Dodaj do ulubionych

ART DECO - koszmar!

IP: *.clan.pl 23.04.02, 07:53
Bynajmniej nie o jakość kosmetyków mi chodzi, a o to że nie mogę ich dostać.
Szukam w Chorzowie, Katowicach i okolicach, panie w sklepach albo mówią "nie
prowadzimy" albo patrzą jakbym pytała o jakieś specyfiki rodem z Marsa. A taką
mam ochotę na ten podkład pod cienie... Może któraś z Was poleci mi jakieś
sprawdzone miejsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: ART DECO - koszmar! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 12:33
      Są w Krakowie, w Galerii Centrum.
    • Gość: ewa Re: ART DECO - koszmar! IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.02, 00:19
      jakie sa te kosmetyki czy rzeczywiscie dobre i ile kosztuja?
    • kasiulek Re: ART DECO - koszmar! 24.04.02, 00:31
      Ja moze troche z innej beczki: kosmetyki pielegnacyjne Art Deco.
      Dostalam ostatnio probki 3 kosmetykow z serii antystresowej (chyba, gdzies mi
      sie opakowanie glowne zapodzialo). Preparat oczyszczajacy ma konsystencje kremu
      do golenia, pieni sie ogromnie, ale po zmyciu woda czuje sie jakbym umyla twarz
      najzwyklejszym mydlem. HydroBase - nawilzacz pod krem wchlania sie okropnie
      szybko, nawet nie zdaze porzadnie rowno rozsmarowac i zostawia na skorze
      nieprzyjemna lepiaca sie warstewke. Krem antystresowy - zapach nie tego...,
      kiepsko sie wchlania, a twarz sie po nim swieci.
      Ogolnie: nie polecam!
      • Gość: mysza Re: ART DECO - koszmar! IP: *.task.gda.pl / *.um.man.koszalin.pl 25.04.02, 15:21
        No to ładnie!!!!
        A ktoś tu polecał baze pod cienie i teraz mam wątpliwości!!!!
        Kupić, nie kupić??
        • Gość: Paulina Re: ART DECO - koszmar! IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 25.04.02, 19:05
          Kupic. Ja uzywam i uwazam, ze jest naprawde bdb - cienie trzymaja sie pare
          godzin dluzej, niz bez, a ja mam tluste powieki, wiec potrafie to docenic. Ale
          ktos tu na forum pisal kiedys, ze sie rozczarowal, uczciwie uprzedzam.
          • kasiulek Tlumacze sie:) 25.04.02, 19:09
            Ja pisalam o kosmetykach pielegnacyjnych, ze takie kaszankowate. Kolorowki Art
            Deco nie znam, jakos mnie nie przekonuje do siebie. A cieni w ogole nie uzywam,
            wiec nie znam sie na bazach pod cienie.
            A seria Antystresowa Art Deco jest kiepska.
    • Gość: satiaa Re: ART DECO - koszmar! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:52
      ja polecalam baze pod cien zarowno na wizaz.pl jak i na sekretach i sobie
      naprawde ja chwale:)))jest bardzo wydajna , ozywia kolor cienie, sprawia ze
      dluzej sie trzyma na powiece-kosztuje od 35-42zl.
      rowniez z Artdeco z reka na sercu polecam sypki puder w solniczce, ktory wiaze
      sie z podkladem i takze przedluza jego trwalosc:))kiedys uzywalam cieni , ale
      przerzucilam sie obecnie na Isa dora:))
      • Gość: Karusia Re: ART DECO - koszmar! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.04.02, 23:15
        Używałam kiedyś cieni Artdeco, kupiłam dwa o ślicznych kolorkach. Niestety nie
        pamietma jak było z trwałością. Jedno jest pewne, ze się bardzo rozczrowałam
        ich lakierem do paznokci. Nie wiem czy był stary czy co, ale zostawial smugi
        na paznokciach i poszedł do kosza.
        Co polecacie z Art Deco oprócz tej bazy pod cienie? czy jej sie używa na czy
        zamiast fluidu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka