Gość: mycha IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 11.09.04, 22:16 mam ochotę na tatuaż, ale trochę się boję polecacie???? jeśli tak prosze o ewentualne namiary w Krakowie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamrysia201 Re: tatuaż 12.09.04, 01:47 Tatuażu nie mam , ale tez mnie bierze na dziare ;-)) Na Pijarskiej w Kraku jest salon tatuażu . Adresu stronki www nie mam przy sobie ale jak co to jak znajde to podżuce ;-)) Pozdrawiam ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osssstra Re: tatuaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 05:37 dziary sa total cool, ja mam na plecach wielkiego orla, i wogle mam nadziergane w ruzych miejscach motylka, delfina, hinska litere i napis 'born too be free' tatuaze sa super!!!!! nie zwlekaj i cos sobie tam zazycz kolorowego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: tatuaż 12.09.04, 18:14 oooo serio masz wydziergane "born too be free"?? eeeee nie chce cie martwić, ale chyba powinno być "born to be free"? (tzn. tak by było bardziej poprawnie) Wiec może sobie to popraw czy coś, bo to troche głupio tak z literówką wytatułowaną biegać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dispaly Re: tatuaż IP: *.zax.pl 12.09.04, 09:50 Hej ja tez jestem za. Sama mam pięknego smoka na plecach. Jeśli chodzi o studio tatuażu, to moge Ci polecić studio na Grockiej 2. Robi tam tatuaże moj znajomy Artek i jest po prostu mistrzem. Wszyscy moi znaojomi tam robią już któreś z kolei = tatuaże bo on jest naprawdę najlepszy. Nigdy nie rób sobie tatuażu w "Kulcie" w Krakowie bo tam potrafia zepsuć nawet prosty tatoo. Ktokolwiek tam sobie robił tatuaż z moich znajomych narzeka bo albo ma zabliźniony albo nie taki jak miał być. Dobrze ci radze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamrysia201 Re: tatuaż 12.09.04, 15:09 A tak wogóle to w jakich cenach są tatuaże - to napewno zalezy od wielkości i czasochłonności itp ale np taki 5 cm ?? Pozdrawiam i dzieki za rade co do Kultu - bo miałam zamiar tam robić , ale już raczej podziekuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: tatuaż 12.09.04, 15:31 ja robilam w salonie na Florianskiej 16, www.robtattoo.com.pl mam cos w rodzaju feniksa kolorowego nad pupa, ale nie powiem ci ile kosztuje bo tam mam kumpla i bylo ze znizka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamrysia201 Re: tatuaż 12.09.04, 15:51 Oki dzięki za adresik ;-)) A jakie były twoje "doznania " podczas tatuowania i po ?? tzn czy bolało ?? Pozdrawiam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: tatuaż 12.09.04, 18:10 Gość portalu: mycha napisał(a): > mam ochotę na tatuaż, ale trochę się boję > polecacie???? masz ochotę? to za mało. tatuaż to coś co robi sie na całe życie i "mam ochotę" to stanwoczo zbyt błahy powód. nie warto robić pod wpływem chwili/impulsu/mody bo potem będzie się załować. a boli bardzo różnie, w zależności od tego gdzie na ciele, jaki wzór i na kim. Odpowiedz Link Zgłoś