aga_net 21.09.04, 15:45 Hej! chcialabym przeczytac Wasze opinie na temat kosmetykow z tej serii. kiedys uzywalam i strasznie mi zaczely wlosy wypadac. pozdro aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: pantin pro v 01.10.04, 14:08 Witam Ago Odważ się, i jeszcze raz wypróbuj te kosmetyki, szczególnie jeśli twoje włosy już nie wypadają. Wówczas przekonasz się, że przyczyną wypadania nie były kosmetyki z tej serii. Uwaga, wybierz serię odpowiednią do Twego typu włosów. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: pantin pro v 02.10.04, 18:41 Pani Oksana juz slynie z tego ze poleca "profesjonalne: szampony Pantene. Szlag mnie trafia kiedy zadaje sobie pytanie jak lekarz moze polecac cos co wielu osobom szkodzi? Wszyscy chyba znamy odpowiedz. Co do jakosc Pantene - to mnie i mojej mamie zaczely bardzo wypadac wlosy, ja jakos odratowalam, ona ma doslownie lyse placki na glowie. Proponuje Pani doktor samej wyprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: pantin pro v 06.10.04, 13:43 Ja nie uzywałam ale moja siostra tak. Równiez zaczeły wypadac jej włosy :/ Odpowiedz Link Zgłoś