fairy5 19.10.04, 16:02 chyba zaczne uzywac masci witaminowej na usta, oliwki albo body butter na noc no i pewnie krem jakis ciezszy, tlusty czy poltlusty. W co jeszcze sie zaopatrzyc, czy macie jakies sposoby zeby uchronic sie przed zima? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gokia Re: zimowe przygotowania IP: *.tele2.pl 19.10.04, 16:11 Polecałabym dobry, natłuszczający krem do rąk, żeby były zaczerwienione nie pierzchły na mrozie i wietrze (same rękawiczki nie wystarczają). A jaką maść chcesz stosować na usta? Ja mam wieczny problem z wysuszonymi ustami, zwłaszcza jak mocno wieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: zimowe przygotowania IP: *.tele2.pl 19.10.04, 16:13 > żeby były zaczerwienione oczywiście, żeby NIE były zaczerwienione :) Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: zimowe przygotowania 19.10.04, 16:14 masc witaminowa z apteki chyba z wit a. a oprocz tego rewelacja jest clinique do ust w malenkiej tubie do ust spierzchnietych, tylko ze masc tansza..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: zimowe przygotowania IP: *.tele2.pl 19.10.04, 16:16 > masc witaminowa z apteki chyba z wit a. a oprocz tego rewelacja jest clinique > do ust w malenkiej tubie do ust spierzchnietych, tylko ze masc tansza..... :-) sądzę, że parę ładnych razy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: zimowe przygotowania IP: 195.127.59.* 20.10.04, 11:00 na usta polecam specjalny balsam neutrogeny, nie wiem ile w tej chwili kosztuje, wystarczy minimalna ilość połozona na noc... Odpowiedz Link Zgłoś