gluusia 12.10.04, 20:13 Czy ktoras z Was uzywala tego kremu PITYVAL? Prosze o opinie. Mam cere tlusta i juz wielu kremow uzywalam i jeszcze nie znalazlam tego najlepszego. Wlasnie zastanawiam sie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gluusia Re: La Roche Posay - PITYVAL 13.10.04, 09:22 Czy zadna z Was nie uzywala tego kremu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: La Roche Posay - PITYVAL IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 13.10.04, 09:26 przed tygodniem mialam to samo pytanie,niestety zadnej odpowiedzi.nie wiem czy warto kupic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda s. Re: La Roche Posay - PITYVAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:42 ten krem jest przeznaczony przede wszystkim do cery łuszczącej się a jednocześnie tłustej, i z taką cerą sobie radzi. Likwiduje też podarżnienia (chociaż ja nie miałam podrażnienia w związku z tym nie wiem czy akurat łagodzi). Ale ogólnie sprawdza się, chociaż myślę że lepiej sobie radzi OCTOPIROX z firmy Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: La Roche Posay - PITYVAL 13.10.04, 09:51 Magda S.: czy ten OCTOPIROX przy okazji dobrze matowi strefe T ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda s. Re: La Roche Posay - PITYVAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:38 Na pewno nie pozostawia świecącej powłoki, ale czy matuje to nie wiem, moja cera nigdy nie wymagała matowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda s. Re: La Roche Posay - PITYVAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:44 Jak masz wątpliwości to dużo recencji kosmetyków jest na www.wizaz.pl w katalogu kosmetyki wszechczasów (ten jest bardzo dobrze oceniany). Odpowiedz Link Zgłoś