Dodaj do ulubionych

staniki z "dziurkami"

IP: 195.116.43.* 20.09.04, 17:04
mam dwa biustonosze triumfa amourette czy coś takiego, oba push up-y ale
dzieje sie z nimi coś beznadziejnego, czego fektem sa wgłebieniaktórych nijak
nie moge usunac i paskudnie to wyglada pod jakakolwiek bluzka. moze macie
jakies sposoby na to??? bo poza tym biustonosze sa sliczne...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiaczek Re: staniki z "dziurkami" IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 20.09.04, 18:02
      Dokładnie napisz o co Ci chodzi, bo nie za bardzo rozumiem.
      Też mam taki stanik i nie wiem o czym piszesz.
      • Gość: ala wgłebienia IP: 195.116.43.* 20.09.04, 21:03
        cóż... chodzi o takie wgłębienia...po prostu tak jkaby sie wygniatał... mam
        nadzieje ze tearz jasniej:)
        • Gość: up up IP: 80.51.176.* 21.09.04, 11:33
          • Gość: Kalinka_K82 jabłuszka albo piłeczki do tenisa:))) IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 21.09.04, 14:08
            Witam
            te dziurki mogą powstawać np. od złego suszenia. ja swoje susz kładąc je na
            jabłkach:)
            ale to nie zawsze pomaga, bo czasami te gąbeczki w środku stanika są chyba
            jakijś złej jakości i po prostu same się deformują wtedy to już chyba pies
            pogrzebany:(
            A może ktoś ma jeszcze jakiś super dobry sprawdzony pomysł na te nasze "dziurki" :))
            Pozdrawiam
            • Gość: Free pomysł doraźny IP: *.tele2.pl 21.09.04, 15:22
              dokladnie wiem o co chodzi, mam taki stanik z kaphalla i takie wglebienia.
              niestety nie mam sprawdzonego pomyslu, chyba sie nie da :/. wiecie to
              rzeczywiscie widac na bluzke obcislej np.
              jako ze poza tym bardzo fajny fason tego stanika jest, wiec go nie wyrzuce -
              wypycham to zaglebienie watą :-)). hehe, wypychać sobie stanik watą, jak jakaś
              dziewczynka 12 letnia.. ;)
              • Gość: madusiak Re: pomysł doraźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:45
                cholercia to samo mam ze stanikiem Kapp ahl(tym z zelikiem w środku)...jedna
                miseczka jakos mi sie zagięła. Ja to jakos wypycham skarpetkami w szafie jak
                lezy zeby troche sie odgiął...chyba zle suszony byl niestety i teraz to juz
                malo co da sie zrobic. A ze go uwielbima to tez jakos musze przezyc to.
                A czy moze gdzies procz Kapp Ahla mozna takie push upy z zelikiem kupić? o
                wiele ladnie j sieukaladaj niz te wypchane z poduszeczkami z materialu.
                ojej to troche straszne ze tak oszukujemy nature...
                • Gość: Kalinka_K82 Re: pomysł doraźny IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 22.09.04, 14:14
                  podciagam watek bo sama jestem ciekawa innych recept na te dziurki:))))))))
                  pzdr.
                • zuzaba Re: wkładki wodne 23.09.04, 13:13
                  W ofercie triumpha na www. biust. pl widziałam model Amourette Water Bra,
                  pisze, że ma wkładki wodne podnoszące biust, czy o to chodzi?

I.
                  • Gość: ala nie, chodzi o zwykłe wkładki IP: 80.51.176.* 23.09.04, 22:06
    • Gość: pppp Re: staniki z "dziurkami" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 19:31
      no cóż, nic by się nie wgłębiało, gdyby stanik miał "zawartość"...
      hahahahaaaaaa
      • Gość: ala no i nie ma w tym nic smiesznego IP: 80.51.176.* 23.09.04, 22:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka