Dodaj do ulubionych

L'oreal Intense repair

IP: *.aster.pl 08.10.04, 19:46
www.allegro.pl/show_item.php?item=32470532
czy któras z Was uzywała tez odzywki bez spłukiwania? dużo słyszałam o tej
masce ale o tej nic wiec prosba o komentarze.
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: klara Re: L'oreal Intense repair IP: 62.233.181.* 08.10.04, 20:21
      Nie dam sobie ręki obciąć, ale kiedyś je oglądałam i wydaje mi się , że ono ma
      w składzie alkohol,ale może pomyliłam z czymś innym z tej serii...Chociaż to
      chyba jednak to ,powinno mieć dozownik jak do spray`u,ale tego na zdjęciu nie
      widać...
      • Gość: Blackrose86 Re: L'oreal Intense repair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:53
        Nie nie nie kochane, ta odzywka ma forme mmm takiego kremu ale sliskiego, i
        buteleczka ma pompke ktora sie naciska by wydobyc porcjie, mam ja od dluzszego
        czasu, po nalozeniu jej na moje mokre wlosy i wysluszeniu sa bardzo lekkie i
        takie delitane, na wlosy delikatnie wilgotne takie prawie sluche jak naloze sa
        lekko wygladzone, ale ja i tak mam gladkie wlosy tylko pusza mi sie koncowki.
        Kondycjia wlosow lekko sie poprawila mi po niej i mniej sie pusza, sa gladkie i
        mile w dotyku, zapach ma swietny ten kosmetyk.
        Aha dobrze jest uzywac maseczki i tej odzywki wtedy wlasy sa naprawde
        wspaniale, tylko ze maseczka jest dosc droga:(.
        Szampon osobiscie nie powalil mnie na kolana ale i tak jest 2 razy lepszy niz
        kazdy inny z niskiej polki.
        W skladzie nie ma alkoholu :).
        Byc moze nowy kosmetyk z tej serii ma alko ale tamten rozni sie buteleczka i
        jak mowila poprzedniczka ,jest w formie sprayu:)..

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka