Dodaj do ulubionych

Twoj Styl - grudzien

12.11.04, 09:50
Wzruszyl mnie artykuł "Przejdziemy przez to razem" i "Rodzina to nie rutyna"-poplakalam sie jak głupia - moze dlatego ze za jakies 2 tyg. sama zostane mama?
Oprocz tego dodatek dla mezczyzn i roztrzygniecie konkursu na Doskonalosc Roku. Probki: szampon i odzywka Dove do wlosow farbowanych, podkladAera Tient Vichy oraz krem do rak i paznokci Kozie Mleko.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kragmel Marie Claire - grudzien 12.11.04, 11:01
      w moim TS jest jeszcze próbka nowego podkładu Astor.

w MC grudniowej "Intymność" na DVD, gazeta z płytą 9,90zł
      do czytania i oglądania ->
      *reportaże: fotoreportaż o zakupach w Dubaju, raport o zabójczyniach mężów, o
      poszukiwaniu biologicznych ojców przez dzieci z próbówki, o uzależnionych od
      siłowni, babskie przyjaźnie, historia życia Ch.Diora
      *wywiady: Ashley Judd, Manuela Gretkowska, K.Butowtt o pomocy chorym dzieciom,
      Kidman o reklamie dla Chanel
      *w urodzie makijaże z fioletem, w zdrowiu o kwasach omega-3, a w podróżach
      gdzie jechać na narty
      *okolicznościowe-gwiazdkowe: co "gwiazdy" nasze chciałyby pod choinkę, przepisy
      na słodkie prezenty (murzynek, pierniczki, marcepan, kruchy placek i
      czekoladowe ciastka) i of kors pomysły na prezenty ze sklepu (zdecydowanie nie
      na przeciętną kieszeń ;)
    • Gość: felicity Elle - grudzien IP: 81.15.246.* 12.11.04, 12:45
      W Elle nie ma nic do czytania. Same zdjecia i kilka artykulow (nie liczylam,
      ale wiecej niz 5 pewnie nie ma). Jako "prezent" jest plyta. Muzyka miejsc czy
      jak to sie tam nazywa.Nastepnym razem powaznie sie zastanowie, zanim kupie.
      Chyba wyjde z psem i przy okazji kupie TS, bo nie mam nawet co poczytac w
      ramach oderwania sie od nauki do kolokwiow:/
    • Gość: sz Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 12.11.04, 13:16
      a w moim TS(dzisiaj kupiłam),nie ma próbek ani vuchy,ani astor,chyba ktoś sobie
      wziął....trudno
    • justa_79 Re: Twoj Styl - grudzien 12.11.04, 13:41
      roxi_hart napisała:
      > roztrzygniecie konkursu na Doskonalosc Roku.

i kto wygrał? ;)
    • aquamaryna Re: Twoj Styl - grudzien 12.11.04, 19:48
      Mam prenumeratę i liczyłam na to,że znajdę TS w skrzynce dzisiaj i będe miała
      co poczytać na weekend,niestety :-( Może w poniedziałek będzie czekała
      przesyłka.
      • Gość: Ami670 Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 09:40
        Też mam prenumeratę i jeszcze nic nie dostałam. :(
    • Gość: Jaga Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 01:58
      A w jakiej wersji tyle próbek?
      • kragmel Re: Twoj Styl - grudzien 13.11.04, 08:38
        Gość portalu: Jaga napisał(a):
        > A w jakiej wersji tyle próbek?

hmm mój TS jest z kiosku - wawa, Bródno. żadnych folii zabezpieczających itp.
        uczciwe sprzedawczynie i tyle :)
        • Gość: iwona Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:58
          Ja rowniez mialam wszystkie probki ale to prenumerata i chyba zawsze wszystko
          powinno byc- tak mysle.
          Warto w sklepie sprawdzac czy nic nie powyrywane...ja zawsze biore gazete ze
          spodu- mniejsze prawdopodobienstwo, ze ktos juz tam sie dobil i powyrywal:)
          Pozdrawiam
    • Gość: bebe Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 14.11.04, 10:04
      W moim TS były tylko 2 próbki: kozie mleko(do rąk) i podkłąd Astor, nie było
      też śladów, by kiskarka odrywała, po prostu nie zostały doklejone. Chociaż
      czasami cholery można dostać przy odrywaniu próbek, tak mocno trzymają się
      strony.
      • Gość: sabna Re: Twoj Styl - grudzien IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.11.04, 10:17
        Po kilku porównaniach mam wrazenie że TS wiecej próbek daje mieszkankom
        niektórych regionów, np warszawiankom. Najmniej zalezyu im na kobietach z
        biednych regionów Polski. Taka gazeciana dyskryminacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka