Dodaj do ulubionych

AMBER BRONZE w pędzelku i w formie fluidu.

09.11.04, 17:54
Witam, czy któraś z Was używała tego specyfiku w pędzlu? Bo ja mam w formie
pudru sypkiego w pudełku i jestem baaaardzo zadowolona, ale widzę, że jest
również w pędzlu. Czy taki sam efekt? Czy również czuć miły chłodek przy
nakładaniu? A dostępny jest w Polsce Amber Bronze Liquid Bronzer for Face?
Dajcie znać, bo ja po prostu uwielbiam ten specyfik i myślę, że pod każdą
postacią będzie doskonały. Aha, jest jeszcze Amber Bronze
Lip Gloss Balm SPF 15 - też pewnie cudeńko... Dajcie znać, czy znacie te
produkty i jak Wam ewentualnie służą. Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka A może jednak ktoś używał.... IP: *.smrw.lodz.pl 10.11.04, 00:51
      • kiddo Re: A może jednak ktoś używał.... 10.11.04, 12:57
        cześć Vanillka, ja Ci nie pomoge, bo nie mam tego pudru w pędzlu, mam natomiast
        taki sam jak ty - sypki. Jestem również nim bardzo zachwycona, jednak mam mały
        problem z nakładaniem go. Wiąże sie to z tym,że jest on tak nasycony wodą -
        wydaje mi sie,ze przez to nie nakłada sie zbyt równomiernie i robią sie plamy:(
        Ja zawsze po nałożeniu purdu pędzlem(staram sie,żeby na pędzlu była minimalna
        ilość) rozcieram puder jeszcze dłonią. A Ty jak nakładasz ten puderek? masz
        może jakiś sposób? pozdrawiam:>
    • Gość: vanillka do Kiddo IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 16.11.04, 17:04
      Hej. Ja nakładam puder pędzlem duży, ale najpierw strzepuję z niego nadmiar
      albo lekko dmuchając w niego lub otrzepując go w wewnętrzną część pokrywki od
      pudru. I nie zauważyłam jakichś plam. Poza tym staram się nie paćkać nim po
      twarzy tylko tak raczej delikatnie ją muskam. Jestem z niego bardzo zadowolona,
      dlatego chciałam popróbować innych kosmetyków z tej serii. Pani w Sephorze
      powiedziała, że oni nie mają w ofercie nic poza sypkim; że owszem latem był
      fluid, ale teraz już niestety nie dostają, i że poza tym EL nie daje na Polskę
      całej swojej gamy kosmetyków. Szkoda... Tylko ciekawe czemu? Uważają, że Polki
      nie będą ich kupowac? ;(
      • kiddo Re: do Kiddo 16.11.04, 17:16
        ale jak to? jeśli jesteś z Wawy to idź do sklepu EL i Clinique w Galerii
        Mokotów, tam mają wszystko! jak kupowałam puder jakieś dwa miesiące temu, to
        pani sprzedawczyni (b. profesjonalnie zresztą) zaprezentowała mi CAŁĄ serię -
        także fliud i puder w pędzlu..
        • vanillka Re: do Kiddo 18.11.04, 00:39
          Jestem z Łodzi, a u nas kosmetyki tych firm można zakupić jedynie w Douglasie
          lub Sephorze (widocznie znacznie słabiej zaopatrzonych niż w sklepie firmowym).
          Są jeszcze perfumerie na pietrynie, ale ostatnio wpakowały mi tam panie
          podstarzały podkład clinique, więc zaprzestałam chodzenia tam. Budują u nas
          Manufakturę, więc może wyposażą ją w fajne sklepy z kosmetykami. A jak Twoje
          nakładanie EL? Pozdrawiam
          • Gość: vanillka Re: do Kiddo IP: 81.219.170.* 19.11.04, 00:43
            up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka