Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:37 Witam:) Znowu potrzebuję Waszej pomocy- czy produkty z linii bambusowej Dora są dostepne w okolicach Ursynowa w Warszawie? Bardzo proszę o namiary, dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D&D Re: Cosmetici Dora! IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 15:06 Musisz wejśc na ich stronę,mają tam wykaz miejsc ,gdzie mozna dostać ich kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&D Re: Cosmetici Dora! IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 15:13 www.cosmeticididora.com/intro_polski.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Cosmetici Dora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:18 Dzieki, wpadłam na ten pomysł tylko nie ma tam Warszawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cynaderka Re: Cosmetici Dora! 21.09.04, 16:44 Witam, szampon i maseczkę z bambusem kupiłam zachęcona zachwytami na wizażu. Użyłam tylko 1 raz i ...niestety sa nie dla moich włosów- były oklapnięte. Teraz chętnie pozbyłabym sie tych zakupów, oczywiście za jakąś niewielka kwotę. Jeżeli Ty, albo jeszcze ktoś byłby zainteresowny to proszę pisać : jolka200@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś