Dodaj do ulubionych

szybka dieta

IP: 81.219.243.* 01.10.04, 16:35
Potrzeuję schudnąc w tydzień 4 kg!!!czy istnieje jakaś szybka a zararem
prosta i niedroga dieta???pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: szybka dieta 01.10.04, 16:49
      malo jesc, malo pic, a pozniej miec efekt jojo jak po kazdej drastycznej diecie.
      • Gość: helga Re: szybka dieta IP: *.netcafe.waw.pl 01.10.04, 16:54
        może to fatalna rada ale.... skuteczna.
        Baluj. Imprezka co noc. Tańce, hulanki, swawole, a rano kac i brak apetytu.
        Przyjemne z pożytecznym.
        Ale dla zasadyt piszę że niezdrowe zanim cie o tym uprzedzi ktoś inny :-))))))
        • Gość: K Re: szybka dieta IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 02.10.04, 09:01
          Jak tak dalej pojdzie to zaczna sie rady typu - kup amfetamine, bierz przez
          tydzien, bedziesz miala mase energii i brak apetytu - napewno zrzucisz zbedne
          kilogramy...

Zastanowmy sie!

Niestety takie diety cud - X kilogramow w pare dni nie sa mozliwe do wykonania,
          a w kazdym razie ich skutkow nie da sie utrzymac :((

• Gość: Jasna Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:20
      Żeby schudnąć 1 kg potrzebujesz wytworzyć deficyt 7000 kcal. Dieta 1000 kcal da
      Ci 2000, więc 5000 dziennie musisz spalić ćwiczeniami, np. 5 godzin ćwiczeń
      areobowych, intensywne marszo-biegi z ciężarkami na nogach, rano i wieczorem po
      3 godziny basenu.
      Powodzenia!
      (Będziesz go potrzebowała.)
      • Gość: mikki Re: szybka dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:15
        to wcale nie bedzie takie trudne ale nie gwarantuje Ci ze stracisz dokładnie 4
        i one Ci nie wróca.Przede wszystkim herbatki przeczyszczajace np,lisc
        senesu.Jak sobie pomyslisz ze zaraz bedziesz co chwile pociła sie w ubitacji to
        i jesc Ci sie odechce.Mozesz popijac tez czerwona cherbate.Bierz gorace kąpiele
        Bo wtedy ciało sie poci wiec tracisz wode ale zawsze kilo mniej(najlepiej z
        sola iwonicka-ok14zl).Kiedy juz wyjdziesz z łazienki(moja rada to pic napar
        przed snem i nastepny dzien siedziec w domu:)balanguj ile sie da a potem
        wcieraj silnie działajace kremy wyszczuplajace,w folie pod koc i papu.Powodzenia
        • Gość: vika Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:44
          Nie polecam żadnych sztucznych środów.
          Po odstawieniu herbatek przeczyszczających będziesz dopiero miała problemy z
          przemianą materii i przytyjesz. Od gorących kąpieli chyba nie ma nic gorszego,
          po pierwsze wysuszają bardzo skórę, co powoduje jej starzenie się, po drugie
          jest to czynnik zwiększający powstawanie celulitisu.

Musisz jeść zgodnie z zasadami diety South Beach, ale niekoniecznie sztywnie
          się jej trzymać.
          Po prostu bezwzględnie trzeba odstawić: chleb i wszelkie pieczywo, ziemniaki,
          ryż, słodycze, cukier oraz owoce (bo w nich tez jest dużo cukru).
          Nawet jesli nie schudniesz tych 4 kg tylko mniej, to zobaczysz, że efekty będą
          widoczne gołym okiem, czyli zniknie brzuszek i troche tłuszczyku z bioderek, a
          ciuchy zrobią się luźniejsze. A chyba o to najbardziej chodzi ;-)
          • Gość: mikki Re: szybka dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:36
            Moja porada była skierowana do Tiny bo ona o nia prosiła.Nie kaze Ci sie
            stosowac do moich rad ale jesli cos pisze to znaczy ze mam o tym pojecie.Fakt
            nie sa to zdrowe sposoby ale na pewno skuteczne.Zapomniałam o diecie South
            Beach,ale chce tylko wspomniec ze choc stosowałam ja niecałe 2 tyg i schudłam 6
            kg.do dzis a mineło kilka miesiecy na mysl o jajkach orzechach serach i
            warzywach zbiera mi sie na wymioty.Wiec to jest zdrowe,tak?Chce aby Tina miała
            wybór albo połaczyła rózne sposoby.I nie kazdy nie lubi goracych kapieli!
            • Gość: patent Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:46
              Rzeczywiście vika, Tina nie prosiła o dietę zdrową, tylko szybką.
              Ale… obiektywnie na to patrząc, to trzeba mieć końskie zdrowie aby stosować się
              do zaleceń mikki.
              Nic nie jeść, siedzieć cały dzień w ubikacji po środkach przeczyszczających,
              zaraz potem długa osłabiająca kąpiel w gorącej wodzie i wreszcie bo kilku
              dniach takich tortur tak odchudzona i wyczerpana na całonocna imprezę...
              Nie wiem jak tina, bo to dla niej była ta porada, ale ja osobiście bym nie
              wytrzymała i wole jednak jeść warzywka.
              Ale rozumiem miki, ze po tym wszystkim, jest jej niedobrze na widok jedzenia ;-)
              Przyznaję tez że jest to na pewno tez jakiś sposób na szybkie schudnięcie.
          • Gość: Tina: autorka w trakcie męki;-) IP: 81.219.117.* 05.10.04, 17:56
            Mikki dzięki że wierzysz że ten cel wogóle jest do osiągnięcia!!!Ines twoja
            dieta mi sę bardzo spodobała,schudłam juz na niej 1kg,ale napisz czy sama ją
            stosowałaś i z jakim skutkiem????a Iwa mozesz mi cos wiecej napisać o swojej
            propozycji????bo malo szczególowo mi opisałas ta diete..tzn ile czego sie je w
            jaki dzien?!bylabym wdzięczna za odpowiedz!dzieki wszystkim!!:-*
            • Gość: Ines Re: w trakcie męki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:02
              Ja na w/w diecie schudłam 8 kg w ciągu 10 dni. Było to pół roku temu. A
              ponieważ po zakończeniu diety starałam się raczej uważać na to co jem ( zero
              słodyczy!, stopniowe zwiekszanie ilości i kaloryczności jedzonka) udało mi się
              nie tylko uniknąć jo- jo, ale jeszcze już spokojnie, powoli i bez specjalnego
              wysiłku schudnąć dalsze 4 kg. Tylko jeden mały szkopuł- od tamtej pory nie
              cierpię gotowanych buraczków! Trzymaj się cieplutko! Powodzenia 1 ;)
    • Gość: ines Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:56
      Tak, dieta promowana kiedyś przez Hannę Bakułę.Sniadanie- 2 jajka na twardo,
      można posolić, popieprzyć; lunch- 10 dkg chudego białego sera, obiadokolacja-
      gotowane mięso lub ryba z warzywami ( najlepiej buraczki gotowane, ale mogą być
      różne inne zielone warzywka).Do tego min. 2 l wody/dobę. Dieta monotonna, ale
      bardzo skuteczna , chudnie się ok. 1 kg na dobę. Jasne, że nie należy długo
      stosować, ale np przez 5 dni nie powinna wyrządzić nam żadnej krzywdy. Może być
      zachęcającym początkiem dalszego powolnego już( np dietą 1000-1200kcal)
      odchudzania. Pozdrawiam i życze powodzenia.Ines
    • Gość: iwa Re: szybka dieta IP: 82.160.8.* 02.10.04, 17:37
      stosuje się ją po dwa dni pierwsze dwa biły ser, później jajka, jogurt,
      następnie warzywa,owoce, i na koniec mięso. Pić wodę herbatę najlepiej zielona
      lub czerwona, kawa też może być tylko nie wolno słodzić. Pierwszy tydzień
      minimum 4 kg nie ma efektu jojo.
    • Gość: olka Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:43
      dieta m.ż. mniej żreć !!!
    • Gość: ktos Re: szybka dieta IP: *.fastlane.pl 05.10.04, 12:30
      wpisz w wyszukiwarke haslo "dieta kapusciana" - ja bardzo ja sobie chwale, w
      ciagu tygodnia schudlam ok. 5 kg (codziennie dodatkowo 20 minut malo forsownej
      gimnastyki) bez glodzenia sie, efektu jo-jo nie zaobserwowalam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka