Dodaj do ulubionych

Pani Hania w TVN Style

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:32
Czy ktoras z Was widziala moze pania Hanie - specjalistke od dobierania
stanikow w Miescie Kobiet? I wie jak do niej trafic?
Obserwuj wątek
    • Gość: kragmel Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:39
      tak, oglądałyśmy dziś z moją bratową. pani Hania ma sklep na ul.Grochowskiej w
      Warszawie (Praga), nazwa bodajże Atut. wrzuć w wyszukiwarkę na tym forum, ale
      tak 1-2 lata temu, bo wtedy p.Hania stała się sławna dzięki artykułowi w
      Wyborczej. i chyba ostatnio coś o niej wspominały dziewczyny na forum Moda.
      dużo też o niej rozmawiano na grupie usenetowej Uroda, również możesz przejrzeć
      tutaj (na samej górze strony masz link do usenetu). radzę poczytać, bo opinie
      bywały skrajne o metodach pracy i skuteczności porad p.Hani.
      • Gość: kragmel Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:43
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=2419695&s=0
        wątek z 2002 roku, jakieś 300 postów :)
      • Gość: basia Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:36
        dzieki!
        • Gość: m. Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 08:46
          strasznie przereklamowane miejsce. Najgorsze jest to ile dziewczyn od niej
          wychodzi słysząc koszmarne opinie w innych sklepach. Ja zresztą też. P. Hania
          wymysliła, że mam miseczkę D (przy moim B), w związku z czym chciała na siłe
          zaopatrzyc mnie w stanik - kaganiec. W końcu uciekłam stamtąd. Nie wiem skąd
          ten mit. w niejednym sklepie słysząc jakie miałam problemy z biustonoszem
          pytano mnie natychmiast: Czy kupowała Pani na Grochowskiej?

samo za siebie mówi.
          • Gość: monia Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.u.mcnet.pl 25.10.04, 10:39
            a ja jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani hani. polecam je wszystkim
            • Gość: Ania Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.chello.pl 25.10.04, 11:40
              A w jakich cenach ma biustonosze? bardzo drogie?

Dziekuje

Ania
              • Gość: monia Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.u.mcnet.pl 25.10.04, 11:56
                sprzedaje glownie feline i triumpha a ceny jak w innych sklepach. dla bardziej
                wymagajacych i kasiastych ma tez staniki valdissere (powyzej 300 zl)
          • kragmel Re: Pani Hania w TVN Style 25.10.04, 10:50
            hmmm prawdę mówiąc to mnie nieco zdziwiło, kiedy p.Hania zaordynowała Joasi
            Horodyńskiej miseczkę D/E, bo na zdjęciach jej biust wygląda raczej niepozornie.
            btw JH ma pod biustem 65cm, co wg zaleceń p.Hani każe jej nabywać staniki w
            rozmiarze 60D/E. i niech mi teraz któraś powie, że ma problem z zakupami ;)

ps: wszelkie info powyższe JH ujawniła bez przymusu na antenie - żeby nie było,
            że plotki rozsiewam ;)
            • Gość: up Re: Pani Hania w TVN Style IP: *.tpnets.com 28.10.04, 14:13
              up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka