ania_gawron94 12.03.19, 11:37 Hej, hej! Od jakiegoś czasu robię manicure hybrydowy sama w domu :) i szukam inspiracji na jakieś wiosenne stylizacje. :) Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sejdi Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 13.03.19, 10:13 przede wszystkim ja na przykład robię jasne ale pastelowe kolory. Ostatnio uwielbiam żółty, bo brakuje słońca :( Odpowiedz Link Zgłoś
ania_gawron94 Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 13.03.19, 11:41 To prawda, brakuje jasnych, wesołych kolorów. Właśnie robię zamówienie Semilaca i wybiorę też żółty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_gawron94 Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 15.04.19, 14:53 sejdi napisał(a): > przede wszystkim ja na przykład robię jasne ale pastelowe kolory. Ostatnio uwie > lbiam żółty, bo brakuje słońca :( To prawda! :D A jaki żółty mogłabyś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
domi_doci Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 13.03.19, 14:31 Tak jak niżej, na wiosnę najlepsze są pastele :) miętowy, żółty, moze baby blue albo pudrowy róż :) ewentualnie połaczenie dwóch kolorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
donisza Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 14.03.19, 16:59 ja żółtego nie lubię, ale mięta jest super na wiosne <3 podobają mi się też brzoskwiniowe Odpowiedz Link Zgłoś
aredhel92 Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 21.03.19, 17:39 Ja idę w błękity i seledyny matowe. Nie lubię przesady, a to moje ulubione kolory;) Odpowiedz Link Zgłoś
viktorynka Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 22.03.19, 10:16 Jasnoróżowy, biały, biały ze srebrem. Odpowiedz Link Zgłoś
lulcia-lulcia Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 22.03.19, 13:24 ja raczej wybieram jakiś delikatny koralowy kolor, ale moja koleżanka poleciała na drubo i wybrała magentę z fuksją... na każdym palcu połączenie tych kolorów. MATKO I CÓRKO :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellanutella Re: Manicure hybrydowy - kolory na wiosnę 25.04.19, 14:52 Mi się brzoskwiniowe paznokcie bardzo podobają, nawet na krótkich fajnie to wygląda. Jasny róż też, mięta, biały, jakieś połyskujące drobinki :) Odpowiedz Link Zgłoś