Dodaj do ulubionych

usta zima brr ?!1

12.11.04, 20:03
moze macie jakis sopsob na moje wiecznie luszczace sie usta, nie pekaja bo
caly czas smaruje je czyms, ale jezeli chce polozyc jakis kolor wiecznie
sie " bryla " ? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: naina Re: usta zima brr ?!1 IP: *.238.103.70.adsl.inetia.pl 12.11.04, 21:04
      Balsam do ust Tisane-w aptece za ok 6zl.Ja kupilam bo dziewczyny polecaly na
      forum i naprawde super,jest gesty,pachnie miodem i wanilia,nakladam grubsza
      warstwe na noc.Usta sa gladkie i miekkie.W dzien zostawia lekki film na ustach
      to dobrze,bo ida mrozy,brrr:(Mam nadzieje,ze tobie tez bedzie odpowiadal.Pozdr!
    • Gość: mpalka6 Re: usta zima brr ?!1 IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 12.11.04, 21:14
      napewno sprobuje pozdrawiam
      • Gość: gogo Re: usta zima brr ?!1 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 12.11.04, 22:14
        ja teraz uzywam tisane - mam popekane okropnie po intensywnych wizytach u
        dentysty - leczenie kanalowe wiec minimum po 2 h otwartego na maxa dzioba ;) i
        tmusciły szwy ;-D
        wydaje mi sie ze tisane kiedys byl lepszy, ale i tak dobrze dziala, oprocz tego
        wstaje w nocy i smaruje oliwkowym ziaji albo tym witaminowym, i jest coraz
        lepiej ;-))
        • inecita Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 12:42
          ja użuwam neutrogeny czasem przekłutej kapsułki vit a+e
          • charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 16:00
            Najlepszą kredka ochronną do ust, jaką kiedykolwiek miałam była kredka Avene
            Cold Creme. Droga jest pieronica, ale chyba się znowu na nią zrujnuję, bo co
            próbuję innego, to beznadzieja.
            • Gość: naina Re: usta zima brr ?!1 IP: *.238.97.191.adsl.inetia.pl 13.11.04, 16:19
              Mozesz napisac ile kosztuje? Pozdr!
              • charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 16:35
                Kole 30 zł. Krem do rąk z serii Cold Creme zreszta też jest rewelacyjny.
                • gocha221 Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:32
                  a jest chociaz wydajny?? bo jezeli starczy na najciezsze miesiące, to mozna sie
                  pokusic, a jezeli konczy sie po 3 tygodniach...

ja teraz mam maselko z body shopu do ust i ostrzegam; straszne g...., bo inaczej
                  sie tego ocenic nie da.
                  musze mu zmniejszyc ocene na wizazu, bo chyba dalam za duzo.
                  • charade Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:39
                    Nie pamiętam dokładnie, na jaki czas wystarczyło, ale był to dość długi okres.
                    Na pewno nie 3 tygodnie.
                    • gocha221 Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 17:43
                      to może zainwestuje, bo juz zaczynaja mi sie "przeboje".
                      kolezanka poleca mi kremik z Vichy, tylko on jest taki wyciskany z tubki, a ja
                      bym wolała jednak sztyft. dzieki za info:-)
                      na esentii kosztuje 30,10zł
                      • Gość: justy Re: usta zima brr ?!1 IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 13.11.04, 23:12
                        moim zdaniem balsam Vichy jest jednak mniej skuteczny od Tisane. ot, taka
                        wazelinka, tylko trochę droga.
                  • Gość: evi Re: usta zima brr ?!1 IP: *.chomiczowka.net.pl 13.11.04, 18:23
                    Wszyscy zachwycają się Body Shopem, a ja bardzo się zraziłam.
                    Kupiłam masełko do ust i jest BEZNADZIEJNE!!! Mam wrażenie, że usta są jeszcze
                    bardziej wysuszone.
                    Wyrzucone pieniądze, o niebo lepszy jest polski, tani Oeparol.
                    • magda-fl Re: usta zima brr ?!1 13.11.04, 18:27
                      a ja polecam Neutrogenę Formułę Norweską, ale koniecznie z filtrem SPF4, bo ta
                      druga jest duuuużo gorsza
                    • gocha221 maselko z Body Shopu 13.11.04, 18:29
                      ja z BS mam tez tylko to głupie maselko do ust i jest,jak pisalam, tragiczne.
                      ale to podobno wyjatek od reguly i reszta jest OK.
                      to prawda, masełko tylko usta wysusza, po chwili juz go nie ma, a usta dalej
                      suche. Ja moje dostalam, wiec przynajmniej mi kasy nie zal.
                      ale jak widze na allegro maselka do ust po 44 zl, to mi sie słabo robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka