05.11.04, 18:59
CZEŚĆ MILANIOE WIEM CZY MNIE PAMIĘTASZ PISQAŁAM WCZEŚNIEJ ŻE zapuszczam włosy
dałaś mi kilka rad ale od roku jestem w punkcie wyjścia ponieważ włosy były
tak wycieniowane że wszystko mi się polamało może jeszcze możesz mi jakoś
pomóc pozdrawiam dorota
Obserwuj wątek
    • mila25 Re:ODP :) 05.11.04, 22:04
      Witam,Pozdrawiam i Pamietam:))))) Wiesz co, napisz mi czy korzystasz z zabiegów
      fryzjerskich typu trwala,farbowanie lub czy używasz gorących przedmiotów np.do
      modelowania(walków na gorąco,karbownicy,prostownicy itp).Polecilabym, Ci pare
      rzeczy ale wpierw chcialabym znać stan Twoich włosów, z uwagi na to że
      polecilabym Ci coś z np. z ziół(lub niekoniecznie) ale jak masz np. włosy
      zniszczone to niektóre zioła mogą pogorszyć stan.także napisz prosze coś wiecej
      o Twoich włosach.
      Pa
      Monia
    • elka123 Re: DO MILI 06.11.04, 12:18
      cześc mila chciałas abym ci coś więcej napisała o moich włosach po pierwsze nie
      mam teraz żadnej fryzury abym mogła wyjśc z domu muszę je spnać i wyglądam w
      nich jak ulizana po drugie końce są tak cienkie że boję się je nawet czesać
      potrzecie po myciu tragedia nie ma co marzyć nawet o spięciu dopiero na drugi
      dzień jakoś daję im radę a po czwarte totalne dno już od roku pozdrawiam DOROTA
      • mila25 Re: ODP-:) 06.11.04, 15:38
        Witaj,
        wnioskuje iz Twopje włosy są w nienajleprzym stanie:zwlaszcza końcówki. To od
        nich musialabyś zacząc regenerację i poprawę ogólnego wyglądu całych włosów.Na
        końcówki proponuję Ci(jeśli ok 25 zł nie jest dużo dla Ciebie)serum na
        zniszczone końcówki z Avonu-jest po prostu świetne. Jeśli to spory wydatek to
        polecam inne rozwiązanie:kup sobie balsma ZłotaLinia Pantene-włosy znzisczone
        po umuciu nakładaj w niewielkiej ilosci na same końcówki,pozostaw i nie spłukuj!
        Też jest bardzo dobre,sama czasem używam gdyż jest to również odżywka jakby
        rozczesująca włosy.
        Nie napisalas mi czy Twoje włosy od skóry głowy przetłuszczają się czy
        przeciwnie-skóra jest spięte czy może nawet podrażniona..??????
        Monika
        • elka123 DO MILI 06.11.04, 16:55
          witaj mam włosy po pasemkach ale odrosty jużsą spore takna oko 4-5 cm no i tam
          najszybciej się przetłuszczają zaznaczam że nie używam ani lokówki ani
          suszarkipozdrawiwm dorota
          • mila25 Re: OK..:) 06.11.04, 20:04
            To na Twoim miejscu robilabym tak: myłabym włosy szamponem zawierającym wyciąg
            z czarnej rzepy (np.z serii POlskie Zioła lub Natura, POlleny Ewy.Nie są drogie
            okolo 3,5zł-5 zł w zalezności od pojemnosci opakowania).Po umyciu na
            przesuszone partie włosów nałożyłabym balsam Złota Linia Pantene-potem
            spłukała. tak jak zaleca Pantene. Następnie w skórę głowy wtarłabym Tonik
            SEBORAVIT-Farmony. Zawiera wyciąg z czarnej rzepy, kłączu tataraku oraz
            korzenia łoapianu-to wszystko bardzo wzmacnia włosy od wewnątrz tzn.od cebulki.
            Wiem że może to czasochłonne zabiegi ale kiedyś napewno znajdziesz czas na
            wypróbowanie ich.
            Pa
            Monika
            • elka123 DO MILI 08.11.04, 13:28
              mila dzięki za wszystkie porady spróbóję nie wiem czy coś z tego będzie ale
              dzięki jakbyś od roku wyglądała jak czupiradło to też miałabyś dość pozdrawiam
              elka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka