Gość: k.leo IP: *.man.bialystok.pl 14.04.02, 12:59 proszę o wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptasia Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.wcp.pl 14.04.02, 14:15 na str. 3 forum jest identyczny wątek, o tej samej nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.csk.pl 15.04.02, 09:38 Miłe zaskoczenie gdy spostrzegłam iż jesteś z Białegostoku. Kosmetyki a.t.w kupiłam sobie jakieś 2 tygodnie temu.Kończyło mi się wszystko i postanowiłam się zaopatrzeć.Pogrzebałam w pamięci i przypomniałam sobie,ze moja koleżanka daaawno temu miała coś z tej serii i była bardzo zadowolona.Znalazłam ich stronę,popatrzyłam,poszłam na Krakowską i kupiłam. Kupiłam kilka rzeczy ale nie ma takiego kosmetyku,który mnie uczulił czy działał jakoś inaczej niż powinien. A Ty jesteś konsultantką ciekawą opinii czy masz zamiar się zopatrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.leo Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.osiedle.net.pl 15.04.02, 20:48 jestem z białego fakt a kosmetyki mnie zainteresowały bo przyniesiono mi ofertę a ja nie wiedziałam czy kupić mam prośbę poradz mi coś szczegołnie dobrego jakiś fajny kosmetyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.csk.pl 15.04.02, 21:48 Nie wiem w jakim jesteś wieku. Ja mam prawie 25 lat. Najbardziej zadowolona jestem z żelu punktowego na trądzik, po prostu widzę jak działa. Żel soft pod oczy i balsam antycellulitis -czuję jak działają. Moja koleżanka była bardzo zadowolona z płynów do higieny intymnej. Ja jakoś czuję,że to są dobre kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.leo Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.osiedle.net.pl 17.04.02, 18:57 mam 22 lata :) i pewnie sobie kupię ten zel skąd wiesz że jestem z białego czyzbym miała to wypisane na czole pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kosmetyki a.t.w. IP: *.csk.pl 17.04.02, 19:31 Po adresie. Zauważyłam,ze mało osób z Białego wychodzi poza białostockie forum więc z tądzaskoczenie. Powodzenia w stosowaniu kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś