Dodaj do ulubionych

kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 21:11
Czy ktoś mógłby plecic mi dobrą kosmetyczkę i fryzjera we Wrocławiu. Potrzebuje
się gdzieś wybrać przed weselem.
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: madie Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 21:14
      Goraco polecam Salon firmy Babor przy Kazimierza Wielkiego-umiarkowane ceny i
      bardzo mila, kompetentna obsluga.POzdrawiam
      • Gość: Margot Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 21:38
        Wielkie dzięki, ale jakie są ceny?
    • Gość: ana Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.02, 10:03
      obok babora masz salon fryzjerski unique, polecam , dość drogi, ale wszystko
      super, polecam pana andrzeja.
      • Gość: Dorota Do Any IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 12.05.02, 12:43
        A jest jakis znaczacy punkt orientacyjny kolo tego salonu fryzjerskiego unique?
        Bo Kazimierza Wielkiego troche dluga...
        I ile np. za zstrzyzenie?
        Bardzo bym byla wdzieczna za podpowiedz:)
        • Gość: Vera Re: Do Any IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 13:15
          Ten salon jest lewej stronie jak się idzie od przejścia świdnickiego do kina
          Helios, oczywiście ulicą Kazimierza Wielkiego i z tego co dziewczyny mówiły to
          kosztuje ścięcie nie wiem czy z modelowaniem coś ok. 60zł.
          pozdrawiam
          Vera
          • Gość: Dorota Re: Do Any IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 12.05.02, 13:30
            Dzieki za info:)
            Ale 60 zl...to rzeczywiscie dosc sporo..qrka.
            • Gość: Ana unique IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.02, 18:38
              w sumie sporo, ale naprawdę cuda robi dobre strzyżenie! mam cienkie włosy i
              jestem zazwyczaj marudna i niezadowolona, ale po wizycie tam mam spokój dobre
              dwa miesiące, fryz super do mnie pasuje, wszystko pięknie się układa, po prostu
              super. salon jest jak vera już zdążyła napisać nieopodal przejścia na
              świdnickiej, kilka domów za baborem. pozdrawiam.
              • Gość: Vera do Any IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 21:01
                A czy oni też poddają propozycje fryzur dobranych do twarzy i kondycji włosów?
                Bo chciałabym sobie dopasować fryzurę do kształtu i rysów twarzy.
                pozdrawiam
                Vera
                • Gość: ana do Very IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.05.02, 21:45
                  droga Vero
                  więc myślę, że oni tam są dobrymi fachowcami, mają gust, polot i dobrą rękę.
                  mogę ci tylko napisać,że na podstawie własnych doświadczeń ( a byłam tam 3 razy)
                  uważam, że mało który fryzjer potrafił mi dobrać tak odpowiednią fryzurę. ja
                  jestem dociekliwa i nie pozwalam robić ze sobą co się komu rzewnie podoba, tak
                  więc musiałam wszystko dokładnie omówić i dostałam porządną analizę moich
                  bidnych włosków. ale i tak zawsze wyczarowywawono mi coś sensownego, z czym
                  dobrze się czułam. tak że polecam szczerze. byłam wcześniej w słynnych
                  salonikach, ale... okrutnie mi się efekty nie podobały. widocznie miałam pecha.
                  a jak tu w unique dokonano "stosownych poprawek":), to już tam zostałam.nie ma
                  partactwa, badziewiactwa i olewania. uff. ani fryzurek ala pancia.
                  pa, pozdrawiam ana
                  • Gość: magamaga Re: do Very IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 13.05.02, 09:39
                    a bylas w Cezarze? Jak sie ma do Unique-a?
    • Gość: plum Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: 62.233.177.* 13.05.02, 09:26
      proponuje Diane, ma swoj salon na ul. legnickiej, w tym budynku co
      wypozyczalnia beverly hills. na 6 pietrze, nie znam dokladnie numeru ale ma
      przed wejsciem tabliczke wiec nie trudno namierzyc. dziewczyna strzyze z
      charakterem, bardzo fajnie. wizyta 40 zl.
    • Gość: Pia Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 16:23
      Kiedyś jeszcze na forum SK polecałam dziewczynom moją wspaniałą kosmetyczkę na
      osiedlu Kuźniki (gabinet nazywa się NATURA). Trochę to daleko, ale jakość, cena
      no i przemiła pani Ela oraz przytulny, świetnie wyposażony gabinet rekompensują
      odległość. Za czyszczenie twarzy płacę 70-80 zł (w zależności od rodzaju
      maseczek), zabieg trwa dosyć długo (jeszcze masaże i inne cuda oczywiście
      wliczone w cenę), ale w zamian dowiadujesz się mnóstwa informacji na temat
      swojej cery, no i na koniec jestem zawsze obdarowana masą próbek. Z kolei od
      niedawna zmieniłam fryzjera i od Laurenta przeniosłam się do Jean-Louis Davida
      (obok wejścia do hotelu Dorint). Ze zmiany jestem bardzo zadowolona, polecam
      panią Marzenkę (najlepsza), za strzyżenie płacę 49 zł normalnie (7 raz za
      darmo, dla studentek zniżka 20%), ale często organizowane są promocje cenowe -
      ostatnio ta usługa w poniedziałek, wtorek lub w środę kosztowała 30 zł. Z cech
      charakterystycznych: strzygą wyłącznie brzytwą, a nie nożyczkami i przy myciu
      włosów używają aparatu do masażu skóry i cebulek włosów. Ogólnie bardzo
      pozytywne wrażenia, no i bardzo miła obsługa.
    • olaola2 Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu 15.05.02, 22:19
      dziewczyny czy mozecie podac telefon do salonu unigue .czy tam trzeba sie
      umawiac z duzym wyprzedzeniem???/ i do kogo najlepiej bardzo prosze o odpowiedz
      mam wazny wyjazd same rozumiecie...
      • Gość: ana Re: kosmetyczka i fryzjer we Wrocławiu IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 15.05.02, 23:39
        najlepiej do pana andrzeja(chyba jest szefem zakładu), taki z bródką, młody
        gościu. numer 344 80 03. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka