Dodaj do ulubionych

Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśniąca

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 21:29
Jaka? Potrzebuję szminki, która dawałaby lekki kolor, właściwie
półprzezroczysty, za to dużo błysku, w kolorze jasnym: beżowym albo
łososiowym. Proszę o szminkę, bo zapewne ma większy efekt kryjący niz
błyszczyk, a do tej pory nie trafiłam na błyszczyk, który chociaż częściowo
przyćmiłby kolor moich ust na jasny.
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek_asiekowaty up IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 16:53
      • Gość: sloggi Re: up IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.04, 17:10
        hej! jest taka fajna z avonu. ogólnie nie przepadam za ich kosmetykami, ale ta
        szminka jest genialna. zapomniałam jak się nazywa, ale jakoś nawilżająca,
        pielęgnująca czy coś. Taka w jasno zielonych opakowankach błyszczących. jak
        gdzies znajdę to podam linka.
      • Gość: sloggi Re: up IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.04, 17:21
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
        tsid=1&csid=bb542d05adf63a6f05755e1b05d62fb4&cmd=details&itemid=3628
        proszę:D śliczny kolor, pielęgnacja i przystępna cena. zreszta komentarze
        mówia same za sebie. pozdrawiam:D
    • Gość: Lala Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:38
      Miss sporty-Sheer Shine,pachnie arbuzem
    • Gość: Ness Avon Sheer Nourishment IP: *.acn.waw.pl 06.10.04, 17:38
      Doskonała 'przejrzysta' szminka, daje ładny połysk. Mam kolor arbuzowy :) i
      używam właściwie na co dzień, bo wygląda jednocześnie naturalnie i efektownie.

Nie wiem tylko, czy aby na pewno mają odcienie, który by Cię Asiu interesowały...
      • annika_vik Miss Sporty Sheer Shine 07.10.04, 12:07
        Miss Sporty Sheer Shine - polecam. Ta szmineczka to dokładnie to czego chcesz,
        a cenę ma śmieszną - 6,99 (!!!) w Rossmanie. To dokładnie to samo co Sheer
        Temptation Rimmela, ale wielokrotnie tansze. Firma Coty sprzedaje tę samą
        szminkę w dwu różnych opakowaniach i nazwach. Wersja "rimmelowa" kosztuje 25
        zł, tez jest fajna.
        Kolejna to L'Oreal Shine Delicieux, może gdzieś jeszcze dostaniesz, ale
        kosztuje porawie 50 zł.
        • Gość: kaloo Re: Miss Sporty Sheer Shine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:14
          Ja też dołączam się do zachwytów nad Miss Sporty sheer shine-moim zdaniem
          zaje...!;)
          Za małe pieniądze świetny efekt,brokat nie jest sylwestrowy tylko bardzo
          delikatny a konsystencja szminki dosłownie jak błyszczyk nawilża i nabłyszcza!
          REWELACJA!Ja zużywam właśnie 2 opakowanie,co w moim przypadku jest dość
          rzadkie,wręcz ewenementem,bo rzadziutko do czegoś wracam...;)
          NO I TEN ARBUZOWY ZAPACH...! ;)))
          pzdr!
        • Gość: Ewka Re: Miss Sporty Sheer Shine IP: 80.51.242.* 08.10.04, 16:33
          Dziewczyny! Tak zachwalałyście Miss Sporty, że polecialam do Rossmana i
          kupiłam, ale miałam problem z wyborem, bo są trzy rodzaje tych przezroczystych.
          O której konkretnie pisałyście? Z tej kupionej nie jestem zadowolona. Ładnie
          pachnie i kolor też OK, ale zjada się w zastraszającym tempie.Mam taką w
          brokatowym różowym opakowaniu.
    • Gość: Ania-sss Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:25
      Dziewczyny a jakich kolorów (numery) używacie, chodzi o Miss Sporty.
      • Gość: kaloo Nr.Miss Sporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:34
        Ja mam 130 DJ i jest IMHO najładniejsza,praktycznie nie daje kolory,tylko sam
        połyski o może minimalnie delikatnego,naturalnego różu,przez co usta wyglądają
        bardzo świeżo.Uwielbiam tą szmineczkę!Brawa dla Miss Sporty!!!;)
        pzdr!
        ps. Właśnie zauważyłam,że ona nazywa się Twinke Shine a nie Sheer shine-ale i
        tak obie to to samo..;)
        • Gość: Lala Re: Nr.Miss Sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:59
          Ja też używam odcienia 130 i jest super
        • Gość: Free co do tej nazwy miss sporty IP: *.tele2.pl 07.10.04, 18:58
          miss sporty na dwie nablyszczajace szminki, odpowiedniki zreszta rimmela -
          jedna jest przejrzysta, a druga bardziej z brokatem, obie w rozowych
          opakowaniach, a ta brokatowa ma takze brokatowe opakowanie. wiec moze o innych
          mowilyscie :)
    • Gość: martina Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 13:01
      Polecam Moisture Sheer Lipstick Clinique.
      • Gość: Goha Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 19:58
        Szminka jak błyszczyk, dosłownie to Juicy Rouge Lancome. Szminka, a świeci jak
        błyszczyk, nie zostawia grubego koloru, tylko półprzejrzystą watstwę.

Jeśli chcesz uzyskać efekt jasnych ust, to najpierw połóż na nie TROCHE
        podkładu albo korektora a potem ulubioną szminkę.
        Z Juicy Rouge ja najbardziej lubię kolor 140 jaśniusieńki złoty połysk

Jedyna wada 85 PLN, ale z drugiej strony gwarantuję ci że starczy na 2 razy
        dłużej niż szminki z niższej półki (no chyba że się od niej uzależnisz, tak jak
        ja :))
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 21:02
          Ooooj daleko mi do tego, żeby wydać tyle kasy na błyszczyk (na cokolwiek
          zreszta w obecnej sytuacji). Kupiłam ostatnio błyszczyk, który jest całkiem
          matowy, kryjący i beżowy, używa,m go jako podkład pod szminki, jednak chodzi mi
          o taką szmineczkę, która sama w sobie będzie taka, jakiej chcę, nie lubię sie
          bawić w kombinowanie i mieszanie, no i chcę coś takigo, czym mogę maznąć usta
          choćby i na przystanku,. :)
          • Gość: anka Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 07.10.04, 22:17
            Dzisiaj kupiłam szminko-błyszczyk z Lumeny. Seria Berry Care nr 12. No i jestem
            pod dużym wrażeniem. Polecam wszystkim. Cudny kolorek i wspaniałe nawilżenie.
    • Gość: asiek_asiekowaty Miss Sporty praktycznie nie ma koloru IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 16:48
      Patrzyłam, maziałam ręce i nawet na ręce jest ledwo widoczna, daje jedynie
      błysk, a na ustach to juz w ogóle nie mam chyba co liczyć na kolor. Ehh tak źle
      i tak niedobrze... Albo super krycie albo zupełnie przezroczysta. :/
      • Gość: agnesa Re: Miss Sporty praktycznie nie ma koloru IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.10.04, 17:03
        Wiecie co?, ja też ja kupiłam i jestem złaaa...brokat osypuje sie na całą
        buzie, jest b. nie trwała, za minute jej juz nie widac na ustach, jednak
        błyszczyk loreala jest najlepszy , pieknie sie mieni i trzyma sie długo ,
        pozdrawiam
    • Gość: marielle Re: Szminka jak błyszczyk - transparentna i lśnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:30
      dzis tez kupilam sobie szminke miss sporty, a nawet dwie - nr 100 i 160(chyba
      njaciemniejsze). obie juz wyprobowalam. sa swietne, naprawde polecam!!i do tego
      za takie male pieniadze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka