Dodaj do ulubionych

LŚNIĄCA CZERŃ

13.10.04, 11:54
MAM PYTANKO PAN FARBUJĄCYCH WŁOSKI NA CZARNO. WIEM, ŻE TEN KOLOR WYMAGA
TROSKLIWEJ PIELĘGNACJI,PONIEWAŻ SZYBKO WŁOSY TRACĄ SZYBKO POŁYSK,A JEDYNIE
LŚNIĄCA CZERŃ WYGLĄDA WYSTRZAŁOWO.JAKIE WG WAS SĄ NAJLEPSZE FARBY NADAJĄCE
NAPRAWDĘ POŁYSKLIWĄ CZERŃ?pOZDRAWIAM WAS DROGIE URODOWE INTERNAUTKI
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: LŚNIĄCA CZERŃ IP: 62.233.181.* 13.10.04, 12:05
      Połysk włosom zapewnia płukanie ich w occie jabłkowym lub winnym z wodą lub w
      piwie z wodą(drugiego nie próbowałam, pierwsze działa, ale ja mam blond:)
      • justa_79 Re: LŚNIĄCA CZERŃ 13.10.04, 12:08
        ...oraz płukanie włosów po myciu zimną wodą - zamyka to łuski włosów.
    • beataa Re: LŚNIĄCA CZERŃ 15.10.04, 09:08
      PRZETESTOWAŁYŚCIE JAKIEŚ FARBY, SZAMPONY KOLORYZYJĄCE?KTÓRE SĄ NAJLEPSZE?
      POZDRAWIAM
      • Gość: Ewa Re: LŚNIĄCA CZERŃ IP: 195.136.30.* 15.10.04, 09:34
        Napewno odradzam Ci Garniera bo szybko włosy płowieją.
        Ja farbowałam Wellą, ale wycofali czarny i teraz używam Londy. I jestem bardzo
        bardzo zadowolona.
        Do tego po każdym myciu odżywka z filtrem UV, ja byłam zadowolona z Loreala,
        Pantene Pro-V, Garniera i Nivei.
      • justa_79 Re: LŚNIĄCA CZERŃ 15.10.04, 10:17
        beata, wyłącz już tego capslocka i nie krzycz ;)
    • Gość: agni Re: LŚNIĄCA CZERŃ IP: *.tele2.pl 15.10.04, 10:38
      właśnie się zastanawiałam nad safirą, ale prawdziwej czerni tam nie mają w
      ofercie. kupiłam w końcu vivę, kiedyś jej już używałam, OK jest nawet. ostatnio
      używałam londy - może być. co do płowienia koloru, ja akurat na to nie
      narzekam, narzekałam raczej jak się farbowałam na różne odcienie czerwieni - to
      błyskawicznie płowiało i blakło. jak często farbujesz i czym myjesz włosy
      miedzy farbowaniem?
      • beataa Re: LŚNIĄCA CZERŃ 15.10.04, 12:52
        Przepraszam za tego caps locka.Dziękuję za wszystkie wskazówki,chetnie je
        poczytałam.Włoski farbuję najczęsciej farbami Garnier,Joanna,Schwarzkopf,Belle
        Color.Robię to regularnie z reguły co 5 tygodni.Nie stosowałam nigy Ferii w
        kolorze czarnym oraz Safiry.W miedzy czasie myję szamponem-gorąco polecam
        Y.Rocher 3w1 w żółtym opakowaniu,świetnie nabłyszcza włosy i nie wymaga tak
        częstego stosowania odżywki ponieważ sam w sobię japosiada,ponadto nie obciąża
        włosów.Posiada w swym składzie kwasy owocowe co sprawią,że są miękkie i
        lśniące.Preferuję także zestaw pięlęgnacyjny do włosów Goodwell,droższy ale
        wart swej ceny.
      • Gość: agni Vivę można sobie darować... IP: *.tele2.pl 18.10.04, 10:14
        wzoraj ją właśnie położyłam, fatalnie się nakłada, ścieka z włosów, śmierdzi,
        jedno dobre, że skóry trwale nie maże, ale za to efekt kolorystyczny średni,
        granatowa czerń wyszła mi jak ciemny brąz. musieli coś w tej farbie zmienić, bo
        parę lat temu ją kładłam i nie była aż tak tragiczna. pozdr.
        • Gość: Michalina121 Re: Vivę można sobie darować... IP: *.238.115.62.adsl.inetia.pl 18.10.04, 11:06
          :((( ale kupiłam ten żółty szampon YR i fakt - super - mam odcień własów czarny
          granat lub jak to inaczej w różnych farbach nazywają :) ale YR działa:)
          polecam :)
          • Gość: mm-ka YR- super IP: *.smrw.lodz.pl 18.10.04, 14:44
            Ten żółty szmpon(nie drogi-13zł) naprawde jest super. Ja wcześniej kupowałam go
            w sprzedaży wysyłkowej i wtedy miał inne opakowanie i było napisane ze ma w
            sobie wyciag z orzeszków kola.
            A uzywałyście moze szmponu YR do włosów farbowanych, jakie są rezultaty?
            Bo żółty znam i jest dobry, a do farbowanych jest droższy (16zł) i nie chce mi
            sie eksperymentować hihihi
            Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, które powinny sie urodzić brunetkami :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka