mpalka6 12.11.04, 20:03 moze macie jakis sopsob na moje wiecznie luszczace sie usta, nie pekaja bo caly czas smaruje je czyms, ale jezeli chce polozyc jakis kolor wiecznie sie " bryla " ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naina Re: usta zima brr ?!1 IP: *.238.103.70.adsl.inetia.pl 12.11.04, 21:04 Balsam do ust Tisane-w aptece za ok 6zl.Ja kupilam bo dziewczyny polecaly na forum i naprawde super,jest gesty,pachnie miodem i wanilia,nakladam grubsza warstwe na noc.Usta sa gladkie i miekkie.W dzien zostawia lekki film na ustach to dobrze,bo ida mrozy,brrr:(Mam nadzieje,ze tobie tez bedzie odpowiadal.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpalka6 Re: usta zima brr ?!1 IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 12.11.04, 21:14 napewno sprobuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: usta zima brr ?!1 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 12.11.04, 22:14 ja teraz uzywam tisane - mam popekane okropnie po intensywnych wizytach u dentysty - leczenie kanalowe wiec minimum po 2 h otwartego na maxa dzioba ;) i tmusciły szwy ;-D wydaje mi sie ze tisane kiedys byl lepszy, ale i tak dobrze dziala, oprocz tego wstaje w nocy i smaruje oliwkowym ziaji albo tym witaminowym, i jest coraz lepiej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 12:42 ja użuwam neutrogeny czasem przekłutej kapsułki vit a+e Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 16:00 Najlepszą kredka ochronną do ust, jaką kiedykolwiek miałam była kredka Avene Cold Creme. Droga jest pieronica, ale chyba się znowu na nią zrujnuję, bo co próbuję innego, to beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: usta zima brr ?!1 IP: *.238.97.191.adsl.inetia.pl 13.11.04, 16:19 Mozesz napisac ile kosztuje? Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 16:35 Kole 30 zł. Krem do rąk z serii Cold Creme zreszta też jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:32 a jest chociaz wydajny?? bo jezeli starczy na najciezsze miesiące, to mozna sie pokusic, a jezeli konczy sie po 3 tygodniach... ja teraz mam maselko z body shopu do ust i ostrzegam; straszne g...., bo inaczej sie tego ocenic nie da. musze mu zmniejszyc ocene na wizazu, bo chyba dalam za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:39 Nie pamiętam dokładnie, na jaki czas wystarczyło, ale był to dość długi okres. Na pewno nie 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:43 to może zainwestuje, bo juz zaczynaja mi sie "przeboje". kolezanka poleca mi kremik z Vichy, tylko on jest taki wyciskany z tubki, a ja bym wolała jednak sztyft. dzieki za info:-) na esentii kosztuje 30,10zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: usta zima brr ?!1 IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 13.11.04, 23:12 moim zdaniem balsam Vichy jest jednak mniej skuteczny od Tisane. ot, taka wazelinka, tylko trochę droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: usta zima brr ?!1 IP: *.chomiczowka.net.pl 13.11.04, 18:23 Wszyscy zachwycają się Body Shopem, a ja bardzo się zraziłam. Kupiłam masełko do ust i jest BEZNADZIEJNE!!! Mam wrażenie, że usta są jeszcze bardziej wysuszone. Wyrzucone pieniądze, o niebo lepszy jest polski, tani Oeparol. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 18:27 a ja polecam Neutrogenę Formułę Norweską, ale koniecznie z filtrem SPF4, bo ta druga jest duuuużo gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 maselko z Body Shopu 13.11.04, 18:29 ja z BS mam tez tylko to głupie maselko do ust i jest,jak pisalam, tragiczne. ale to podobno wyjatek od reguly i reszta jest OK. to prawda, masełko tylko usta wysusza, po chwili juz go nie ma, a usta dalej suche. Ja moje dostalam, wiec przynajmniej mi kasy nie zal. ale jak widze na allegro maselka do ust po 44 zl, to mi sie słabo robi. Odpowiedz Link Zgłoś