Gość: kaloo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:48 Kto był? ...i wrócił żywy;) Jak wrażenia??? ps.podobno ma być jakaś hiperwielka sephora;) No właśnie-jak z drogeriami?Co jest? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: ARKADIA w Warszawie 20.10.04, 15:09 byłam wczoraj, na otwarciu. sephorę mijałam, nie wyglądała na wielką. poza tym jest marrionaud, l'occitane, douglas, superpharm i b. fajne (opisywałam na anexxa's annex) taberna saponaria. poza tym jak to w centrum h :), nie poraziło mnie niezwykle. dobry, prosty układ (w koło, czy też raczej podkowę). wiele sklepów było jeszcze zamkniętych. duży, 2-piętrowy H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ARKADIA w Warszawie 20.10.04, 15:13 no proszę.To całkiem duży wybór mamy!!!;) No ciekawe.Ten H&M brzmi całkiem zachęcająco...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: ARKADIA w Warszawie 20.10.04, 15:29 Jak to wczoraj? Przecież Arkadię otwarto dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ARKADIA w Warszawie 20.10.04, 15:31 wczoraj bylo jakies otwarcie dla prasy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eminem Re: ARKADIA w Warszawie IP: 212.244.180.* 20.10.04, 15:48 mieszkam nieopodal, dzisiaj był gigantyczny korek przy Babce; w środku nie byłam, podobno restauracje mają byc otwarte dopiero zimą, a co do sklepów-to jest i HM i ZARA, reserved i nowe marki-nieznane innym warszawkim centrom;w poniedziałkowej wyborczej była wkładka z reklamówką jakichs ciuchów ze sklepu w Arkadii-wyglądały fajnie, zobaczymy::)) Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: ARKADIA w Warszawie 20.10.04, 16:01 restauracje na 1 poziomie były otwarte już wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evana Re: ARKADIA w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:15 Reserved jeszcze nie otwarty, za to Jeans Club jest b. fajny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś