Dodaj do ulubionych

Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć

IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 15.09.04, 13:07
Zamierzam kupić sobie wodę toaletową Hot Couture Givenchy. Wiem, że w
Sephorze cena rzuciła mnie na kolana (chociaż dokładnie jej nie pamiętam),
natomiast w Dionecie 100 ml kosztuje 231 zł. Wydaje mi się to bardzo dziwne.
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ziereal Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć 15.09.04, 13:12
      odp masz na "o perfumach"":)
    • Gość: tuya Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.pinnex.com.pl 15.09.04, 13:15
      Ja wczoraj odebralam z dionetu Organze, tez za 231 zl i nie mam zastrzezen co
      do oryginalności, chociaz pudelko bylo niezafoliowane. To mnie troche
      zaniepokoilo.
      • Gość: hot Do tuya IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 13:19
        A ile czekałaś na przesyłkę? I jeszcze jedno-płaciłaś przy odbiorze czy
        przelewem?
        • Gość: tuya Re: Do tuya IP: *.pinnex.com.pl 15.09.04, 13:33
          Czekalam 4 dni, placi sie przy odbiorze. Wszystko porzadnie zapakowane i
          jeszcze probka gratis.
      • Gość: Ola Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: 195.26.24.* 15.09.04, 13:30
        Ja miałam to samo, więc pozostanę przy Pedecie (z którego zawsze dostałam
        perfumki zafoliowane).
        • Gość: tuya Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.pinnex.com.pl 15.09.04, 13:35
          czytalam o tym wczesniej - ze perfumy przychodza niezafoliowane, ale te
          kilkadziesiat zl roznicy sprawilo ze wybralam dionet i na moj nos prefumy sa
          ok:)
        • Gość: margaret sprawa z folia IP: *.echostar.pl 15.09.04, 13:58
          pytalam sie o sprawy zwiazane z folia w sephorze. Okazuje sie, ze po pierwsze,
          nie kazde perfumy sa foliowane (np fabrycznie folii nie ma przy perfumach estee
          lauder, hugo boss szary meski, amarige givenchy albo organza, nie pamietam:()),
          tylko ze niektore sklepy same foliuja opakowania. Tak jest np w sephorach
          mieszczacych sie w Empikach MEgastore (katowice np), gdzie sklep ma obowiazek
          foliowania opakowan:). Sephora przy Geancie np juz nie foliuje:) i tam zastalam
          te same opakowania , ktore w Empiku byly zafoliowane, bez folii.
          Tak wiec folia nei jest ZADNYM miernikiek oryginalnosci:), a jezeli zalezy
          komus na tym, zeby opakowanie bylo zafoliowane, to radze isc do sklepu i
          poprosic o zafoliowanie:)
          pzd

• Gość: bebe Re: sprawa z folia IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 15.09.04, 16:40
            No właśnie, nie wszystkie perfumy są zafoliowane. Ostatnio kupowałam w Paryżu
            Jicky Guerlaina i też kartonik nie był zafoliowany, a przecież zapach był
            oryginalny.
    • Gość: Agnieszka Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.poczta.lublin.pl 15.09.04, 13:52
      Sprawdzałam teraz ceny moich ulubionych perfum na dionecie i nie różnią się
      niczym od cen w Galerii Centrum( Eden)
    • Gość: xirtam Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:16
      zamówiłam perfumy: Lanvin w sklepie int.www.e-perfumy.pl...czekam już 7
      dzień...telefon w krakowskim biurze nie odpowiada...dużo atrakcyjniejsza oferta
      zdaje sie być w Dionecie...ile średnio czekacie na przesyłkę...tamtej na pewno
      już nie odbiorę:( miała być w zeszły piatek....
    • Gość: mala_mulatka Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 15:22
      Tak dla prownania ja kupilam w Pedecie na wyprzedazy Hot Couture 30 ml po
      120.Byla zafoliowana.Teraz jest po 152zl.Sprawdzalam w zagranicznych sklepach i
      tam cena byla ok 75 euro, ew 60 funtow a tutaj :
      zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=http%3A%2F%2Fwww.aleperfumy.pl%2Fcgi%2Feasyshop.cgi%3Fcom%3DPT%2F404
      264 zl.
      Ja osobiscie polecam Pedet w ktorym juz nie raz kupowalam.Z drugiej strony
      zawsze mozna ( jesli kupisz za zaliczeniem) poprosic na poczcie o komisyjne
      otwarzcie paczki na poczcie.
      pozdrawiam

• Gość: margaret Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.echostar.pl 15.09.04, 15:40
        30ml po 75 euro?:)
        gdzie niby?:)
        sorry, ale w Niemczech kosztuja ok 32 euro (30ml)
        pzd
        • Gość: mala_mulatka Re: Znowu Dionet, ale nie mogę uwierzyć IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 23:53
          heh,sorki jakos zapomnialam dodac ze podalam cene tej wielkosci jaka chce kupic
          zalozycielka watku (100), bo ja osobiscie kupowalam 30 ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka