Dodaj do ulubionych

2 pytania:

IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 11.04.02, 05:30
Pierwsze: czy ktoras z was uzywala samoopalaczy Lancome, a jesli tak to jakie
wrazenia.
Drugie: czy znacie i uzywalyscie kosmetykow Aveene (to pytanie do kobietek ze
Stanow - bo chyba w Polsce ich nie ma)
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: 2 pytania: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:25
      Ad.2 Ja nie używam, ale tu dziewczyny bardzo je sobie chwaliły, a z tego co
      wyczytałam, wiele sądów jest, że są lepsze od Vichy.
      Sprawdź sobie w archiwum.
      Pozdrawiam
      Vera
      • Gość: justy Re: 2 pytania: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 19:26
        Vero, to nie pomyłka, chodziło o Aveene (taka amerykańska firma) a nie o Avene.
        Ja też myślałam, że chodzi o Avene, ale przeczytałam wypowiedź Basi na wizaż.pl
        na ten temat i teraz jestem taka mądra :)
        • yak-ona Re: 2 pytania: 12.04.02, 19:48
          ad.2
          ja uzywam avene-przede wszystkim balsam do ciala i tonik rozjasniajacy do
          twarzy, krem z soja - jak dla mnie rewelacja za taka cete nie ma sie nad czym
          zastanawiac!
          nie ma mozliwosci zeby uczulaly!!
          • Gość: Ania Re: 2 pytania: IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 12.04.02, 21:54
            dzieki za informacje - wiec chyba kupie i sprawdze na wlasnej skorce,
            Pozdrowienia....
          • Gość: Monczus Re: 2 pytania: IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 13.04.02, 23:24
            Jesli chodzi o Aveeno, to uzywalam krem/mleczko (takie geste) do demakijazu i
            tonik- bardzo przyjemne, dawaly uczucie nawilzenia i odswiezenia. Kupilam
            jeszcze ich balsam do ciala- super na zime i wysuszona kaloryferami skore-
            szybko sie wchlania i pozostawia nawilzona skore na dlugo. Moja siostra ma
            Aveeno scrub do ciala i tez sobie chwali.
            A jesli chodzi o kremy Aveeno- wiem ze jest jeden,malutki, a ostatnio pojawily
            sie troche wieksze opakowania z wersje z filtrami i bez. Planuje kupic, gdy
            skonczy mi sie to, co mam, bo te inne produkty Aveeno byly naprawde b. dobre.
    • Gość: Hokusai Re: 2 pytania: IP: *.o.s.bonet.se 13.04.02, 20:32
      Ja uzywam samooplacza Lancome i nie jestem z niego za bardzo zadowolona. Troche
      dziwny zapach, kiepskie efekty, tzn. minimalny efekt opalenia. Przedtem
      uzywalam Diora i byl o niebo lepszy!
    • Gość: basia Re: 2 pytania: IP: *.rasserver.net 13.04.02, 22:41
      Aniu! daj znać jakie masz wrażenia z tego kremu Aveeno, jeśli zdecydujesz się
      na niego:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka