Dodaj do ulubionych

peeling kawowy na gładki tyłeczek :)

IP: 193.151.48.* 24.09.04, 19:26
witam!
jak sporzadzic miksture kawowa do pilingowania ciala? czy wystarczy zaparzyc
kawe , a nastepnie natrzec sie fusami? czy drobnomielona kawa wystarczy?
dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: 193.151.48.* 24.09.04, 20:03
      no kolezanki! bo sie chce isc wypilingowac! pozdrowionka
      • Gość: jagna Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 24.09.04, 20:37
        na wizażu jest przepis na rewelacyjny peeling kawowo-cynamonowy
        • Gość: Ally Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: 80.51.237.* 24.09.04, 20:43
          Czesc;]

Ja robiłam taki peeling ostatnio, efekt był niesamowity... zaden peeling
          kupiony w sklepie tak nie działał na moja skórę, no więc:

Do szklanki wsypałam 1 kopiastą łyżeczkę mielonej kawy i zalałam ją gorącą wodą
          (tak 1 cm szkolanki, aby były fusy mokre)
          Pomieszałam, odcedziłam nadmiar wody a do reszty szklanki dodałam
          oczyszczającego żelu do mycia twarzy.
          Całość wymieszałam i papkę zastosowałam na ciało.
          Jedynie aromat kawy mnie drażnił a tak to super ;]
          • k3ffy Re: peeling kawowy - rewelacja !!! 05.10.04, 11:47
            Dzięki za pomysł!!! Połączyłam zaparzoną kawę z pomarańczowym żelem pod
            prysznic. Zapach niesamowity! Skóra wspaniale wygładzona! Chyba już nie wrócę
            do gotowych peelingów :)
      • Gość: mała Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.pl / 213.155.191.* 23.01.05, 19:37
        no kobietki, nikt nie wie czy inka się nadaje? bo nie wiem co może być oprócz
        tej kawy (jak sobie tylko przypomnę,jak się wczoraj czułam to znów mnie mdli)
        lub cukru? (sól odpada)..
    • mikams75 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 24.09.04, 20:44
      3 lyzki kawy zalac wrzatkiem- mala iloscia, taka zeby powstala gesta papka.
      Poczekac az wystygnie.
      Mozesz dodac oliwki, jakiegos kremu, zelu pod prysznic, cynamonu albo czego tam
      tylko chcesz i sie tym nacierasz pod prysznicem. Rewelacja! Juz nigdy nie kupie
      zadnego peelingu!
      • Gość: zuza Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: 193.151.48.* 24.09.04, 20:53
        super! to sie moge isc umyc;) dzieki!
        ale mam jeszcze pytanko: czy to nie szkodzi naczynkom na nogach, bo mi pekaja
        niestety. buuu :(
        • mikams75 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 24.09.04, 21:01
          mi tez pekaja ale juz olewam. Jak zauwazysz pogorszenie to zawsze mozesz sie
          mniej intensywnie w tych miejscach szorowac.
          A co do wanny to sie swietnie splukuje prysznicem.
    • Gość: kragmel Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:58
      ja robię bez parzenia kawy. wsypuję tak ze dwie łyżki mielonej kawy (najtańszej
      mieszanki kerfurowskiej), zalewam oliwką. bardzo fajnie drapie, wygładza.
      oliwka natłuszcza ciało (i to nie schodzi pomimo bardzo
      dokładnego "prysznicowania" po peelingu), więc jak mi się bardzo nie chce to
      już nie smaruję się żadnym balsamem po wyjściu z wanny.
      minus jest taki, że wszystko wokół (znaczy się wanna) bardzo się brudzi i
      wymaga szorowania. aha minusem może być też to, że zapach kawy z tobą zostaje
      na dłużej.
    • Gość: Ally Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: 80.51.237.* 24.09.04, 21:07
      No własnie, mnie drazni ten aromat kawy, który zostaje na ciele ;/
      • Gość: zuza Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: 193.151.48.* 24.09.04, 21:35
        juz sie wyskrobalam ;) rewelka!!!! a zapach olalam, bo tez nie lubie kawowych
        aromatow. zapomnialam tylko, ze sobie balsamu nie kupilam i nie mam sie teraz
        czym posmarowac. ale mimo wszystko skora jest teraz gladziutenka! ale ta kawa
        skrobie, nie? podoba mi sie moj nowy kosmetyk :)))
    • vikisc JAK CZESTO 24.09.04, 21:46
      SUPER SPRAWA ALE JAK CZESTO MOZNA GO STOSOWAC CO!!!!!!!!!!
      • Gość: zuza Re: JAK CZESTO IP: 193.151.48.* 24.09.04, 22:15
        chcialam tylko powiedziec, ze skora nadal gladka! cud, mowie wam!
        no wlasnie jak go stosowac? moze raz na tydzien?
        • Gość: kragmel Re: JAK CZESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:14
          ja robię raz na tydzień, tyle mi wystarczy. moja zasada odnośnie peelingów
          wszelakich, tych do twarzy też, brzmi: robić kiedy czuję, że powinnam (skóra
          szorstka, jakby grubsza, brakuje świeżości).

aha, mała prośba - nie piszcie z włączonym caps lockiem, tzn. samymi wielkimi
          literami, bo to w internecie oznacza krzyk, i bardzo kiepsko się czyta przy tym.
          • Gość: Edziabek Re: JAK CZESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 21:35
            czemu ja dopiero teraz na to wpadłam??? peeling kawowo-cynamonowy jest cudowny:-
            ))) wspaniale pachnie i cudownie wygładza... nie chce zadnego innego
    • Gość: naina Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 26.09.04, 01:18
      Dziewczyny,ten peeling jest the best!Wlasnie dzisiaj go zrobilam,troche
      drapie,ale nawet przyjemnie a aromat kawy mi odpowiada.Skora jest gladka jak
      nigdy,po zadnym peelingu tak nie mialam,a probowalam roznych.Pozdrawiam,oby
      wiecej takich pomyslow:)))
    • zuta Wypróbuję jeszcze dziś. :) 26.09.04, 11:25
      Uwieeelbiam aromat kawy. :))) Zobaczymy.
      • Gość: goska Re: Wypróbuję jeszcze dziś. :) IP: *.gizycko.mm.pl 26.09.04, 13:00
        Dziewczyny,dodajcie jeszcze do kawy i cynamonu trochę mielonego imbiru(dzała
        rozgrzewająco).
        • konim691 A co z twarzą? 26.09.04, 14:24
          To kawowe cudo stosujecie też na twarz czy nie ryzykujecie?
          • Gość: kragmel Re: A co z twarzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:02
            do twarzy mam inne specyfiki (sklepowe). jedyna domowej produkcji rzecz, którą
            kładłam kiedykolwiek na twarz to drożdże.
            od peelingu do twarzy oczekuję trochę innych rzeczy niż od tego do ciała. poza
            tym nigdy nie użyłabym czegoś mocno drapiącego.
    • yoolcia20 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 26.09.04, 15:36
      To cudo jest naprawde suuper, dzisiaj zastosowałam po raz pierwszy i jestem
      bardzo zadowolona. Zaparzyłam dwie łyżki kawy, dodałam łyżeczkę oliwki z Ziaji
      antycelulitowej i wymieszałam z cynamonem. To jest naprawdę super.
    • sylver55 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 26.09.04, 19:37
      Wczoraj własnie wypróbowałam ten piling.Jest naprawde rewelacyjny!!!Do dzisiaj
      czuje tą miekkość i gładkość :))
    • pierozkowa Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 26.09.04, 21:44
      witajcie dziewczyny:) uwielbiam te wsze porady o domowych sposobak na piekne
      cialo!!! normalnie az mam ochote zaraz biec do wanny i wyprobowac ta mikasture
      z kawy:) pozdrawiam serdecznie i czekam na nowe pomysly:)
      • Gość: magdaa4 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.gorzow.mm.pl 26.09.04, 22:46
        Ja wyprubowalam wczoraj ten peeling dodalam troche cynamonu i oliwy z oliwek
        haah swietna mam teraz skore taka miekka tylko ze jest jeden minus :(
        szorowanie waany po kawie haha ale czego sie nie robi dla urody.....
        swietny pomysl polecam :)
    • Gość: Amelia Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:28
      Super!Właśnie wyszłam z łazienki.Ten peeling+ustawione wszędzie świeczki+muzyka
      Sade w tle;););) To jest to co Tygryski lubią najbardziej;)
    • zuta Wypróbowałam. Dobre. 27.09.04, 06:58
      Trzeba zalać kawę niewielką ilością wody, żeby potem nie trzeba jej było odlewać.
      Efekt jest fajny. Zużyłam trochę kawy, która ma gorszy smak i stoi od dawna na
      półce. Polecam. Do kawy można dodać kremu albo żelu. Następnym razem dodam też
      cynamonu lub imbiru jak ktoś tu podpowiada. Z dwóch łyżek (nie łyżeczek) kawy
      zrobiłam peeling na całe ciało prócz twarzy i pleców. :) Gdybym miała peeling w
      tubce, poszloby go sporo, więc chyba naprawdę warto. I do tego naturalnie, bez
      chemii.
      • Gość: Elanor A co z solą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:34
        Słyszałam już tu o kawie i cukrze, ale gdzie jest stary, babciny peeling z soli gruboziarnistej? Daje cudowne uczucie gładkości, do tego nie brudzi wanny i nie ma żadnego zapachu. Jest też tańszy od kawy i cukru. Ja mam zawsze przy wannie woreczek lub słoiczek z solą kamienną. Podczas prysznica/kąpieli wysypuję trochę na dłoń, dolewam odrobinę żelu pod prysznic i się nacieram. Nie wspomnę o tym, że można dodać do takiej solnej pasty kilka kropel olejku aromaterapeutycznego. Pozdrawiam.
        • Gość: kaloo Re: A co z solą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:02
          ojej,no sól przecież strrrrrasznie szczypie....!!!Ja nie mogę znieść tego.
          Kiedyś nawet w takim samym wątku o tym pisałam.A Ciebie nie piecze?
          Ja mimo wszystko stawiam na cukier.
          pzdr!
          • Gość: Elanor Re: A co z solą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:09
            Mnie nic nie szczypie, ale ja nie mam wrażliwej skóry. Widocznie sól jest dla gruboskórnych:) Jednak trzeba przyznać, że sól działa znakomicie. Pozdrawiam.
    • Gość: olenka1 pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:01
      czy mozna do tej kawy dodac np oliwki j&j dla dzieci
      • Gość: Misia-Monisia NOWE POMYSŁY? IP: *.crowley.pl 27.09.04, 13:43
        Jak dodasz oliwki to będzie jeszcze lepszy efekt. Ja stosuję już z miesiąc.
        Peeling jest rewelacyjny. Daje efekty.

A czy wy macie jeszcze jakiś sposó na Cellulit? Może jak złączymy siły to
        opracujemy jakąś nową i lepszą metodę...
        • ja_an Re: NOWE POMYSŁY? 01.10.04, 21:29
          ja mam sposób na cellulit. szklanka wody mineralnej z sokiem z cytryny na czczo
          rano i zielona herbatka. skuteczne!!! chociaz ja obecnie nie stosuje, bo karmie
          piersią. a dziecko ważniejsze niż pozbycie sie toksyn. naprawde polecam
      • mikams75 Re: pytanko 27.09.04, 21:03
        rewelacyjnie jest z oliwka, ale gorzej dla lazienki :-( Sama kawa lub z
        cynamonem splukuja sie bez niczego!
    • icegirl Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 27.09.04, 20:51
      Zrobilam. Dałam ją sobie na twarz, ale zachęcam do rozwagi - ziarenka dostały
      mi się do oczu. Wymywałam je przez pół godziny.
    • trena Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 27.09.04, 21:14
      no po prostu extra, jak tylko to przeczytałam to pobiegłam się wykąpciać i
      spróbować tego cuda. Efekt extra!!!!!!!!!!!!!!!!!wsmarowałam w pośladki, uda,
      brzuszek, dodałam do tej zaparzonej kawy troszke żelu pod prysznic i zrobiła
      się piana.FAJNIE,Takie mięciutkie ciałko!! ale na twarz się bałam zastosować...
      JESZCZE TYLKO JAKIŚ DOMOWY ŚRODEK NA CELLULIT PROSZĘ....:)
      • Gość: ola Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.aster.pl 27.09.04, 22:05
        spróbujcie tez cukier z oliwką. Rewelka!
        • Gość: zuza a owsianka na buzie IP: 193.151.48.* 27.09.04, 23:15
          dziewczyny a co powiecie na peeling z owsianki?
          jest bardzo delikatny. wystarczy zalac odrobna cieplego mleka lub wody,
          poczekac az ostygnie i delikatnie masowac. nie jest to skrobanie jak po kawie ,
          ale buzka jest milutka w dotyku.
          pozniej mozecie zetrzec troche jablka, najlepiej na szklanej terce, takiej jak
          dla malego baby, zeby witaminy nie uciekaly od kontaktu z metalem.nastepnie
          wymieszajcie z maka ziemniaczana, tak aby zrobila sie papka. nakladacie to na
          15-20 min, no i macie delikatna maszeczke z kwasami owocowymi.
          tylko, ze twarz to juz inna sprawa niz cialo, wiec apeluje o rozwage.
          pozdrawiam wszystkie fanki natury!
          p.s. chyba sie uzaleznie od tej kawy!!!
          • Gość: zuza Re: a owsianka na buzie IP: 193.151.48.* 27.09.04, 23:16
            a! zapomnialam, ze jablka maja dzialanie nawilzajace.
        • Gość: kaloo Cukier! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:28
          Również moim skromnym zdankiem cukier w tej kwestii jest o niebo lepszy od
          kawy...;)
          A z oliwką-cudo! Ja używam od kilku lat,a dopiero teraz zaczęła sie na rynku
          ekspansja cukrowych peelingów-eris,bielenda itd.
          Kawa jest dość drobnoziarnista.Ale podobno antycellulit.
          pzdr!
      • justa_79 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 30.09.04, 13:19
        trena napisała:
        > JESZCZE TYLKO JAKIŚ DOMOWY ŚRODEK NA CELLULIT PROSZĘ....:)

trena, właśnie peeling kawowy działa na cellulit ;) prawie każdy krem
        p/cellulitowi zawiera kofeinę.
    • Gość: goska Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 28.09.04, 12:06
      REWELACJA!!!!
      • annaoke Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 02.10.04, 12:21
        No dobra--a wanna się nie zapcha od tych fusów ??
        Cukier i sól się rozpuszcza- a kawa nie.
        • Gość: ola Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.aster.pl 09.10.04, 17:49
          jak połączysz cukier z oliwką to się nie rozpuści. Spróbuj najpierw na
          dłoniach - garstak cukru na to oliwka i delikatnie masuj. Rece jak z jedwabiu.
          Zawsze tak robie przed wiekszym wyjsciem. Ciało też super gładkie, gdy
          potraktuje sie je taką mieszanka
    • Gość: Ewa Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:34
      na co dobty jest ten peeling ?
      • Gość: Kelly Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.238.102.82.adsl.inetia.pl 03.10.04, 20:08
        Sprawdziałam choć byłam sceptyczna...efekt super - peeling kawowy przeszedł
        moje najśmielsze oczekiwania :)
        • Gość: kajko Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:54
          ja też juz jestem "po". Cudowna sprawa.Kocham zapach kawy.Dziewczyny, dzięki za
          ten wątek i za wiele innych, równie ciekawych.
    • cruella Małe pytania:))) 03.10.04, 20:33
      Mam takie dwa, niewinne pytania (jakoś nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi)

1. masujecie ciało gołą ręką czy jakąś myjką?
      2. jak długo powinien trwać taki peeling?

Może to głupie ale nie mam pojęcia.
      :)))))))))))))))
      • Gość: kragmel Re: Małe pytania:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:45
        gołą ręką, bo ja leniwa jestem i prać myjki już by mi się na pewno nie chciało.
        jak długo to chyba kwestia preferencji, siły w dłoniach ;), grubości
        niechcianego naskórka, no nie wiem czego jeszcze... powiedzmy, że zajmuje mi
        pół minuty jeden kawałek ciała, jeśli za kawałek przyjmiemy łydkę, udo, brzuch
        itd.
    • Gość: Ani Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.chello.pl 06.10.04, 20:03
      Dziewczyny!

Od paru dni sledzilam ten watek i z zainteresowaniem czytalam Wasze zachwyty po
      zrobieniu tego peelingu.

Obiecalam sobie, ze jak tylko znajde wolny wieczor, to napewno go sobie zrobie.

No i wlasnie dzisiaj nadszedl na to czas.

Odcedzilam fusy, dodalam troszke olejku Nivea do skory bardzo suchej i tylez
      samo balsamu ujedrniajacego Avonu. Wszystko to wymieszalam i porzadnie natarlam
      uda i pupe.

Efekt?! REWELACYJNY!

Mam spory cellulit i sucha skore, a po tym peelingu stala sie ona bardzo
      gladka. Do tego stopnia, ze nie wymagala wcierania dodatkowych kremow.

SUPER!

Za 3-4 dni tez sobie zrobie!

Ania

PS. Acha, dodam, ze nie pracuje w firmie produkujacej czy tez sprzedajacej
      jakakolwiek kawe :)

PA
    • a.kopiko1 Re: pytanie o ten cynamon 06.10.04, 22:09
      Hej,
      Ja też robię sobie od czasu do czasu te peelingi z kawy, ale nigdy nie dodawałam
      cynamonu. Powiedzcie mi, czy to ma być przyprawa czy olejek cynamonowy? Wg. mnie
      chyba olejek, prawda?
      Ten peeling jest naprawdę super, czuję się po nim super, ciało jest takie
      gładkie i tak miło jest go potem dotknąć ;)
      • Gość: peeling Re: pytanie o ten cynamon IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 07.10.04, 00:05
        cynamon w proszku + imbir w proszku, z olejkiem cynamonowym lepiej uwazaj, duze
        ma znaczenie czy jest z kory czy z lisci ma silne dzialanie, zbyt duze ilosci
        moga niekorzystnei zadzialac na caly organizm. Kawa- mzona uzywac zaparzone
        fusy wtedy trzeba zuzyc od razu jednorazowo, lub sypka zmielona kawe, wtedy
        mozna wymieszac z cukrem, np z sypkim cynamonem, imbirem, dodac kilak kropli
        olejku np pomaranczowego i zalac oliwa z oliwek, taki peeling moze postac
        kilkanascie dni i mozna zrobic mieszanke na kilka razy.
        tutaj jest troche przepisow:
        www.basiaandcarol.com/recipe-peelings.htm
    • catalinamartin Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 08.10.04, 21:35
      Moja dziewczyna zrobiła sobie dziś peeling z kawy i efekt jest "pyszny"!
    • pepper_mint Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 09.10.04, 12:22
      miksturka kawowa jest naprawde swietna - ja ostatnio zaczelam ekperymentowac ze
      skladnikami i na razie jestem przy: kawa+miod+cynamon+troszke wody
      przegotowanej albo balsam/zel/oliwka =>zastanawima sie czy mozna jeszcze cos
      dodac-cukier?? slyszalam o peelingach cukrowych ale za bardzo nie wiem jak je
      zrobic, uzywac itd. moge prosic o jakies informacje na ten temat ze
      storny "fanek" cukrowych kosmetykow?
      pozdr :)
      • aniabe13 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 09.10.04, 15:15
        Pelling cukrowy może być do twarzy:płatki owsiane-trzy łyżki zmoczyć mineralną
        tak żeby powtała gęsta maź, łyżka drobnego cukru, można parę kropel soku z
        cytryny i wtedy masz wybielający. Wymieszać i od razu używać, cukier robi za
        peeling i odkaża, płatki są nośnikiem i wygładzają skórę. Potem jakiś krem,
        balsam. Samymi płatkami bez cukru można codziennie myć twarz, łagodz
        podrażnienia.
        • pepper_mint Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 09.10.04, 16:14
          dzieki
          dzis wieczorkiem wyprobuje ;)
        • Gość: pepper_mint Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:03
          o i jeszcze mi sie przypomnialo jedno - co sadzicie o tym zeby do takiej
          kawowej, cukrowej lub innej naturalnej miksturki dodac mleko??? W jakiejs
          ksiazce o kosmetyce naturalnej wyczytalam ze bardzo dobrze na twarz wplywa
          przemywanie mlekiem, to moze i tutaj by zadzialalo...?
        • Gość: blondi na gładki tyłeczek najlepszy sex! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:07
          po co jakas kawa czy cukier...marnotrawstwo pieniedzy..trzeba korzystac z
          natury....
    • Gość: Ania Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.chello.pl 22.01.05, 14:24
      Przeczytałam gdzieś na tym forum, że peeling z kawy ma działanie antycellulitowe. Stosuję go od półtora tygodni i mój cellulit niesamowicie sie zmniejszył - o jakieś 60%. W PÓŁTORA TYGODNIA!!! Jak to robię? 4 łyżeczki do kawy zalewam wrzątkiem jak ostygnie robię peeling, nie oszczędzam się trę uda i pośladki z pełnym namaszczeniem, a potem wcieram w nie preparat antycellulitowy ELANCYL, ale czytałam tu, że dziewczyny wcieraja jakikolwiek antycellulit i tez im się zmniejsza. Zamierzam stosować codziennie, aż cellulit zniknie precz, do samego końca. Dodam jeszcze, że nigdy wcześniej nie udało mi się pozbyc cellulitu, a czasami porządnie z nim walczyłam :-)
      Jak zniknie do końca, to Wam o tym napiszę
      Pozdrawiam
    • Gość: Mała Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.pl / 213.155.191.* 23.01.05, 11:57
      Ehhh skóra ok, gładka.. tylko jest jeden wieeeeelkio minus... Od zapachu tej
      kawy zrobiło mi się strasznie niedobrze :-// miałam wrażenie,jakbym miała
      zaraz zemdleć.. nie wiem dlaczego..Ale po wyjsciu z łazienki poszłam sobie do
      okienka nabrać swieżego powietrza.. I co teraz? Słuchajcie,a co myślicie o
      Ince? Nigdy nie piłam takiej kawy i nie wiem jak ona wygląda.. czy też się
      nadaje do tego zabiegu czy może ten proszek jest "głaki" ?
      • Gość: Nina Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) IP: *.toya.net.pl 23.01.05, 23:42
        Kawa Inka jest rozpuszczalna i wystepuje w postaci drobniutkiego
        proszku.Wydaje mi sie, ze mozesz uzyc kawy zbozowej-o ile jest jeszcze
        produkowana:)Kiedys byla taka z Turkiem na opakowaniu.To tyle w kwestii kawy
        nienaturalnej.
        • justa_79 Re: peeling kawowy na gładki tyłeczek :) 24.01.05, 13:08
          kawa rozpuszczalna do peelingu? :) dużo z niej zostanie po kilku minutach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka