. Święta, święta i po świętach. Dzięki Kaloo za zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: hej ho 26.12.04, 21:14 a jak myślita-ten wątek zyska 1000 posta przed 2005?;) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel a co 26.12.04, 21:18 słabe jesteśmy? nie stać nas? <lol> kalooo napisała: > a jak myślita-ten wątek zyska 1000 posta przed 2005?;) > ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: hej ho 26.12.04, 21:25 czy coś wiadomo na temat spotkania 28, czy jest nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: hej ho 26.12.04, 21:32 paputerek napisała: > czy coś wiadomo na temat spotkania 28, czy jest nadal aktualne? nasza główna chętna do spotkania na razie milczy pogrążywszy się w łonie rodziny ja, jako rzekłam wcześniej, mam czas do 16, potem znów lecę przyjmować gości (hiehie ale ja jestem towarzyska, aż się nie poznaję) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: hej ho 26.12.04, 21:45 no ja w sumie 28 moge tylko dajta znac co i jak i ja po 16 moge jakoś spróbować.Ejże,ale jakto kragmel do 16??nie no! Kude,ja własnie od 16 ,ogę!;( No dogadamy jescze... Aha-Jaguś!sprawdź pocztę raz jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szokitana dźingu bels, dźingu bels 27.12.04, 09:43 .....dżingu ol de łej! O łot fan iz is tu rajd....:-)) Hejka kochane! Jak sie macie po najfajniejszych Swietach w roku? Czy nacieszylyscie sie makowcami i serniczkiem? A jak wyglada u Was sprawa Sylwestrowa? Ja wyjatkowo w tym roku juz wiec co robie, gdzie i z kim i nawet mam kreacje :-) Pora dobrac makijaz ;-) Licze w tym wzgledzie na Wasza fachowa pomoc! Buziaki! Szo Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: dźingu bels, dźingu bels 27.12.04, 09:57 hohoho!!! Szo!;d No dobra Szo-przyznaj sie na m teraz gdzie byłaś jak Cię nie było,hę??? No i prosimy ładnie o genezę nicka...;p Buziaki na powitanie!;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: dźingu bels, dźingu bels IP: *.icpnet.pl 27.12.04, 10:26 Szo, Prosimy o propozycje makijaży wieczorowych na Sywlestra. Ja bym chciała coś w brązach, złocie i beżach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: dźingu bels, dźingu bels 27.12.04, 10:29 Gość portalu: Jaga napisał(a): > Ja bym chciała coś w brązach, złocie i beżach...:) to szkoda, że Free zwiała, bo ostatnio praktykowała te kolory na Wigilii szkolnej. a w kwestii sylwestra to ja nic nie będę mówić, bo zauważyłam, że moje szczere wypowiedzi na ten temat wpędzają słuchaczy w poczucie winy hehe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka makijaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 01:19 wewnetrzny kacik w zlocie, dosyc zlotym, zewnetrzny w brazie ciemnym, tez swiecacym, a gorna powieka nad zalamanie, ale nie dochodzac do brwi, zeby powstal taki cien - chyba jakis miedziany czy jqasniejszy brazowy, a poza tym zewnetrzy dolny kacik tez ciemnym brazowym tym co gorna zewnetrzna. chyba ladnie wygladalo. sluchajcie, wlasnie sie dorwalam do pracvowni komputerowej w szkole w ktorej spimy, no i nie wytrrzymalam bez forum a skad geneza dzisiejszego nicka - bardzo milo ze maja nagrane Małgoske maryli rodowicz - tancz i pij, a z niego sobie kpij.... tak wiec nie sluchajcie mnie bo mnie sie troche paluszki placza po 5 wodkach. pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel cześć Małgośku-Alfreeedzie ;P 28.12.04, 07:45 ty przychodź do tej pracowni częściej, bo nam tu się ckni za tobą i wszystko nam opowiedz co tam robisz, gdzie, z kim blablabla i nie pij na pusty żołądek, bo nic nam nie opowiesz z racji amnezji hugzzzz, k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka no i prosze bardzo, zglaszam sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:31 coś mi sie wydaje ze tekst Małgośki bedzie haslem na ten tydzien:). Me. co robie, co robie.. na razie sie integrowalam. hm, dlaczego najlepiej sie integruje przy alkoholu a bez niego jakos tak slabo sie gada? :/. probuje sie nauczyc esperanta, nawet troche zaczelam juz gadac, dzis przyjezdza moja kolezanka na ktora czekam od 2 dni a ona sie opoznia... moj tzw. Obiekt jednak nie dojedzie... (czyli mialam dobre przeczucia. tzn. w zasadzie zle przeczucia, ale racje mialam) ale nie jest zle. nic to, nic to! ojej, ale sie wczoraj wytanczylam.. dla zachowania rownowagi musze duuzoo tanczyc. milo mi ze za mna tesknicie ;). bo to chyba pozytywny objaw, prawda? czekam z niecierpliwoscia na prezent od Jagusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: hej ho 26.12.04, 21:21 cześć Dziewczynki! ja w tym roku dostałam świetne prezenty i wielu się nie spodziewałam co było chyba najfajniejsze! oto moa lista: dvd! maseczki dermiki, tabeltki do kąpieli sephora, portmonetkę, kalendaż, filiżanki, okulary na zmęczone oczy (taki co się chodzi w lodówce)' gaz do odstraszania! latarkę kieszonkową, ozdobne słoiki do kuchni i to chyba wszystko. Ja się strasznie naobżerałam i niestety przypłaciłam to bólem brzucha ale już jest ok! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Spokojnie, to tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:37 zalozy czlowiek szkarłatną ażurową bluzke i od razu inaczej jest postrzegany i wzbudza zainteresowanie.. acha, laski, nie denerwowac sie na kretynow :) ja tu mam coś dla was: <mieszanka bakaliowa> tutaj kolo kompa pod kopytkiem mam :). duuzo papai kandyzowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Sie ma!;) 28.12.04, 14:07 WOŚP is comin'! :) Ej Free,oj Sorx-Małgoniu,paczaj paczaj-teraz masz-gazeta cie dostrzegła i specjalnie dla Ciebie można owce wygrać! !!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Kragmel,no więc... 28.12.04, 14:13 niniejszym oświadczam,że dostaniesz podwyżkę..;P Jesteś miszczem nad miszczami!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka :) no juz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:38 jak mi nie dadza owcy to sie wkurze.. a ja jestem Małgośka! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Od kampysi 27.12.04, 19:43 Czeeeeesc..... Buuu!!! Nie moge sie z wami spotkac!!! Tak bym chciala, ale wyjezdzam juz w srode, a jutro na jeden dzien przyjezdza do mnie (tzn. do mojej rodziny) moj dziadek, ktory mieszka w innym miescie, nie widzial mnie prawie rok i to jest jedyna okazja (a nie mogl przyjechac na swieta), zeby mnie zobaczyc. I nie moge powiedziec "nie"... Strasznie zaluje, mam dla was katalogi Benefitu i gazetke=katalog Lush. Kragmel, wyslij mi moze na adres gazetowy swoj adres domowy i przesle ci wszystko zwykla poczta, a ty rozdasz, komu bedziesz chciala (jesli oczywiscie masz ochote). Bylam dzis u fryzjera i dentysty, nakupowalam mase kosmetykow (m.in. oslawione Brewoxyl i Cepan, henne do rzes - bede sobie robic sama, maseczki Dermiki, zel do mycia twarzy Iwostin Purritin - to wszystko za waszymi radami, dziekuje!). Ma nadzieje, ze mialyscie udane swieta...? Pozdrawiam i naprawde bardzo mi przykro :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel oki doki 27.12.04, 19:47 zaraz ci mejla napiszę. very szkoda, że nie możesz się z nami spotkać (chociaż moje obolałe ucho się cieszy, że nie musi na dwór wychodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś