Dodaj do ulubionych

perfumy na lotnisku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:36
Witam,
o ile tańsze powinny być perfumy w sklepie bezcłowym na lotnisku?. Chodzi mi
konkretnie o eternity, w sklepie 50ka kosztuje chyba ok.300 zł, a w takim
sklepie o ok. 100 taniej?
dzięki za onfo
Obserwuj wątek
    • Gość: marg Re: perfumy na lotnisku IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 25.09.04, 18:52
      zalezy na ktorym.Na Angielskiej bezłowce kolezanka czesto wychwytuje rozne
      promocje itp, generalnie mysle ze 50ml bedzie kosztowalo ok 140-150zł w
      przeliczeniu.
      • Gość: magda Re: perfumy na lotnisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:57
        dzięki
        • Gość: Ewa Re: perfumy na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:12
          W Grecji i w Turcji gdzie ostatnio byłam są przynajmniej dwa razy tańsze niz u
          nas w sklepach:) np. za 50ml Escadę Magnetism zapłaciłam w przeliczeniu na
          polskie 120 zł czyli ponad dwa razy wiecej niż u nas:)
          • Gość: Ewa Re: perfumy na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:14
            sprostowanie dwa razy taniej niż u nas:D:D aha dobrze jest też się troszkę
            potargować w np.Turcji , teraz żałuję:( bo maogłąm jeszcze taniej kupić, ale i
            tak zaoszczędziłam sporo :)
    • marylu1 Re: perfumy na lotnisku 26.09.04, 00:44
      na lotnisku Londyn Stansted kupiłam Escadę Sentiment 100 ml za 20 funtów, czyli
      za mniej niz 30 ml w Polsce (ok140zł)!!!!!!O ja jak się z tego cieszę!
    • Gość: Tanika Re: perfumy na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:18
      Nie ma juz sklepow bezclowych, przynajmniej dla podrozujacych w obrebie UE.
      • Gość: marg Re: perfumy na lotnisku IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 26.09.04, 13:36
        sa:).
        nie chce mi sie przeszukiwac usenetu-grupy uroda,tam ktos to juz ladnie
        wylozyl. Nie bedzie mozna kupic perfum na Okeciu po cenach bezcłowych,
        przynajmniej nie wyjezdzajacy z Polski Polscy podrozni do krajow UE, ale w
        krajach Ue jak najbardziej:), kolezanka niedawno przyjezdzala z Anglii i kupila
        Normalnie na bezłowce po cenach bezcłowych ;) perfumy:)
        Tak wiec, nie straszyc.
        • Gość: Tanika Re: perfumy na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:44
          To nie prawda. Cala UE to jeden obszar celny, wiec trudno o sklepy bezclowe. To
          tak jakbys chciala kupowac bez cla jadac w Polsce z jednego wojewodztwa do
          innego. Sklepy na lotniskach naturalnie pozostaly i mozna w nich kupic perfumy
          ale nie sa to sklepy bezclowe, wrecz ceny w nich sa czesto wyzsze niz w sklepach
          miejskich. Poluja po prostu na tych ktorzy w ostatniej chwili przypomnieli
          sobie, ze nie maja prezentu dla najblizszch lub po prostu na naiwnych.
          • Gość: marg Re: perfumy na lotnisku IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 27.09.04, 01:56
            A ja Ci mowie, ze nadal mozna kupic tam kosmetyki nie oblozone cłem, na
            podstawie doswiadczen znajomych.:)
            • Gość: Tanika Re: perfumy na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 06:56
              A ja Ci mowie, ze Ziemia jest plaska i spoczywa na grzbietach sloni.
              • Gość: marg Re: perfumy na lotnisku IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 28.09.04, 09:53
                no jak w to wierzysz, to w Twoj problem ;), moze to wplyw pretchetta?, chociaz
                on troche inaczej pisal ;).
                Byłas w ogole za granica w tym czasie, piszesz to z autopsji?:), moze najpierw
                dowiedz sie jak to wyglada, a nie gadaj farmazonów:)
            • dominika8 Re: perfumy na lotnisku 28.09.04, 09:44
              w czerwcu kupowałam na Okęciu trochę kosmetyków, i WSZYSTKIE były tańsze niż w
              Polsce!! Np tusz YSL za 80 zł, w Polsce 105zł
              a Escadę Island Kiss, 30 ml kupiłam na Majorce za 78 zł ( w przeliczeniu), W
              Sephorze 150 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka