Dodaj do ulubionych

StriVectin-SD nowość na rynku- czy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:39
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:42
      Sorki, kupiłam i stosuje od trzech dni. Czy są osoby które stosowały ten krem
      przez dłuższy czas i z jakim efektem? Recenzje w prasie super ale ciekawe jak
      rzeczywistość.
      • aputnam Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy 15.11.04, 14:55
        Niektorym pomaga , niektorym nie , jak wszystkie kremy .

Rewolucyjny nie jest , ale poprawia stan cery
        • Gość: wawa Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.04, 08:34
          ww
    • Gość: Katka Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.net.autocom.pl 17.11.04, 21:15
      Też się przymierzam do kupna tego kremu i ciekawa jestem opinii. Krem u nas od
      niedawna, ale może Panie z za granicy coś na jego temat powiedzą.

Pozdrawiam
      Katka

• Gość: kaś Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:22
      a na co ten krem??
      • Gość: wawa Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 08:25
        W grudniowym ,,Twoim Stylu,, jest opis na dwie strony. Wygląda na to , że
        powinien być skuteczniejszy od retinolu i jego pochodnych oraz wit.C. Czyli
        udokumentowane dzałanie przeciwzmarszczkowe, na rozstępy, przebarwienia, skóra
        po testach niby młodsza o 10-15 lat. Cena 390 za 59ml.,tylko w Sephorach.
        Pożyjemy zobaczymy, ja testuje dopiero od tygodnia raz dzennie wieczorem.
    • Gość: Katka Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.net.autocom.pl 18.11.04, 11:53
      Czytałam opinie amerykanek i ten krem się kocha, albo nienawidzi.
      To znaczy opinii w stylu „no taki sobie”, „niezły, ale nie rewelacja” prawie
      nie ma są za to albo zachwyty, jaki to wspaniały preparat albo,że totalne dno
      bez żadnych efektów.
      Jestem bardzo zaintrygowana i chyba będę musiała na sobie to wypróbować ;).

Pozdrawiam
      Katka

• Gość: wawa Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 12:00
        No tak, najlepiej wypróbować samemu. Ja narazie moge tylko narzekać na zapach
        jakis taki kamforowo-miętowy, intensywny. Reszta oki, ładnie się wchłania.
        Strasznie bym chciała usłyszeć opinie fachowca albo osoby stosującej przez
        kilka mieś.
        • Gość: Katka Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.net.autocom.pl 24.11.04, 14:15
          Podciągam, może się znajdzie ktoś kto używa tego kremu już jakiś czas i
          podzieli się opinią.
          • Gość: neuilly Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.chello.pl 26.11.04, 15:11
            Ja co prawda używam go dopiero od paru dni , ale muszę powiedzieć że raczej
            osoby o bardzo wrazliwej cerze lub z naczynkami powinny uważać . Ja za każdym
            razem , kiedy aplikuję ten ,, cudowny '' krem ( to pewnie bajki , ale ja lubię
            się nabierać ) mam czerwone , palące policzki - a nie mam wrażliwej skóry i
            trzeba uważać , by nie dostał się do ust bo jest okropnie gorzkawy w smaku (
            pfe ) . Szybciutko się wchłania - ale cery tłuste mogą go nie polubić bo do
            najlżejszych też nie należy , jest niesamowicie wydajny - wystarczy naprawdę
            niewielka ilość by wysmarować tym buźkę i potem / w nocy nałożyć na to jeszcze
            krem . Miły zapach - miętowy . Przede mną jeszcze 24 dni stosowania tego
            kremu , by przekonać się czy działa lepiej niż wti C ( w tym tylko celu go
            kupiłam ) . Ale dałam trochę koleżance , która przetestuje go na rostępach , bo
            ja nie mam .
            • Gość: neuilly Re: StriVectin-SD nowość na rynku- czy IP: *.chello.pl 26.11.04, 15:12
              ups - rozstępy nie rostępy / klawiatura mi zrobiła psikusa :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka